Любители на кучета - 126

• 31 159
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Чоки днес пак с плячка от разходката се върна, като моторница се прибра, едва го догонвах…
Скрит текст:

После доволен

И Ксена "уби" една топка. Laughing

Но имам голям проблем с нея. Като излезем навън, носът й все в земята е забит и лапа всичко, което намери. Половината време прекарвам в опити да й го измъкна.

# 661
Честит рожден ден на Илай и Кари и от нас! 😍Да са здрави и да ви радват дълго време.

# 662
  • Северозапада
Честита да е и Кари! Дълги години здраве и хубави моменти!

# 663
Живи и здрави да са рожденниците!  Много разходки и  наградки им пожелаваме с Гинчето!

# 664
  • Sofia
Честити рожненици! Да сте здрави още дълги години!

Една Беля от мен:

# 665
Честити да са Кари и Илай!Да са живи и здрави,много щастливи и игриви още дъългии години.🎂🥳

# 666
  • София
Аааа, Честити рожденици! Живи и здрави, много игриви и дълги години вярна служба! Много наградки и любов да получават!
Та казвате, че е време за сън ли?

Лека да е ❤

# 667
Честити рожденичета!❤

# 668
Маргаритка, супер сладко джакръселче имаш! И аз имам едно момиченце от няколко месеца. Друга порода куче не ми хареса толкова като това.

# 669
  • sofia
Честити Кари и Илай! Да са много здрави и още дълги години да сте заедно!

Неделно...

# 670
  • Sofia
Маргаритка, супер сладко джакръселче имаш! И аз имам едно момиченце от няколко месеца. Друга порода куче не ми хареса толкова като това.

Мерси,честно казано тя ми е втория избор Blush
Ние сме любители на голдъните и лабрадорите.
Незнам дали съм разказвала тук,но преди 9г решихме да събираме пари за куче. В една касичка пускахме всеки ден,аз по 3-4лв (тъкмо отказах цигарите и парите в касичката). След няколко месеца бяхме събрали 300лв и почнахме да разглеждаме кучета. И хоп изненада...аз бременна. Та парите за куче отидоха за детско легло.
Сега с 2 деца абсурд за голяма порода,трябва бус да вземем при пътуване. Та нищо мъничко и енергично търсихме,хем да не заема място в колата,хем да беснее с децата.
И този дзвер ни грабна от първа снимка.
На един акъл е с децата Grinning

# 671
  • На земята
Ох ама че са сладки всички. Честити рожденници. Аз не съм снимала тия дни, но ще се реванширам. Вчера моя мъж рано сутринта сънен я пуснал на двора и заспал наново. Беше заваляло и като станах принцесата беше кална до ушите, просто не че ми призля Scream, идваше ми да викна с цяло гърло. Та рано рано посетихме банята и после заспа като къпана Sleeping

# 672
  • София
Още сладкиши за мачкане.
Аз моето искам да го убия. Цяла нощ обикаля и ме събуди, сега се просна да спи, а аз съм като пребита.
Утре ще му изрежа гадните нокътчета с които трополеше.

# 673
Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Бъдете здрави, вие и вашите другарчета  🐾
И Карина цяла нощ не ме остави да спя заради вятъра, голям страх, че и детето замалко да събуди и накрая я сложих в другата стая с пуснат климатик, тв и осветление Grinning сега цяла седмица докато е лошо времето през деня спи, през ноща обикаля, ноктите и ние ще режем, но чакам мъжа да си дойде от командировка, че операцията по рязане е много трудна.

# 674
  • София
и при нас се чува  яко чаткане по паркета.Не сме рязали нокти досега.Казват че се самоизпилват, ама явно  не достатъчно.Трудно ли е? Мен ме е страх сякаш.Не съм наясно  с анатомичните особености

Общи условия

Активация на акаунт