Любители на кучета - 126

• 31 161
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • тук-там
Аз със две кучета държа само по 7 кг във феизера (едно отделение), които ми стигат за седмица и всяка седмица ми доставят. Даже не ме питат какво и колко.

# 646
  • София
Достойни хора, които не изоставят своите животинки и в тази жестока ситуация...😥Извинявам се, не се сдържах.../ метрото в Киев/

Roo, откъде е тази снимка?

# 647
  • Sofia
Мисля, че е от метрото в Киев. Доста подобни се въртят из нета - хората се спасяват, някои и с домашните си любимци.
Това ми напомни какво най-много ме разстрои в сериала “Чернобил” - избиването на кучетата в изоставените села около централата… с дни не бях на себе си… надявам се никога да не се стига до такъв кошмар!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 11:47 от Tari Tasartir

# 648
Достойни хора, които не изоставят своите животинки и в тази жестока ситуация...😥Извинявам се, не се сдържах.../ метрото в Киев/

Roo, откъде е тази снимка?
  Оттук     https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5285990311452 … m_source=timeline Да!Киев...

# 649
Откакто сме на гранули farmina N&D вече около 20-25 дни всичко е наред със стомаха на Кио, а както съм казвала много пъти, тя е с много слаб стомах и поне 2 пъти в месеца пейзажа беше омазан. Относно консервите, купувам тези от снимката по-долу. Слагам 1 лъжица заедно с гранулите и яде та й пукат ушите. Цената им в Козлодуй е около 3-4лв. Купувам с агнешко или говеждо, пиле не й давам. Много ги харесва, ама не прекалявам. Откакто сме на тази гранула тя сама премина на едно хранене дневно. Просто сутрин и да й предложа храна, не я помирисва. Явно й стига веднъж на ден.
Докторите казват, че предишната й храна не е била изобщо лоша, проблема не е в самата гранула. Можело 50 кучета да се чувстват перфектно, само моето не. До индивид било. Имам чувал и половина и се чудя какво да ги правя, мисля да ги дам в приюта, все пак храната е добра. Другият вариант е да си нося с мен на работа по 1 малко пликче и да храня аз душичките, които обикалят около офиса, защото не са малко. Точно до мен има дюнерджийница и постоянно има кучета и котки.

# 650
  • Пловдив
Ех, патки, патки, ако не беше мокро щяхте да видите вие...

# 651
  • Северозапада
Имам чувал и половина и се чудя какво да ги правя, мисля да ги дам в приюта, все пак храната е добра. Другият вариант е да си нося с мен на работа по 1 малко пликче и да храня аз душичките, които обикалят около офиса, защото не са малко. Точно до мен има дюнерджийница и постоянно има кучета и котки.
И аз имам 2 половинки - Taste of the wild и  N&D, за малки кученца и все се каня да ги сваля в колата и да нахраня няколко бездомничета, но излизаме все "на скорост". Ще взема да ги оставя до вратата.
Ето го голямото момче. Днес става на годинка.

# 652
  • Бургас
Ех, Шошо! Какво ти пречи мокрото? Ей ся ако бях там, да съм овършала всички патки!

# 653
Ние скоро не сме ходили при патките, че с тези бури бяхме доста наводнени....Градината все още е блато, но поне не е басейн Laughing
След 2 часа гонене на катерици директно се тръшна да спи, даже и нагръдника не му пречи......

# 654
  • София
"Какво става тук? Ядете си сами нещо вкусно - а за мен?" Open Mouth

# 655
  • Пловдив

Ето го голямото момче. Днес става на годинка.

Честит да е Илай! Дълги години да краси дома ви и да топли сърцата ви!
Елза си е морска мадама, с вода не можем да я плашим. Шошото водата само я пие.

# 656
  • Sofia
Чоки днес пак с плячка от разходката се върна, като моторница се прибра, едва го догонвах…

После доволен

# 657
Идвам да почерпя, моят най-верен другар, Кари днес става на 10 години! 10 години изпълнени с любов, косми, усмивки, разходки , още косми, но най-вече с безмерно щастие!  Обичам я с цялото си сърце!
Та ето малко снимки на юбилярката от днес:

# 658
  • под тепетата
Честито на порасналото момче Илай! Да има пълно коремче с наградки и да е здрав!
А така, колкото повече, толкова повече Satisfied
Честита да е и кака Кари! Мир, любов и разбирателство да има с малката усмихната дама!
Шошко, имам подарък за теб. Кат ме стегна шапката и ходих да броя патките ( не дивите зайци Wink ). Чак на брега бяха излезли, но един дечко ги подплаши.
Скрит текст:
А така, Чоки! Ми късметът не каца всеки ден до лапата Wink

# 659
  • Варна
Честити да са Илай и Кари, много наградки, разходки, приятели и гушкане 🥳🥂😘❤

Общи условия

Активация на акаунт