Любители на кучета - 126

• 31 170
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Скрит текст:
SeaHorse, ще помоля да се възъдържаш от квалификации и да общуваме възпитано в темата. Може ли?
На ръба съм да ти отвърна със същото като твоето и не мисля, че останалите го заслужават. Нека и двамата спазваме добрия тон.
Re, и ние имаме друга аларма, разбира се. Но и малката такава дава своя принос; нищо, че вика от радост - те крадците няма да знаят Grinning А от бебето сигурно все пак биха се стреснали също, ако ще и с играчка в уста да им излезе Grinning

Къде не спазих добрия тон? Виждам, че постът го няма. Добре. Но не виждам, как някой се засяга от това, че ако се спи с три кучета и три котки, в стаята ще е мръсно и миризливо.
Да знаеш, че не съм те репортнала аз Simple Smile Но ето доказателство, че просто не е добра идея тук да окачествяваш като "тъпо", мърляво или каквото беше там. Добре дошъл си, ако имаш нещо да си кажеш, но нека спазваме приличие.

mtz, разсмя ме с този таралежко Grinning ще го покажеш ли страшника?

# 616
И на мрн ми стана интересно от какво се плашат тия големи, хубави кучета Grinning Някой много страшен таралежко ще да е...

# 617
  • sofia
Котарака спи с детето, кучето до мен. Не се чувствам мръсно миризлива, смятам, че всеки е свободен да постъпва както смята за редно в домът си. Стига всички да са щастливи и да се чувстват добре. Както хората, така и животните!

# 618
Последното мнение на Кришка много ми хареса. В моето легло няма място за друг освен мъж ми. Но и дума не обелвам затова че на щерката кучето спи в тяхното легло. Второ куче гледам, първото дори не влизаше в спалнята. Айк понякога му позволяваме да спи в неговото легло наредено до нашето. Третото може и в леглото ни да е, знам ли? Simple Smile

# 619
Данък с това диване, което днес става на 4 месеца.

# 620
  • На земята
Добро утро. Ето и Мейси, вече на три месеца мома. Малко трудно я хващам за снимка.

# 621
Първата седмица с Мейпъл мина добре Grinning Бях хоум офис, като последните дни я оставям сама в коридора на затворена врата и в началото мрънкаше, ама после се отпускаше и си почиваше, това с цел да свикне да стои сама. Сама в апартамента сме я оставяли за 10-на минути някъде и пак си беше легнала като се прибрахме. Сега се чудя дали да пробвам другата седмица да ходя в офиса и в обедната да ида да я видя и изведа за бързо, много се чудя дали не е прекалено скоро?

# 622
Колкото от по-рано я научите,толкова по-добре.Няма за кога да отлагате.Много е сладка Мейпъл 😍

На нас Тайра пак ни удря бойкот и не иска да си яде гранулите.Все чака добавки вътре-я кис.мляко,кашкавал,нещо друго...само да е от хладилника 🤦
Вече не знам какво да я правя.Гранули за 11лв/кг и не иска ..нямам думи.Вчера цял ден е стояла гладна,и чак вечерта с 300 зора яде.
Слагам ги,като се махне ги вдигам.След няколко часа предлагам пак и така цял ден.
Започвам пак да търся вариант.Вече вдигам ръце от нейните претенции..🤷

# 623
  • На земята
Merryhristowa и при нас е зор. Купувах какви ли не, последно й взех на Хилс, но все се мръщи. Грешката си е наша, че й даваме от нашата храна и тя сега вече знае какво е по-вкусно. Аз й оставям купичката и тя като види, че няма да й дадем друго хапва по малко. През деня е почти сама и вечер й е празна купичката, надявам се котките да не й помагат, ама като я знам каква е, не им дава да припарят до ядене.

# 624
  • Северозапада
Ооо, и при нас е същия проблем с яденето. Сипвам, отива, подушва и заминава. Аз не вдигам купата, седи си по цял ден. Като му огладнее дупето, яде по малко. Показах ви и новата хранилка - кутия от кафе. Сипвам и в нея част от храната и яде ту от купичката, ту от кутията. Абе, лигльо и глезан. ММ му разчисти перваза да гледал през прозореца. Обаче като е на перваза се оказва, че е на по-високо от хората и нещо се опитва да се прави на началник - мрънка и ни се кара. Ако седя на дивана, се падам точно под него и даже ме потупва по главата, та се налага рязко да го сваля от "трона".

# 625
  • тук-там
Не е добре да стои купата постоянно. Кучетата са животни на условния рефлекс и са спокойни, когато им се създават навици. Така е и добре за коремчетата. Слгате купата, ясе, вдигате. Ако не яде, пак вдигате. Така то се научава. Нормално е да не искат гранули, ако им давате от вашата маса. Може да пробвате с БАРФ. Почти всички го харесват, а и е по-здравословен.

# 626
Наш Роки пък умира за гранулите, а консервите не ги поглежда почти.  Още не съм взела БАРФ, тези дни ще трябва да отидем до зоомагазина вече сигурно.

# 627
Нямам къде да съхранявам месо.Имам 3 чекмеджета,едното пълно с печени чушки(че много ги ядем)😅
Преди като и готвех,беше пълен с нейни неща,и няма място за нашата храна.

# 628
  • Северозапада
Аз не смея да го оставям да гладува. Правила съм го, но почва да повръща стомашни сокове. Четох в йоркската тема, че една потребителка държи купичката на кучето си винаги пълна и то яде, когато огладнее, и реших и в нас да е така. БАРФ нямам от къде да взема в нашия град, а не смея сама да правя. Май някои магазини пращат и с куриер, но не съм сигурна.

# 629
Достойни хора, които не изоставят своите животинки и в тази жестока ситуация...😥Извинявам се, не се сдържах.../ метрото в Киев/

Общи условия

Активация на акаунт