Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 467
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 120
Италианско, има какво да си харесам. Но валентинският им асортимент е доста орязан, предишни години какво ли не предлагаха.

# 121
  • Пловдив
Някой купувал ли е кръглото легълце за домашен любимец /ако е пускано преди/?
И от двата вида сме имали, кръглото й омаля, но си го ползваше доволно (може би около година, когато беше по-малка) Simple Smile Квадратното й е палаткаджийското легло Simple Smile

смотанка брошура...

За котка ли? Аз не уточних, че ми трябва за коте. На 7-8 месеца е, значи и за нея ще е малко сигурно.

# 122
  • Асеновград
ЗА мен след бърз преглед, суитшър и панталон. Долце , познай в кой цвят!? Хаха. Прахосмукачката ме заинтригува, ама уж ще правим изследвания с ММ.
Имам такъв модел прахосмукачка от немски магазин но е с кабел. Удобна е като модел. Контейнера не голям и колко чисти зависи от това дали ежедневно се мие контейнера. Ако е останал боклук в него или не е изпран филтъра, смукателната мощност отслабва. Удобна е за ежедневно почистване. За мен минус е батерията на тази, уредите с батерия винаги са ми създавали проблеми, ако не са непрекъснато заредени на макс, работят слабо. И цената според мен е висока.

# 123
Някой купувал ли е кръглото легълце за домашен любимец /ако е пускано преди/?
И от двата вида сме имали, кръглото й омаля, но си го ползваше доволно (може би около година, когато беше по-малка) Simple Smile Квадратното й е палаткаджийското легло Simple Smile

смотанка брошура...

За котка ли? Аз не уточних, че ми трябва за коте. На 7-8 месеца е, значи и за нея ще е малко сигурно.
Куче, френски булдог.
Идеално ще е за котака

# 124
  • Велико Търново
Чудя се аз, защо нямам известия за Лидл, а то станало февруари Simple Smile
Благодаря за темата!
За мен, в новата брошура няма НИЩО!
Имам рожденник на 14ти и нищо не ме впечатли от разглеждането снощи. Май само ликьор и пармезано подобието ще взема. Другите неща ще са стандартни.

# 125
  • София
Кафемелачка имахме ние. Повреди се след една година и ни върнаха парите, защото явно не успяха да я ремонтират. Доволна съм иначе, но може да смелиш 1-2 дози кафе и трябва да почива, за да не изгори мотора.
Купихме след нея някакъв Бош, който е 50 лв., с по-къс кабел и няма заключване на капачето. Обемът е същият.

# 126
И аз нищичко не си харесах от новата брошура. Само ще чакам купона за рожденици да ходя да си прибера една бутилка вино.

Според мен неща за Св. Валентин ще има повече другата седмица, когато почне и масовата истерия по магазините за празника.

# 127
  • София
Тази брошура ми е по-интересна и още в понеделник ще се разходя.
Вчера синчето се беше присетило за лазаня. А бешамел-соса липсва в нас, свърши. Уж бях позаредила. Така че, аз наблегна на неща за лазаня - особено кори и бешамел

# 128
Поредната Сборна Брошура 🙂
Подобен тип прахосмукачка и аз заглеждам от известно време, но сигурно няма да е на късмет тази😊

# 129
  • София
Малко неща харесах от следващата брошура. От парфюмите, ако има New YORK, бих купила.
Чакам да пуснат малкия кухненски робот, а те отново пускат мултифункционалния чопър.

# 130
  • Велико Търново
Хубава ли е бадемовата торта в гръцки стил? Изобщо някой ако я е пробвал

# 131
  • Варна
Момичета, някъде във Варна дали сте виждали останали дамско термо бельо и панталони за ски?
Благодаря!

Тази сутрин видях дамско термо бельо на " Св.св. Константин и Елена". Имаше останали 4-5 броя. Размери не загледах. В същия магазин имаше и 2- 3 коша със ски панталони за момичета и момчета. Отново не загледах размерите. Simple Smile

# 132
Взех телешки стек, но никога не съм правила, дайте идея? Мисля да го метна на тиган, но по колко минути на страна и на силен огън ли?

# 133
Взех телешки стек, но никога не съм правила, дайте идея? Мисля да го метна на тиган, но по колко минути на страна и на силен огън ли?
Зависи как го искаш

# 134
Сутринта ходих и взех прахосмукачката, която е от днес. Преди малко я върнах. Слабичка ми се видя, 90W e, а никъде не беше упоменато. Мисля да взема тази от новата брошура следващата седмица, може и да е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт