Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 445
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Бг-мама
Момичета спешно ми трябва ръчен циркуляр. Да са го пускали скоро ? Някой да е виждал някъде изостанал?

# 1 561
Соул, тези банички с локум от насипната витрина ли са?

# 1 562
  • Sofia
Локумени банички гледах, че има сред нещата за Задушница.. така да се изразя.
А как разбирате дали ананаса е узрял преди да го срежете?
Дръпни някое от листенцата отгоре с пръсти, при узрял ананас се отскубва лесно, а ако е зелен ще ти се опъне доста.
Натка, това е при покупката... говорим при срязването/консумацията. Simple Smile
Иначе и така да ми излиза "листото", пак го оставям да поизчака.  
А иначе е важно да се издърпва най-вътрешното листо, не кое да е.

# 1 563
  • София
Филето от дива сьомга от коя зона е, някой проверявал ли е? Изхвърлила съм кутиите.
дива сьомга - 61 ФАО -  Охотско море  или 67 ФАО - Берингово море/Аляски залив

атлантическа сьомга 3 бр. филета  - рибно стопанство, сертифицирано  за отговорно интензивно отглеждане  на Фарьорските острови

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 15:11 от geos

# 1 564
Локумени банички гледах, че има сред нещата за Задушница.. така да се изразя.
А как разбирате дали ананаса е узрял преди да го срежете?
Дръпни някое от листенцата отгоре с пръсти, при узрял ананас се отскубва лесно, а ако е зелен ще ти се опъне доста.
Натка, това е при покупката... говорим при срязването/консумацията. Simple Smile
Иначе и така да ми излиза "листото", пак го оставям да поизчака.  
А иначе е важно да се издърпва най-вътрешното листо, не кое да е.
Личи си че не консумирам често ананас Grinning Не бях се замисляла, то аз и винаги бих дръпнала от върха и по средата, ама мен така си ме кара... сакън да не остане несиметрично, не съм съвсем наред и аз Grinning

# 1 565
Локумените банички не са ли с разни маргарини, като другите подобни? Аз затова се удържам да не ям всеки ден от тях, иначе много ми се услаждат.

# 1 566
Взех топено сирене за мазане с гауда, на Пилос. Много е солено и има някак остър вкус. Нещо не ме грабна

# 1 567
Не знам какъв им е състава на баничките с локум, обачеее са вкусни много. Днес се сетих за soul и ги потърсих. Съвсем съзнателно взех само една Wink.

# 1 568
Леми, от фурната на Лидл са. Изобщо не знам с какъв състав са, само таз седмица ги има. Не са много мазни и не са много сладки. Съвършени са. От толкова режими на мен ангелски крила ще ми израстат вече, нека баничките ме заземяват. 😀

Geos, много благодаря за снимката на филето!

# 1 569
Ето зоната за филето скумрия-27
Скрит текст:

# 1 570
Влязох днес уж набързо, а като си видях сметката накрая... Френската седмица удря бюджета. Взех салам, подкова, камембер, бри, макарони, вино. Намерих останали неща от италианската седмица и от алпийската, та и там се отчетох. Няколко неща с купон и от офертите. Маратонки и играчки за децата.
Брецелите са много хубави прясно изпечени, корите за лазаня и бешамела също ми харесаха и всички тях взех да си имам.
Дегустирани днес салам подкова - много ми хареса, а аз салам по принцип не обичам; макароните плодови - вкусни са и ме изненадаха много приятно; розето - хареса ми.
Извън френската седмица купих зеленчуков пастет с червени чушки. Много го харесахме, най-вече детето. Ще взема и от другите видове за проба.
И нямаше банички с локум, да пробвам.

# 1 571
  • Буркина Фасо
"Мисота"  не беше ли марка в Лидл ?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 22:28 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 1 572
Ето зоната за филето скумрия-27
Скрит текст:

Благодаря ти, утре съм там и ще взема повечко Animal Tropical Fish Децата много обичат да им правя спагети с риба скумрия с доматен сос.

# 1 573
Подарявам

# 1 574
  • София
Влязох днес уж набързо, а като си видях сметката накрая... Френската седмица удря бюджета. Взех салам, подкова, камембер, бри, макарони, вино. Намерих останали неща от италианската седмица и от алпийската, та и там се отчетох. Няколко неща с купон и от офертите. Маратонки и играчки за децата.
Брецелите са много хубави прясно изпечени, корите за лазаня и бешамела също ми харесаха и всички тях взех да си имам.
Дегустирани днес салам подкова - много ми хареса, а аз салам по принцип не обичам; макароните плодови - вкусни са и ме изненадаха много приятно; розето - хареса ми.
Извън френската седмица купих зеленчуков пастет с червени чушки. Много го харесахме, най-вече детето. Ще взема и от другите видове за проба.
И нямаше банички с локум, да пробвам.
Същата работа... уж не напълних количката, а на касата 180лв. реших, че касиера се е объркал Mr. Green наред си беше.... взех от всички сирена за проба, че не помнех кое похвалихте, салам подкова, макарони, вино....

Общи условия

Активация на акаунт