Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 396
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Велико Търново
Днес бяхме по обяд в обновения ни великотърновски лидл... Имаше повече хора от коледните пазари.... Работеха 6 каси и беше препълнено!
На косъм съм да се откажа от лидл, наистина! После ходихме в кварталния магазин... Да, няма родна стряха, белбейк, куйн марго и тастино, но пък се почувствах добре - разгледах, обиколих и си взех всичко.

# 1 636
  • Sofia
Купоните някъде в интернет има ли ги освен в приложението за телефон?
Не мога да съм сигурна, но не мисля, че ги няма другаде.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 20:29 от Morena

# 1 637
  • Пловдив
Хубав пазар направих тази сутрин. Купих топли, топли банички с локум за раздавка. Взех от замразените еклерчета за пръв път. Семейството е разделено, аз се влюбих, останалите взеха по 1 и не повториха. Е, ще има повече за мен. Взех плодовите макарони, хрупкавите италиански вафлички, замразените вишни (обожавам ги - лятно време ги слагам в лимонада, а зимата в гореща вода като плодов чай без варене) . Взех и от консервата скумрия заради вас, изкусителки! Още не съм я опитала.
От купоните взех  млечно оризовите десерти, ананаса, био сокчетата от джинджифил, че ги обожавам дори ненамалени.

# 1 638
Наирянка, хубави ли са плодовите френски макарони?

# 1 639
  • Sofia
Аз замразени вишни ползвам основно за един толкова  прост, но любим на всеки опитал го сладкиш. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 640
Е, Морена,  дай рецепта и на нас..😁🙂😋

# 1 641
Аз много харесвам замразените вишни, дано да има утре, че имам още един купон за тях...Аз ги харесвам с кисело мляко и/или заквасена сметана. Добавям си понякога и ядки, кокосови стърготини, ленено семе или малко тахан, какао...
В Лидъл има и червени портокали- тяхната цена е около 2,80- 3 лева...
Дали поне в онлайн брошурата ги има купоните? Последните няколко пъти все ме изненадват купоните направо в приложението и не помня да съм ги видяла в ел. брошурата.. 🤔

# 1 642
  • Ст Загора
Долс, променили малко за купоните. Сега се виждат офертите, вместо купоните.

# 1 643
  • Пловдив
Наирянка, хубави ли са плодовите френски макарони?
Още не зная, но тук четох, че някой ги похвали. Днес ядем еклери, банички с локум и френски закуски със стафиди и крем (страхотни са, пропуснах да кажа).
Журът мина, но аз се изложих. Сосът за печения чесън ми загоря (не зная защо медът не се разтвори изобщо), така че сирената ги сервирах само със сладко и по тревога пращах благоверния да купува пресни подправки, че правих малки китки  от тях към сиренцата и поднесох със сладко, орехи...
Пиното не ми хареса изобщо, Розето Сира горе-долу и добре, че извадих едно Кортен розе от Мелник, че опиянихме добре компанията. Немското сирене Лимбургер и френските сирена много се харесаха, чоризото и саламът подкова никак
То беше леко следобедно дамско пийване с опити да не говорим за политика, а за филми, музика и чужди мъже. Получи се. 🤣🤣🤣
Извинете за многословността и грешките, сигурно съм подпита и аз. Хубава вечер!

# 1 644
  • Sofia
При нас червените портокали са на 1.99лв
..То беше леко следобедно дамско пийване с опити да не говорим за политика, а за филми, музика и чужди мъже. Получи се..
Аууу завидях ти! Simple Smile

Софи,  заповядай - https://morrennaa.blogspot.com/2020/03/blog-post_74.html Simple Smile

# 1 645
Лимбургера ми се видя по-безвкусен в сравнение с френските сиренца, но много върви като седне човек с винце Hug Определено ми е по-скучен.

# 1 646
Замразени ли се бодат вишните?

# 1 647
  • Sofia
Замразени ли се бодат вишните?
Предполагам, че мен питаш, пък ако не...
Аз ги изваждам от фризера да се поотпуснат леко, да мога да ги отделям, че са на буца моите - така ги слагам, като почиствам ако има лед.

# 1 648
Лидълските вишни не са на буца...освен, ако не са стояли известно време така извън фризера и после се приберат пак във фризер...Аз ги "размачквам" леко преди да сложа пакета във фризера, както правя и с всички замразени в пакети плодове и зеленчуци. Т. е. не виждам проблем да се слагат в сладкиша направо от фризера.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 23:07 от dolce miele

# 1 649
  • София
Френската закуска със стафиди и крем е вкусна, но доста мазна.

Общи условия

Активация на акаунт