Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 228
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 845
Не четох подробните условия, щом и депозит искат толкова, как ли пък не !

# 1 846
Чудя се имали такива шарани да се хващат на тая въдица?!
Това дали отговаря на въпроса?))

# 1 847
  • Somewhere far away
Нова тема?

# 1 848
  • Sofia
Що зор?
Брадата си има грижата.

# 1 849
  • Somewhere far away
А що реши че давам зор? просто питам.

# 1 850
Ми не ги ща, аз компенсации не искам, а ананаса (в случая) за 1ст, а може и  за реалната му цена (би било интересно да ми извадят). Simple Smile
Преди 7-10 дена взех Ананаса Sunglasses от новия Лидл на Константин Величков. Сега не съм гледала дали има.
И аз вчера се чудих на Маскарпонето, което е в промоция от Stuck Out Tongue Winking Eye 3.99 на 3.89 - 5 евро цента, ще ни се смеят в другите държави с тия голееееееми намаления Joy

# 1 851
Майтап ли е или подигравка/ да се смееш ли, да плачеш ли...
Просто добре работеща бизнес стратегия, пък купувачът, както казват напоследък "сам си преценя" ¯\_(ツ)_/¯

# 1 852
Пийкок, точно "намаленията" при маскарпонето и кашкавалите гледах и аз вчера...😆
Леми, уви, новите им политики се отразяват май повече на изрядните клиенти, отколкото на тарикатите...Карат ме вече да се замислям преди да си купя и най-евтината нехранителна стока, както и да разопаковам супер внимателно едва след сериозен размисъл...какво остава да проявя желание да купя някой по-скъп уред или нехранителна стока...😷
Скрит текст:
То е така и за хранителните стоки. Че аз утре, примерно, ако купя вкиснато прясно мляко или друга хранителна стока, която да не е годна за консумация...те спокойно на касата могат да ми заявят, че сигурно съм държала млякото извън хладилника, да ме обвинят, че не знам как да го съхранявам...А от охраната даже ще пригласят "О, да, то се вижда, че сте го държали извън хладилника..."- без реално да имат доказателства къде и как съм държала млякото...На мен пък как ще ми докажат, че не съм купила млякото вкиснато и, че не е стояло извън хладилната зона?! Все едно на мен ми е голям кеф да ходя да им връщам дефектна стока (която след цялата дандания даже си закупих повторно). 😉 Признавам, вече спря да ми е неудобно от дългата опашка, която се заформя /и поради единствена работеща каса/.

# 1 853
Цитат
Че аз утре, примерно, ако купя вкиснато прясно мляко или друга хранителна стока, която да не е годна за консумация...те спокойно на касата могат да ми заявят, че сигурно съм държала млякото извън хладилника, да ме обвинят, че не знам как да го съхранявам...А от охраната даже ще пригласят "О, да, то се вижда, че сте го държали извън хладилника..."- без реално да имат доказателства къде и как съм държала млякото...На мен пък как ще ми докажат, че не съм купила млякото вкиснато и, че не е стояло извън хладилната зона?! Все едно на мен ми е голям кеф да ходя да им връщам дефектна стока (която след цялата дандания даже си закупих повторно). 😉 Признавам, вече спря да ми е неудобно от дългата опашка, която се заформя /и поради единствена работеща каса/. [/spoiler]
Ами, Жулиш ги, без да се притесняваш. Хората  на ум са с теб, въпреки че физиономий правят. Повече няма ги видиш..Нали те ще са следващите един ден. Аз върнах пилешко лятото бе развалено след като го отворих вкъщи, но живея на 3 минути от лидл пеша.веднага върнаха парите.
Уф, хвана ме яд, имаше 300гр шоколад за 2.79лв с лешници преди 10дни, не запасих..сега не мога да взема този 1.69лв 100гр от купона...много гадно така..защото не ми се вижда хич евтин

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 18:42 от Didity02

# 1 854
  • София
Купих 5 пакета 1+1 от препарата за отпушване на канали.  Казаха ми, че бил много добър.

# 1 855
Момичета, за първи път ми се случва, но да се оплача. Често купуваме охладени крилца, защото ги обичаме и току-що три пакета заминаха в коша - абсолютно вмирисани! Купени в понеделник с годност до 6 март.

# 1 856
Забелязала съм, че пилешкото месо най- бързо се разваля, въпреки срока на годност.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:08 от mariat

# 1 857
  • Sofia
Забелязала съм, пилешкото месо най- бързо се разваля, въпреки срока на годност.
И аз, и не бих разчитала на датата.
Но пък това е купено вчера, а днес вече смърди... като нищо е било зарязано нейде в магазина...

# 1 858
А!, лещата 1+1 свърши ли?! Че от нея имаше най-много заредено снощи, взех само 2х2 с план тази вечер още 2х2...обиколих сега и всичко си имаше от 1+1, без леща... ее..лидл продължава да ме изненадва неприятно...аман вече..писна ми се ядосвам и то все неща набелязани от мен...

# 1 859
  • София
Не съм ходила от по миналата неделя, на 03.03 предвижда да се занеса.
Каквото има това.

Общи условия

Активация на акаунт