Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 243
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 830
Огледайте се във вашите филиали и ще видите , че е така.

# 1 831
  • Sofia
Аз ако ги видя тия куриози и покрай мен има служител, бих предположила пред него, че са сгрешени.
Чудя се имали такива шарани да се хващат на тая въдица?!

# 1 832
И при нас има такива етикети с нелепи цени. Подигравка за разлика от 4-5-10 ст.!

Има ли в постоянния асортимент хляб като тухлички с различни семена, влажен на тънки продълговати филии?

# 1 833
  • София
Със сигурност. Това е станало като пърнвосигнално - видиш ли червен етикет и автоматично си мислиш, че е нещо изгодно. Аз съм виждала и намаления с по 2-3 ст., но не съм сигурна дали не беше в Кауфланд.

# 1 834
Маркетингов трик, който изглежда работи успешно. Така гледах съвсем скоро една гауда с червен етикет и минимално намаление - напълно изкупена, а до нея друга гауда 3-4 лв. по-евтина на кг, но с бял етикет и ненамалена, която никой не е пожелал да си купува и кутията преливаше. Smiley

# 1 835
PeacockLove За това ли е строителна площадка там отново?
Хм, някои хора се бавят и повече от час, особено ако има опашки на касите - около празници.

# 1 836
затова - всичко чета. но тази седмица има чудесни намаления.

# 1 837
PeacockLove За това ли е строителна площадка там отново?
Да. Касиерката обясняваше на един господин. Според мен, трябва да го направят да се влиза без завой, а направо в паркинга.
Иначе, там откъдето се влиза сега има едно слягяане и дори аз , която съм с висока кола подскачам като минавам от там.
Тази седмица и аз съм доволна от пазара. Сега остава да намеря и ананас за 1 ст иначе гори купона

# 1 838
ананаси няма, поне при нас.
оказа се, че съм отворила грешен пакет шунка клийн лебъл. според вас седмица след срока дали ще издържи затворена? би следвало.

# 1 839
Да. Какво да го правя това купон тогава?

# 1 840
  • Sofia
Какво да го правя това купон тогава?
В крайна сметка няма какво, но въпреки това аз бих питала лидълци, без да очаквам решение разбира се. Wink

# 1 841
А, защо, сигурно ще пуснат 5 лв. за компенсация. Те и без друго сигурно си мислят, че точно затова напират да им пишат хората. Реално промени не се виждат.

# 1 842
  • Sofia
Ми не ги ща, аз компенсации не искам, а ананаса (в случая) за 1ст, а може и  за реалната му цена (би било интересно да ми извадят). Simple Smile

# 1 843
По-лесно им е, вероятно,  да дават компенсации, отколкото да направят реалните промени, затова така изглежда и действат.
Новата им игра с Лидл + за ваучер за наем кемпер ми се струва странна като замисъл.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:50 от fenyx

# 1 844
  • София
По-лесно им е, вероятно,  да дават компенсации, отколкото да направят реалните промени, затова така изглежда и действат.
Новата им игра с Лидл + за ваучер за наем кемпер ми се струва странна като замисъл.
Хич няма и да се включвам в тази глупост, пък и хиляда лева депозит искат, за да ползваш наградата.

Общи условия

Активация на акаунт