Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 236
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 815
За това не съм опитала баничките 😀. Бях по работа в друга част на града и не бях в "нашия" клон.

# 1 816
  • Пловдив
Момичета, къде стоят млечните десертчета Милбона от офертите на приложението  - при бисквитите ли са?
Честита Баба Марта! Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 08:35 от marzeliva

# 1 817
Не, при нас са в хладилната витрина...някъде около йогуртите и кефира. И до Киндер Пингуи.

# 1 818
Честита Баба Марта на всички!
Пожелавам Ви много здраве, усмивки и мир.
Долче , кажи каквото се е счупило от първа употреба,  да не го взимаме и ние 🙂

# 1 819
Долче, това което споделяш е много неприятно, на практика започват да не се отличават от останалите вериги, които избягвам точно заради неприятното отношение в такива ситуации. Единственото май Кауфланд остава със досегашните опции.

# 1 820
  • Пловдив
Не, при нас са в хладилната витрина...някъде около йогуртите и кефира. И до Киндер Пингуи.

Благодаря, dolce miele. Спести ми обиколки из магазина. Flowers Hibiscus

# 1 821
Честита баба Марта, подарявам:

Подарен

# 1 822
  • София
Честита Баба Марта!
Вчера кашкавалът на конци много се хареса - почти свърши от дегустация Stuck Out Tongue .
Пробвах и някаква Емпанада с риба тон. Нещо като пай с пълнеж от риба тон и лучец, който се запича за 5-8 минути във фурната. Хареса ни.
Аз за втори път се улавям, че на касата не заставам през бариерата, а отляво на касиера да си прибирам продуктите - съвсем несъзнателно. И ме хваща срам - хората сигурно се дразнят, че се навирам в тях. Но вчера се усетих вече като бях прибрала почти всичко.

# 1 823
Аз съм много впечатлена от намаленията в Лидл. Гледаш витри ата - червени етикети. Зачиташ се и виждаш, че реално намалението е от около 10-20 Ст.
Скрит текст:

# 1 824
Е те така от няколко месеца имат "намаление" на бутер тестото - от 2.99 на 2.95 No Mouth

# 1 825
Пийк, пък аз се загледах подредбата на стоките, при нас кашкавалите са на един регал, а моцарелите на съвсем друг и по-отдалечен. Мислех че след всички ремонти и модернизации, вече горе-долу всички магазини са подредени по един начин. 🙄

# 1 826
Да, това ми е любимата промоция Wink

# 1 827
Аз за втори път се улавям, че на касата не заставам през бариерата, а отляво на касиера да си прибирам продуктите - съвсем несъзнателно. И ме хваща срам - хората сигурно се дразнят, че се навирам в тях. Но вчера се усетих вече като бях прибрала почти всичко.
Че то понякога и да искам няма как да застана другаде... мястото малко където ми хвърлят нещата буквално, зад мен е такъв напор че някой път ще ме избутат чак до изхода на магазина сигурно. Половината пъти трябва да се пресягам от далеч да си сложа картата за да платя, а ако трябва и ПИН, настава смут и чудо, понеже е много трудно всичката бутаница да се изтегли назад и да ми остави място. И гледаш как те ме гледат лошо и мрънкат че не съм платила още и да се изнасям, аз съм застанала на Ф и предлагам който много бърза, да плати ако иска, абе забавно ама не съвсем. И това предвид че не ходя когато е най-натоварено, но пък редовно работи само по една каса и става дълга опашка.
Улавям се че все по-рядко се навивам да отида до там за нещо, то и като знам как е 50:50 дали ще го има и съвсем ми минава меракът.

# 1 828
В Русе на филиала на Болницата ще слагат вече работеща бариера. С право на престой 1 час. После плащаш.

# 1 829
  • Sofia
Аз съм много впечатлена от намаленията в Лидл. Гледаш витри ата - червени етикети. Зачиташ се и виждаш, че реално намалението е от около 10-20 Ст.
Скрит текст:
Майтап ли е или подигравка/ да се смееш ли, да плачеш ли...

Общи условия

Активация на акаунт