Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 244
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Ст Загора
Е, Долс, кусал си човека не го удобрил и го върнал. Шегата на страната, има големи простаци.

# 1 801
  • Sofia
Долче, с чоризото (или друго де) и моцарела стават сандвичи трепач - не става ли за щерка ти? И с тортилите правя супер сандвичи... Simple Smile Че моята откак се хвана на волейбол, такъв глад я гони...
И при нас си имаше от иберийските десерти, който бяха със стикери - взех, както и теленото сирене и черен боб, спанак, краставици и домати  Суйт ( че смятаме на салата да сме тази вечер), портокали за сок - добре че ме светна, Долче... вече трета мрежа взимам,. Simple Smile   Също намален лайм взех, то всеки път взимам по 2-3 на тая цена... обаче къдравата салата я няма никаква.

..От яйцата зареждат ли количества или направо да вървя в друг филиал?
Някакви конкретни ли имаш предвид... щото иначе аз не съм попадала на липса на яйца, взимам Л на РС.

Търсих тези банички с локум, за да съм и аз във тренда 😎 но така и не видях.

Направо ти завидях....аз ги намерих за съжаление, даже няколко пъти ги намирах, че и по няколко
Направо така ме разсмя...

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 18:34 от Morena

# 1 802
Не, просто големия картон от брошурата.

# 1 803
  • София
Почти всяка седмица купуваме такива яйца, не се е случвало да няма налични.
Цената им обаче май беше по-висока (много трудно помня цифри)

# 1 804
В Т Маркет като пуснат на промо, рафтовете вечно опразнени. И във Фантастико трудно се дореждам. Не съм от ранобудните и не мога да сваря да ида сутрин. Ама щом казвате, че винаги има, може да ми излезе късмета в Лидл. За по-сигурно ще ида на Сточна гара.

# 1 805
В Т Маркет като пуснат на промо, рафтовете вечно опразнени. И във Фантастико трудно се дореждам. Не съм от ранобудните и не мога да сваря да ида сутрин. Ама щом казвате, че винаги има, може да ми излезе късмета в Лидл. За по-сигурно ще ида на Сточна гара.
Има Л за 8лв 30броя, иначе тези са от сряда.

# 1 806
# 1 807
  • Sofia
Тия в големите кори (яйца де) обичайно са М, което не ми харесва.

# 1 808
М размер ще са май, а защо не ти харесват?

# 1 809
  • Sofia
Само размерът.

# 1 810
  • Пловдив
Не мога да свържа портото с вермут. Има едно молдовско вино Кагор и неговият български аналог Благовест, които се доближават повече до Портото.
Направих ципура в лозов лист и поднесох със сос Айоли. Много добре! Изяде се без остатък. Аз соса за първи път го купувам и на вкус е хубав.
Днес опитах малцовата напитка от немската седмица Karamalz и много ми хареса. Язък, че взех само 2, щото не вярвах, че някой ще я опита. Прилича ми на руския квас.
Флан карамелът ни допадна на всички.
Портото ММ не го намерил, а сладоледът Дулсе де лече още не съм опитала.

# 1 811
Забравих да "похваля" клиентите от вчера- имаше 3 броя шоколадови мъфини, исках да купя един за детето, да го носи в училище, че напоследък е много капризна за ядене, почти нищо не иска да яде, голям зор е. Да, обаче единият мъфин беше с парче лед отгоре🤨, вторият беше отгризан отгоре, липсваше около 1/3 сигурно. 🤢😵🤮 Третият мъфин изглеждаше ок, обаче просто не посмях да го взема при тези обстоятелства. 🙂
Егати, то бива простотия ама това вече не знам как да го нарека...
Ей заради това на половинката забраних още от начало да посяга изобщо към изпечените неща в тая витрина. Те дори и да не са нахапани, обикновено са доволно опипани, нагледала съм се на какво ли не.

# 1 812
Днес съм приятно изненадана от пазаруването. Имаше всичко. Буквално всичко и достатъчно като количество. Веднъж и на мен да ми се случи😀. Само пустите банички с локум пак ги нямаше, но в сряда имам ходене и ще проверя пак. Взех от 1+1, както и ПиЗ. Доматите на клонка не са лоши, взех и едни в тарелка, но още не съм ги пробвала. Краставиците са добре, алабашът си е супер. Чери доматите са си хубави испанските. Явно има проблем с шок.яйца, защото и моят купон не беше отчетен. Днес сутринта ми се случи нещо странно. Имах купон за 2 лв. Взех си и меденката за 1 ст.

# 1 813
Аз също напазарувах добре.
Взех машината за вакуумиране. В единия филиал имаше цял кош с машини. В другия ни една ! Дори и табела нямаше. Взех прясно мляко, намалено на 1.50 от 2.19. но само в единия филиал беше, заради изтичане на срока на годност. Авокадото от 1.99 , беше на 1.37. пак само в единия филиал.
Взех и книжки на децата. И двете бяха на издателство Фют. Едната е за луната. Много интересна се оказа.
За малкото взех една книжка с животни. Харесва ми, че са с истински снимки, а не рисувани животни . Този път следях внимателно какво ми маркират и добре, че , защото яко ме закърпи момичето на касата. Разбирам , че е нова, че е изморена. Кроасан по 50 Ст ( бяха намалени преди затварянето на магазина) ми беше маркирано на 2 лв като картофен хляб. Закуска с гауда като такава със стафиди. Около 4.50 лв ми беше отгоре сметката ама бързо оправихме нещата

# 1 814
Тара, предполагам, че си спечелила купон за 2 лв от предизвикателството в приложението- да купиш продукт от определена страница на брошурата+ сметката ти да е над 30 лв. 🙂 Тази вечер в "нашия" филиал имаше алабаш по 59 ст за брой (но някои бяха по-меки). Банички с локум имаше вчера, малко преди да затворят имаше останали- това ме изненада, но не взех. Не искам да знам колко са пристрастяващи, а и не ям такива неща по принцип. 🙂
 Морена, да, сандвичи яде моята принцеса,
Скрит текст:
освен когато е решила, че ще е "на диета" и ми върне храната от кутиите, а яде примерно круша от безплатните закуски в училище...🤪 Все я влече към баници, тесто, сладкиши и всякакви подобни, които няма как ежедневно да са и' основната храна...А, палачинки яде, гофрети, панирани пилешки хапки, кекс, ориз с нещо...и моцарела може да си яде натюр и да омете цялата опаковка наведнъж. 😄 Но това, което го яде вкъщи, отказва да го яде в училище (като имаш предвид, че и вкъщи има доста неща, които отказва дори да опита). В чудо съм се видяла вече.😅
Като стана дума за портокали, някой беше казал, че портокалите в Лидъл са по 2,90 лв. Да, има по 2,90 лв, обаче цената е за мрежа от 1,5 кг, не за килограм.🙂
Замразени вишни днес и при нас нямаше, вчера преди да затворят имаше 2 пакета- ако имах още един купон, щях пак да се възползвам. 😃
Днес минах за пакетчетата за отпушване на канали 1+1, влажна тоалетна хартия 1+1, антибактериални кърпички 1+1.
Скрит текст:

Разочаровах се доста, защото връщах продукт, който се скапа при първата употреба, а ми се каза десетина пъти, че съм го била "напънала" и едва ли не съм си го ползвала кой знае откога. Обаче е купен вчера преди да затворят, та тази версия не мина...Върнаха ми парите, обаче ми задраскали друг продукт в бележката, бяха ми върнали съответно и малко повече пари- върнах се, за да им го кажа, а за малко да излезе, че аз съм много заядлива клиентка...😄

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 00:50 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт