Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 356
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 785
От фурната ги взех по 0.69 лв.  наистина не бяха мазни, даже малко сухи и супер ронливи ми се паднаха на мен с големи парчета локум.Бях се засилила да взимам много заради хвалбите тук,защото ям само сладки банички и се радвам,че имаше само двечки 😂.То всеки със вкуса си.

# 1 786
Аз тази седмица съм на хлебчетата с гауда, само малко солени ми идват.

# 1 787
  • Сливен
ориза на РС също не е лош

# 1 788
Вишните:

В този пакет има и по-малки, но всичките са с отличен вкус, не са много кисели.😍
При нас мисля, че всички замразени плодове са във фризерите до стената. Поне тези от постоянния асортимент са си там.
Ягодите винаги са били с отлично качество. Назад някой спомена за ягоди на буца и загнили- това ми прилича на пакет, който "разсеян" клиент е зарязал някъде и после друг го е пъхнал във фризера. Още в момента на покупката избирам пакет, който да не е с плодове/зеленчуци "на буца".
Много съм доволна от качеството на замразените плодове и зеленчуци- само не харесвам замразения грах с "часовника" (по-евтиния).

# 1 789
  • Sofia
Прекрасно изглеждат вишните и явно са си вишнап, както някой спомена, щом не са толкова кисели. Simple Smile

# 1 790
Да, и според моите представи е така. 🙂 Тези си ги хапнах леко отпуснати, като бонбончета. Много са ми вкусни.

# 1 791
Разкошни са вишните. Малините им също. Ягоди веднъж съм взимала и имаше доста изгнили, дълго не повторих, но от тогава нямам оплаквания. Веднъж пакет с ягоди ми се беше размекнал докато успея да се прибера и после беше станал на топка. Изобщо не го ядохме. Харесвам и аз много замразените им  плодове и зеленчуци. Дано се появят пак вишните. Имаше един период малините трайно бяха изчезнали.
На Източен в Пловдив са наели някакви много млади продавачки, направо имах чувството, че са ученички. Така ме вбеси едната, хвърля ми покупките, едно авокадо така го засили, че чак падна на земата и голяма забава настана, такъв смях се смя това момиче. Ох, пак се ядосах. Отдавна не е имало такива изпълнения, но аз пазарувам в друг клон, та може и това да е причината.

# 1 792
Търсих тези банички с локум, за да съм и аз във тренда 😎 но така и не видях.

Направо ти завидях....аз ги намерих за съжаление, даже няколко пъти ги намирах, че и по няколко

# 1 793
В Младост 2  са намалили ХХЛ суджука - 6.40 /кг, ако запомних добре (като пешеходец нямаше как да купя).
Влажните кърпички не бяха с жълта лента, но намалението им се отчита, ако се вземат по 2 бр.
Купонът за шоколадови яйца важи само за обикновените, но те били свършили бързо, също научих. В Младост 2 имаше със станиол само за от тези с розово за момичета, за тях купона не хваща.

# 1 794
Аз след ония мазните скоро май няма да се престраша да взема. Буквално течеше олио от плика

# 1 795
Локумени банички взех един път пролетта и не повторих.

От яйцата зареждат ли количества или направо да вървя в друг филиал? В моя кьорава вишна не видях миналата седмица, а тая съм си набелязала продукти за десетина лева. И остава и тях да ги няма Joy

# 1 796
В Младост 2 очевидно не са зареждали нови яйца, защото казаха, че бързо са свършили и останах с впечатление, че е още откогато е пуснат купона. Но все тая, децата бяха доволни, и без отстъпка пак бива (във Ф. мисля, че са по-скъпи, но не купувам и без това често).

# 1 797
Забравих да "похваля" клиентите от вчера- имаше 3 броя шоколадови мъфини, исках да купя един за детето, да го носи в училище, че напоследък е много капризна за ядене, почти нищо не иска да яде, голям зор е. Да, обаче единият мъфин беше с парче лед отгоре🤨, вторият беше отгризан отгоре, липсваше около 1/3 сигурно. 🤢😵🤮 Третият мъфин изглеждаше ок, обаче просто не посмях да го взема при тези обстоятелства. 🙂

# 1 798
Имах предвид кокошите от сряда 🐔Satisfied

Не съм купувала яйца от Лидл и ми се струва, че не зареждат по много. Или просто не съм обръщала внимание.

# 1 799
Някой ако ще ходи тази вечер до Лидл и иска ваучера за меденката, да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт