Лидл 160 - Февруарска опиянителна

• 106 486
  • 1 878
  •   1
Отговори
# 1 485
Леми, помниш ли го това сиренце? Липсва ми...😕

Мх, хубаво беше, но май отдавна го няма. 🤔

# 1 486
  • Sofia
Маслото на Pilos е повече от добро.
Може ли снимка на маслото? Благодаря!
Гугъл - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%BC%D0 … D0%BB%D0%BE%D1%81

Душата, ако не си, пробвай ирландското на Милбона, за мен бие Пилоса с аромат.

# 1 487
абе има неща другата седмица - шунка, луканка, кори, леща, зеленчуци.....

# 1 488
Счупеното ми кантарче го има в новата брошура. Вече не смея да си купя. Старото пак беше от Лидл, развали се. Помислих, че е дефектно, но сега и това - може би животът им е една-две години?
Не ги ползвам по странен начин и не меря прекалено тежки неща.

# 1 489
Skk не ти уважиха искането за водостуйката Лидълци, но със сигурност ще пуснат скоро предполагам.
Ние имаме от 5 години вече сигурно..
Много е добра..и колите мием, понякога лятото 😀, но повече я ползваме за почистване на плочките по двора (Като каменни, гранитогрес, терасата над котела на парното, също се замърсява повече от обичайното, едни френски прозорци имаме, по- трудно достъпни отвън за почистване, килимчета, пътечки съм изпирала 1, 2 пъти, че ми е бавно за тая дейност 😁 )
Супер сме доволни, особено плочките по двора, ако я нямаме нз как биха изглеждали! Стават като нови!
И на приятели сме я давали , харесва се определено!🙂
Машинка за вакумиране също имаме, добра е, върши си работата прилично 🙂

# 1 490
Здравейте, някой ползвал ли е това надуваемо легло, което ще има от другата седмица? Дали е добро, става дума за ползване от време на време, а не за основно. Точно днес щяхме да купуваме от другаде, но видях това в Лидл, а като цяло харесвам качеството на продуктите им.

# 1 491
  • Велико Търново
Sofi to, точно за плочки, веранда и гаражна врата, входна врата и детски колелета ми трябва Simple Smile благодаря!!! Ще я чакам като Коледа Simple Smile

# 1 492
От новата брошура си харесах пармиджано на люспи за салата, хималайска сол има намалена, маслини мансанийя в буркан, много са вкусни, стават за салата и за мартини Grinning , охоо и това червено вино temranillo vega eslora само за 2.99 лв - много ми харесва и ще взема колкото ми разрешат от магазина, иии дочаках розова пижама, дано е хубава материята. Има и някакво ново вино рубин на Каба гайда по случай 3 март, ще го опитаме и него. Авокадото ще бъде 3.99 лв....

# 1 493
Аз този път май харесах повечко неща - раничките ще видя ( дано има и от другите видове ,които пуснаха в съседните на нас страни ..ако не ,ще е много разочароващо ...от кога си я дебна една раничка с еднорог Sad ).
Кабелът за зареждане,как мога да разбера дали поддържа fast charge ? ( На един друг пишеше 2А и е средна работа , гледам че има кабели ,които поддържат до 3/5 ампера ,та някой ако знае ,да каже ).Ако не пише- няма да рискувам де Wink
Ще взема и някои неща ,от тези 1+1 ( шунка, луканка ...да има ....маслото го пропуснаха този път..не ги е срам 😆😆). Както и замразените банички с локум , които за разлика от тези ,тази седмица си имаха олио - направо сухички ми бяха . 😃😃😃😃
Пижамите за момичета ще видя ,но определено ще се замисля , че Пеп*ко и Син*сей нещо вадят доста по-добри цени ,специално за бельо и пижами ( май не само ).

Ако става въпрос за кабела за айфон - скъпо е. Аз понеже много ги мотая по чантата, непрекъснато купувам нови, защото явно се пречупват в чантата и спират да работят, та повече от 5 лв за зарядно не давам. Joy
И като спомена Синсей, точно оттам съм купила зарядно за айфон за 2 лв (беше намален, редовната цена е 6 лв мисля). В Кик и в Пепко също има зарядни около 5-6 лв.

# 1 494
И аз ще си купя от червената леща и сиренето. Наистина напоследък пропускат маслото, както и настърганата моцарела в XXL вариант.

# 1 495
Някой има ли ретро пресата? Отзиви?

# 1 496
Сега ходих до Лидл, мислех да взема още мини платна за рисуване (предположих, че ще има изостанали), но нямаше. Нямаше и интересни сапуни.
Взех си една орхидея, обаче. В момента са свежи и изглеждаха като току-що докарани (сигурно е нова партида; предишните заминаха).

# 1 497
  • Sofia
Добавих  (в списъка за пазар де) и черен боб, артишок и канелени бисквити (ще ги видя де, ако не са бъкани с кофти съставки...))  от иберийските... и  агнешка главичка, ако случайно има агн. комплекти, за любима агнешка супа.  Simple Smile

# 1 498
Кое от трите розета бихте ми препоръчали,изобщо не разбирам от вино 🙄стр 14 актуалната брошура.
Отзиви за подложката за отцеждане в какъв смисъл с две лица за какво е всяка страна ?

# 1 499
Днес, сутринта минах през новия магазин на Вихрен. Много спокойно, подредено, имаше всичко от брошурата.
 Някой питаше за маратонки, има, и дамски, и мъжки. Клинове, черни и зелени. Взех си черен, много е хубав.
Купих и доста хранителни продукти.
На касата ми дадоха купон за следващата седмица за 50% намаление на някой неща.

Общи условия

Активация на акаунт