Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 595
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • München, Deutschland
Трима сме, силни сме! Joy

# 301

И сме ударна група - двама готвещи (е, ся, като теб не готвя, баш, ама мъж - ко да прайш) и общо трима пиещи. Joy

# 302

И сме ударна група - двама готвещи (е, ся, като теб не готвя, баш, ама мъж - ко да прайш) и общо трима пиещи. Joy

Щото не знаеш аз как готвя!💪

# 303
  • München, Deutschland
Ооо, ама я гответе вие тогава 😃, яяяя, аз какво да се бутам, все един трябва и да дегустира и да прецЕня как сте сготвили. 😃 За успешните проби ще раздавам шотчета и ще пробвам често докъде сте стигнали с готвенето.  Cocktail

# 304

Щото не знаеш аз как готвя!💪

Ти не каза ли, че правиш салата и мъжът ти да се оправя с месото? Joy

# 305
Вчера следобед и цяла нощ имаше доста сериозна буря тука. В съседния апартамент правят ремонт и бяха забравили отворени врати или прозорци и беше цяла нощ думкане, но можеше да се спи. Обаче...., в 6.45 дойдоха и започнаха да стържат и да ремонтират, към 7:15 започнаха да свирукат, и в 8 единия пееше. Италиянци, като излизах даже ми стана смешно....!!!

Още духльонти, но една идея по-леко.

Мисля че данъчните не връщат пари използвани за шофьорски курс. Не знам дали фирмите не вдигнаха таксата, но сумичката си е доста сериозна при всички положения.

# 306
life_is_love , леко и неусетно да мине карантината и най- вече, дъщеричката ти да е отрицателна, да не сте заразени!
Дано имаш възможност да я гледаш.

Аз днес имах чувството, че е петък, откъде излезе тази умора, не знам.
Ще се настроя сега, че утре е понеделник, за да изкарам седмицата по- бързо😂
Тази вечер бях на черен чай ягодов микс😊

# 307
Катерица аз съм на наздраве с чай , но не ягода, а цитрус такъв https://globalrustrade.com/de/products/richard-kings-tea-no-mint … eel-black-g-bags/
Дано не настиваш нещо , стискам палци.
Италиански хандверкери са песен в сравнение с турските хандверкери на нашите съседи. Може да има и свестни такива, не знам, но тези са страшно нахалство.

# 308
Завижд на тримцата с хоум офиса. Де да можех, бих се възползвала и аз с удоволствие.

# 309
И аз съм хоум, ама без офис. 🤩
Още не мога да повярвам, че не ми се налага да ставам в 04:30 за работа.

Добро утро на всички 🌞

# 310
Добро утро на всички.

Това с хоум офиса си е добре до един момент. Но много се научиха и такова криене и невършене на работа се случва в момента че дори ми е трудно да го повярвам.

Ето ги, започнаха да стържат днеска половин час по-късно. Чакам ги да свършат че е доста изнверящо.

Приятен ден!!

# 311
Пък поляци да ти ремонтират е невероятно. Само ходя след тях.
Унито даже е дало студенти на съд покрай ДО, някои са мамили при изпити. На хората им хареса да си стоят по къщите.

# 312
Добро утро на всички.

Това с хоум офиса си е добре до един момент. Но много се научиха и такова криене и невършене на работа се случва в момента че дори ми е трудно да го повярвам.

Ето ги, започнаха да стържат днеска половин час по-късно. Чакам ги да свършат че е доста изнверящо.

Приятен ден!!

Пусни класическа музика! 😆

# 313

Мдам, ама то е ясно, че като не си вършиш работата, скоро ще те привикат обратно, хъхъ, или шута. Аз имам колежки, които ми звънят да си лафим, защото не им се работи, а са в офиса. Всичко е до манталитет и работна етика. И 1 минута не съм откраднал от работно време да дремна или да се побарам, дет' се вика.

Борти, ти толкоз' рано си станала - да не те учи Криси днес да правиш някаква торта на мъжлето? Брех тоз' германец - царски си живее!

# 314
"Всичко е до манталитет и работна етика."

Зигу, много си прав ! 😁Аз като се запознах с мм, две неща ме разочароваха. Националността и професията! 😆
Питам го оня ден как я мисли да живеем като ме налегне /почне менопаузата. Усещам вече (някави) топли вълни .😂

Криси се отказа 😂! Нали се "изтипосах" тук, че съм смотанячка в кухнята 😅 и виж иска само шотове да раздава 😎и да ни наблюдава! 🤓

Ооо, ама я гответе вие тогава 😃, яяяя, аз какво да се бутам, все един трябва и да дегустира и да прецЕня как сте сготвили. 😃 За успешните проби ще раздавам шотчета и ще пробвам често докъде сте стигнали с готвенето.  Cocktail
😆😂

Общи условия

Активация на акаунт