Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Не знам при вас, ама на мен в Кьолн днес ми е топло, цял ден терасата е отворена, в нас не е паднало под 20 градуса, подовото е пуснато малко, колкото да не е без хич, и е само в хола и банята.

# 286
Chrissy, респект! Неделя у нас се поръчва Grinning

# 287
  • München, Deutschland
Синьо, ние сме си ящнички Grin, нищо, че и двамата сме слаби. Вечерята ни е основното хранене за деня, понеже често нито закусваме, нито обядваме.

Софт - от теб салатата, Пипи ще носи музиката, от Зиги чин-чина, Вечи идва да ни снима, а от мен - десерта. 😃

Скрит текст:
Брауни с маскарпоне по Cyril Lignac, и понеже нещо не останах във възторг от рецептата, я облагородих малко.

Та, брауни с маскарпоне, шоколадов сос с 2 вида шоколад, лимонена сметана, свежо манго и кули от манго с кардамом и индийско орехче.

Кули (coulis) е нещо като гъст компот.

Едит: Катерич, без повод е, хоби ми е готвенето и когато имам време, се заигравам.

Борти, ще сложим и един стек на грила, за твойто мъж, ако не ни е отнесло в Мюнхен дотогава. 😃

# 288
chrissy, ясно. За цял ден вече ми изглежда ужасно малко.
Манго с кардамом ми звучи…ммм. Обожавам кардамом, ще трябва да пробвам комбинацията.

И тук вятърът се усилва… ще търся тапи за уши за през нощта май.

# 289
Много вкусни снимки!!!
Успех в хобито, chrissy, много радост да ти носи Flowers Four Leaf Clover
на теб и хората около теб! Hug

# 290
  • Германия
Милост нямате! Криси с вкуснотиите, които е показала и Зиги с градусите, на които си живее. Аз се прибрах премръзнала след 4 часа в хокейната зала и прегладняла, добре, че Пепеляшкин беше сготвил през това време, та ми постопли душата. Сега отивам да се достопля с едно бейлис и гуд найт от мен.

# 291
Отивам да се достопля с едно бейлис и гуд найт от мен.

Ааа, не. Ако ше прайш наздравица, тепърва започва вечерта. Да си ги нямаме такива - едно пиЧие и спане - да не си 2 годишна?!

# 292
  • Германия
Зиги, душко, от утре съм първа смяна, чака ме ставане в 3:45ч, затова вдигам белия флаг. Обаче другата седмица, като изляза в отпуск, ще наваксам, обещавам!

# 293
"Помощ имам две деца и мъжът ми е виновен"- постановка в Берлин, Мюнхен и Кьолн. Нали някой беше споменал за подобно мероприятие и сега ми попадна инфо. Сега февруари.
Пепеляшка едно време за една работа ставах и аз по това време, беше ми кошмарно.

# 294
  • В страната на мечтите
Честитка, щерката е в карнтина. Сутринта ми се обадиха от градината да ходя да си я прибирам, един час след като я оставих там, защото Gesundheitsamt затварял градината заради много случаи на Ковид (6 са обявени официално до момента). Сега всички деца са с предписание да стоят вкъщи, в събота - официално тестване в тест център и при отрицателен резултат, другата седмица може пак на градина. Писна ми вече!

Пред нервен срив съм. Къде е Зиги да ми предложи нещо за пиене, че имам нужда...

# 295
Пепи, като те прочета кога ставаш за работа и спирам да се оплаквам, че ставам в 5:15 часа.

Life, неприятна ситуация, но няма какво да се направи с случая.

В класовете и на тримата има позитивни деца, предполагам, че скоро и нас нама да ни подмине.

# 296
Пред нервен срив съм. Къде е Зиги да ми предложи нещо за пиене, че имам нужда...

Ма веднага ще разлеем нещо, да ти мине. Няма да се предаваш сега - беше янсо, че всички ще лепнем вируса - Омикрон е много по-безпроблемен от предните варианти, да благодарим на Бога, че нас за накрая ни е оставил. Безпроблемно и безсимптомно изкарване на Ковид на малката и вас хич да не ви хваща. Hug

# 297
  • Германия
Минавам само за едно наздраве, днес с испанско вино.
В работата ни един колега цъфна, тъпото е че е от групатаза поддръжка и има контакт с почти всички и не е от хората,  които спазват дистанция. Мръх!

# 298
Аз за туй ще държа хоумофиса до гроб. Не го пускам - умирам за него!

# 299

Общи условия

Активация на акаунт