Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 581
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Бе като нищо има и съвместно живеещи. Хич и няма да се учудя. Едно WG и готово.

И аз почти само чай пия през зимата. Започвам деня с 2 чаши хладка вода и оттам нататък – чай.

# 331
  • в сърцето на един мъж...
Софт, то след две години кво да я бистрим пандемията. А тия неща тука са си важни Simple Smile
Мда, не винаги най-добрия приятел е най-добър Simple Smile
Тази седмица по сат 1 има седмица на болните от рак. Снощи гледахме с децата сериал, немски - Nachricht von Mama - много ни хареса, и на мен, и на децата, чакаме с нетърпение другата серия. Определено смятам, че гледането на подобни филми с децата има доста положителен ефект

# 332
Вие забелязвате ли, че в пик на пандемията и в условия на пълен хаос от мерки си говорим за алкохол, мъже и въобще нормални неща? Доволна съм, за пример сме. 🤣

А за кво да си говорим? Чакаме те да се нанесеш у Кьолн, да говорим за интериорен дизайн и кафенета. Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен мерките са ми ясни и ги спазвам навсякъде.

# 333
А, класическите увлечения и изневери? Дето тайното рано или късно става в един момент явно?
Аз мислех, че става дума за някакво съвместно съжителство. Blush

Да, да. За съвместно съжителство става въпрос. Къде 2 жени и 1 мъж, къде 2 мъже и 1 жена... Къде 3 жени или 3 мъже... живеят си хората щастливо и с вдигната глава се заявяват. На мен ми е неудобно да питам кой спи по средата. Joy

# 334
Гея, бия те с брой тийнове накуп.

В организацията в която работя, всички служители работят в хоумофис. На 5 континента сме, работата не спира 24 часа. Скатавки няма.

По другите обичайни теми не мога да се включа. Ни пиене, ни изневери  ме вълнуват. Скука. Обаче заложих семена за разсада за новия зеленчуков сезон. Обичам го този момент

# 335
Мьос, верно е, че ме биеш Simple Smile Обаче моята щерка е като за трима в последно време...
Аз много се ядосвам тия дни, сменят прозорците в кооперацията и са наслагали едни скелета. От септември са почнали. Орязаха на съседката лавровото дърво - ревахме и двете - такава идиотия не съм виждала през живота си - през средата го минаха, като плешив индианец го направиха. Заради тях не можах да си насадя пролетните цветя и да очистя градината. Сега не знам как да мина покрай скелетата и какво да ги правя Sad Но на теб ти завиждам за семената

# 336
Само в саксийки си сади тая пролет, че да е сигурно и лесно за спасяване.

Наличните тийнове у нас са повече от трима, имаме сериозно гадже на хоризонта. Обмислям да си изкопая укритие.

# 337
Ауу, да, това не го отчетох. У нас няма още

# 338
А, класическите увлечения и изневери? Дето тайното рано или късно става в един момент явно?
Аз мислех, че става дума за някакво съвместно съжителство. Blush

Да, да. За съвместно съжителство става въпрос. Къде 2 жени и 1 мъж, къде 2 мъже и 1 жена... Къде 3 жени или 3 мъже... живеят си хората щастливо и с вдигната глава се заявяват. На мен ми е неудобно да питам кой спи по средата. Joy
Обикновено всеки си има стая и лично пространство и един винаги е доминантен.
Бях гледала за една мацка, така си живееха във WG тя и двамата и мъже.

# 339
За разсади не искам да чувам. Миналата година направих терасата джунгла за две кила черита и няколко черни домата. Чушките кайен бяха с богата реколта, но и в супера ги има. Сега съм на тема цветя.

Аз познавам едно тройно семейство. От много години са така, излизат си заедно, всички знаят и сякаш отдавна вече никой не забелязва. Даже детето буквално отгледаха заедно, то учеше в университет за професията на пришелеца в семейството и сега работи в неговата кантора. Детето е от законния съпруг. Той е много хубав и глупав, а третият елемент е обратното. Баланс му е майката. 😂

# 340
Soft, много удачно! 🤩
"пришелеца в семейството"😆😂

# 341
Ох, че ден беше днес! Не знам колко алкохол ми трябва,  за да дойда на себе си. Но май по добре да не лизвам нищо.
Продължавайте темата за изневерите и тройките, открехнахте ме за доста неща, признавам си без бой.
Борти, по темата за менопаузата съм с доцентска степен Grinning питай ако има некъв проблем.

# 342
Моля, кажете с какво борите мухъла? Имаме едно малко квадратче около корниза."

Pipi ,ти какво направи с квадрачето? 😆😇
Въобще намери ли време до там да стигнеш? 😇
Намерих аз у нас един препарат, мм го е купувал (значи е подходящ за деца ☝️😆)

Ще те "използвам"задължително 🤓!Само не разбрах и от двата "модела критика "разбираш или само по женската част?! 😂

# 343
Моля, кажете с какво борите мухъла? Имаме едно малко квадратче около корниза."

Pipi ,ти какво направи с квадрачето? 😆😇
Въобще намери ли време до там да стигнеш? 😇
Намерих аз у нас един препарат, мм го е купувал (значи е подходящ за деца ☝️😆)

Ще те "използвам"задължително 🤓!Само не разбрах и от двата "модела критика "разбираш или само по женската част?! 😂

И по двата, Borty, и по двата. Laughing

# 344
За мухъл - преди много години във Варна, приятели се нанесоха в апартамент ново скапано строителство, където изби жесток мухъл и много. Отърваха се с едно Саво, не знам има ли го тук, има и за запечатване. Все още са си в този апартамент, няма мухъл, но мисля, че изолация правиха по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт