Много чин-чин и много Интернет в 227-ма НЕМСКА тема

• 21 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Много бързате... по средата на зимата сме. Пролетта не идва в началото на февруари. Wink Иначе и аз видях цъфнали кокичета. A нарцисите и лалетата ми се подават още от ноември/декември.

#Reina, почти всички деца на първия учебен ден при нас бяха с нови раници Satch. И моето е с такава. Опитах се да му пробутам един намален модел (в моите очи по-хубава от неговата), но той друга си беше харесал. Старата и при нас остана доста запазена с това домашно обучение. Още не сме я изхвърлили, жал ми е, но едва ли някой първокласник ще се зарадва на използвана.

Открих грешката на ZiggyZiggs – ходи с яке. Ето днес например е чудесен ден човек да се разходи по тениска с къс ръкав. Wink

# 256
Reina,
Моят син изкара 1-4 клас с една чанта, та в 5 клас получи нова раница. Ходи с нея 2 година, но май за догодина ще купуваме нова, че вече почна да си къса. Но неговата е от Лидл, марка не помня.

# 257
  • Germany
Satch е и нашата, не Scout.

# 258
Тъкмо щях да пиша, че Scout са тези за първолаци поне които аз знам.
Тези Satch не съм ги виждала дори. Мисля, че сега има намаления ще трябва да разгледам, но и преди съм чела по групи за тази марка. Честно казано аз може и да го убедя да е със старата поне следващата година, но знам децата колко подигравателни могат да бъдат и не искам да стане така, че той да е единствения със стара раница. И мен ме е жал да я хвърля.

# 259
  • Deutschland/HE
Satsch са Еrgobag за по-големите ученици. Дъщеря ми започна в пети клас с такава и до 10ти клас все с нея си изкара, освен леко прокъсване на мрежата на страничния джоб нищо друго няма. За мен си заслужава 100те евро, които дадохме. За сина ни взехме също, улучихме намаления в Карщадт/Галерия и за 100 евро е с торба за спорт и несесер. Той ползва трета година и е в отлично състояние (но той не пази толкова много като сестра по принцип).

# 260
Моля, кажете с какво борите мухъла? Имаме едно малко квадратче около корниза. Ползвах един препарат, който е еко-био-тралала, но никакъв ефект. А другият, който е с хлор не ми се иска да ползвам сега, защото няма как да проветрявам дълго време в тоя студ.
Приятна неделя на всички, аз съм надула оркестър АЦ/ДЦ, в листата следват Hard Rock Road Trip Songs и си мечтая за топло време и пътешествия.

# 261
  • Немция
Синьо, не знам за какви тениски с къс ръкав говориш за днес. При нас (НРВ) са бурни ветрове и дъжд. Отврат!

Рейна, ще купуваме раница на малкия за 5 клас. Той все още е с торнистер, така че иде ред на раницата.
Големият е с Coocazoo, тогава такава си хареса, не е мръднала.
Но дали и на малкият ще вземаме от тази марка, не се знае.

# 262
Моля, кажете с какво борите мухъла?
Пръскам го с белина. Белината убива спорите на мухъла. От бг химичка го знам това.

# 263
Coocazoo и Satch са раниците и на моите гимназисти. Издържаха доста години тормоз. В един момент момчетата минаха на спортни раници, но когато имат повече за мъкнене, си вадят ученическите.
Ходихме до градината да направим груб план за идващия градинарски сезон. Напъпили плодните храсти, всеки момент ще избухне пролет. Духа и вали днес, но се усеща - времето омекна.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:56 от Mößbauer-Effekt

# 264
Бибит, за ZiggyZiggs, бре! Нали все му е топло. Днес без яке и по тениска ще му е баш тамън! Joy

И при нас вее ужасяващо. Май ще ми се размине разходката. Sad В гората е завет, но е опасно при такъв вятър, на полето ще ме издуха.

# 265
Приятна неделя на всички, аз съм надула оркестър АЦ/ДЦ , в листата следват Hard Rock Road Trip Songs и си мечтая за топло време и пътешествия.

Ох, направи ми деня. 😂 Аз си гледам календара и мечтая също.

Скрит текст:

Ние се борим с обратното на мухъл. Два овлажнителя работят постоянно и всеки изпарява по около два литра вода на ден и влажността стига най-много до 46. Много е сух въздухът.

Какво слънце? Тук вали и е мрачно. 4 градуса.

# 266
Бибит, за ZiggyZiggs, бре! Нали все му е топло. Днес без яке и по тениска ще му е баш тамън! Joy

То аз по тениска съм цел живот, и едно якенце, да не ме гледат странно хората.

# 267
И аз това щях да пиша за ергобег и сатч .
На едното е такава и много си я харесва, на другото е Eastpak и като му се скъса ципа само поискаха да им я пратим и ни я върнаха с нов цип, който години наред не е мръднал. Добро обслужване. Раницата вече е на 5 г.
Не разбрах колко е темп. в Бейджин . показваха вчера всички мръзнещи като при минус 20, но като погледна в нета е минус 1 . Не дочух обаче коментара колко наистина е .

Ние ще се престрашим за в гората. Вчера бяхме сред лозята и имаше страхотна двойна дъга. Аз докато снимам и остана ясно видима само едната.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 13:35 от bella-ciao

# 268
И аз съм вечно по тениски или ризки и отгоре яке/палто, които не са дебели.

# 269
Голямата беше с раница 4you от 5 клас, а сина беше със Satch. Доволна съм и от двете марки. Сега и двамата (от 8 клас) са със Eastpak. На мен ми се вижда много малка, но те са доволни.
Вчера имах гости и направихме една много дълга разходка. Беше слънчево и много приятно. Днес духа и е мрачно, ще се гледат филми.

Общи условия

Активация на акаунт