Отговори
# 135
Ейнджъл - разкош и класа! Но има ли нещо, което да не ти отива? И чувал да наденеш пак ще блеснеш!

Сега като ги гледам се замислям, че при ходене, човек първо стъпва на пета и после плавно си идват и пръстите.
Тук точката на стъпване е върха на петата, която скосена противоложно на посоката на стъпване дали няма да се получи някакво странно изместване, подвеждане на ходилото?

# 136
Бих забърсала тези, обаче са прекалено евтини за да са хубави.

# 137
И тези, и тези!
А откъде са, Савова?

# 138
  • В полите на Пирин планина
И на мен много ми харесват, показаните от Савова! Simple Smile

# 139
Пинк, благодаря!
Не, далеч не всичко ми отива.
Аз харесвам и торбести, широки дрехи, но в тях изглеждам като сомалийче..)

# 140
От тук са, но сигурно са изкуствена кожа. Иначе търся с такива, а не заострени отпред, ръбест ток и само една забележка за каишката, която искам да минава през глезена.

https://www.chicme.com/product/square-toe-colorblock-buckled-blo … 7facf658a442.html

# 141
Разбрах те, да! И тук виждам отново едни отровни зелени мериджейнки, които преди време бях качила в тая тема или за модните консултации. Че какво излиза, тези които ми харесват са или в съмнителни сайтове, по скоро качество на изработка или са при големите модни гиганти?!

# 142
Хаха, май те объркаха с Ейнджъл. Wink
Да Grinning обърках никовете, съжалявам 😘

# 143
Ангелче, наистина си великолепна! И определено умееш да подбираш нещата във визията си така, че да създаваш впечатлението, че ти отива всичко.

Обувките с каишка точно около глезена ми изглеждат красиво само на много грациозен глезен и фин, издължен като вретено прасец. Пинки, твоят крак е изключително тънък, завиждам направо ...  
За себе си - не съм и помисляла да обуя мериджейнки. Каишка по-ниско, като тази от снимката на Савова и част от тези показани от Агент, е далеч по-щадяща по отношение на несъвършенствата в тази област. Не подчертава грубоватия глезен, какъвто е моя.

А, тези квадратни токове удобни ли са ви? Аз имам чифт боти с такъв нисък ръбест ток, два чифта обувки - едни 5 см и едни 7 см, и едни велурени ботуши от тази зима 7,5 см. ... сега, като ги изброявам се чудя с кой акъл съм направила толкова опити Confused...  Е, не ми е удобно да вървя с тях и това си е. Странно ми е, когато при стъпване набия на задната част на тези токове ... имам чувсвото, че вървя малко отсечено, като робот с тях.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 00:49 от Light Beam

# 144
Благодаря, Лайт Heart Eyes
Аз нося квадратни токове, тъй като са ми най удобни. Именно и най сигурно и смело стъпвам с тях. При тънкия ток е много голяма вероятността да изкривя крака в глезена.

# 145
Еее, това което показваш на снимката е широк, но заоблен ток. Освен това изглежда мек. Такива и аз нося много. Имах предвид буквално квадратни токове - с прав ъгъл. Те са ми неудобни. Обикновено са и от твърд материал, който няма никаква еластичност и не пружинира при стъпване, а по-скоро издава тропащ звук.

# 146
Уф, изтрих си отговора...
Като тези имаш напредвид
Не съм ги обувала още, моите са бели. В сайта си Ingiliz споменават че: Широкият ток, облечен в цвета на лицевата част, е като разливащо се продължение на първичността, която тези обувки акцентират. Линията е създадена специално за вашата уверена походка и детайлите й помагат за по-голямото удобство при ходене.

# 147
  • София
Никак не харесвам такива токове. Нося или равни, или стилето или платформи.

# 148
Като тези имаш напредвид ....
Не, имах предвид тока на обувките, показани от Савова. Той си е квадратен, с прави ъгли. Дори при петата стърчат "ъгълчета". Моите са прибрани по кутии в шкафа... Утре ще снимам, ако не ме домързи да ровя, че са забутани най-отзад.

# 149
  • София
Mary Jane се вика на тези с каишка отпред, каквито са повечето показани. Но скъсява неприятно крака и наистина отива само на много слаб крак и глезен.
Вече, ankle strap, при които каишката е около глезена,в горната част, стоят доста изящно.

Общи условия

Активация на акаунт