Отговори
# 165
Ох Linofrina, вероятно не възможно да се забранят мобилните телефони. Едва ли всички снимки които съм виждала са с разни ретро фотоапарати и съоръжения правени... Simple Smile

# 166
Дали невидим чорап или видим няма значение. Ставаше въпрос за обувки на бос крак.

# 167
Затворени обувки на бос крак никога не съм носила и не мисля да нося. Във фестивалите, или както се казват, с народните носии не съм участвала и не мисля да участвам, не го усещам със сърцето си. Но не е лошо да се възраждат традициите, на който му харесва.

# 168
  • София
Пускам ви една Оливия, че я бях забравила, а е много мой стил.

# 169
  • Варна
...доста по-"груби" Мери Джейнс в съответствие с актуалния тренд на платформите. ....

Здравейте, момичета. Ето такива обувки, за предпочитане от ест. кожа, се опитах да намеря онлайн, но не успях. Дали някоя от вас е срещала такива в български сайт, откъдето да мога да си поръчам с доставка с куриер?

# 170
Dorchester ето нещо подобно
По случай повишението на температурите днес свалих пухенката ...

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 07:18 от pep_si

# 171
Привет, момичета,
от доста време надничам в темата и винаги намирам интересни мнения за четене, затова реших, че е време да сляза от балкона, както казвахме навремето в Клюкарника.
40те ги виждам вече достатъчно отблизо, класирам се отвсякъде. Следя темата предимно за вдъхновение, от години поддържам доста стегнат капсулен гардероб и търся начини да разнообразявам. Всъщност и занапред смятам да продължавам така с гардероба, носи ми спокойствие, но и в определени моменти не мога да избягам от онова усещане, че сама на себе си съм си скучна и предвидима, а какво остава за околните.
Практичен човек съм, рядко пазарувам нещо хиперактуално, но това не ми пречи да ми е интересно какво се носи от другите жени, в смисъл, обичам да съм в час, макар рядко да посягам сама да купя. Ще ми се в бъдеще да променя това. Живея извън България и макар градът ни да е с реномето на сравнително моден център, по улиците е... скучничко, общо казано, т.е. рядко ме обзема вдъхновение от средата. Отделно, балканската ми душица цени и харесва малко по-различни неща и това е нещо, което не желая да губя или разводнявам.
Та така, това е накратко за мен, просто исках да се запиша в темата и ще продължавам да ви следя вече на открито.

P.S. Добре заварили!! Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 19:13 от Обич Синеока

# 172
Pep_si
Преди години и аз много ходех с такива къси панталони и чизми или панталони до под коляното  и чизми. Даже още имам май едни такива дънки

# 173
  • София
Pep_si, хубава комбинация и цветово се е получила.

# 174
И на мен Пепси много ми харесва днес.
Къси панталони имах преди доста време, последно ми бяха станали по-широки и най-вероятно са заминали в кофата.

# 175
В този сив ден определено Pepsi носи ведро настроение с аутфита си от днес! Flowers Hibiscus Много си хубава и така!
Добре дошла, Обич Синеока! Blush

Имах такива панталони преди много години, черни и леко лъскави, нещо сатенено ще имало в плата.

# 176
Аз по стар навик посред зима си купувам летни дрехи. Роклите в живота ми се броят на пръсти, вчера какво ми стана... Grinning
Още повече кройка, каквато никога не съм носила. Надявам се, че още е актуална.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 17:48 от pepa57

# 177
Страхотна рокля за жеги! Много лека изглежда. Мен много ме е яд, че не мога с такива рокли да ходя на работа. Не че някой нещо ще ми каже, просто аз не мога да се пречупя да ходя по-лежерно облечена на работа през лятото.

# 178
pepa57, страхотно изглеждаш!
Аз за себе си не харесвам такива свободни рокли, предпочитам вталени. Но тази е толкова лека.

# 179
Здравейте, момичета. Ето такива обувки, за предпочитане от ест. кожа, се опитах да намеря онлайн, но не успях. Дали някоя от вас е срещала такива в български сайт, откъдето да мога да си поръчам с доставка с куриер?
[/quote]
Ето, заповядай!

https://martinishops.com/product/damski-obuvki-mary-an/
Русенска фирма, произвели са доста модели.

Общи условия

Активация на акаунт