Отговори
# 210
  • София
Агент, ако те видя да пишеш пак за набити и мускулести бедра, не знам!
Иначе и на мен ми харесва да се вижда глезен от навит крачол на дънки, особено, ако обувката не е спорна.

# 211
Агент, това бобчето ли е:) нали така му казват май?
Ех в каква зима го обикалях този град

# 212
На други ми харесва, но аз изобщо не се възприемам с тази дължина над кокалчетата. Освен може би с кубинки. А лошото е, че май напоследък така ги шият. Два чифта си поръчах наскоро и са ми къси. Дано им свикна.

# 213
Агент, ако те видя да пишеш пак за набити и мускулести бедра, не знам!
Взе ми думите от устата, Харпа!

Сладко, добра памет имаш Grinning Любимият ми модел дънки са това. На теб не са ли ти широки в бедрата? Имаш много стройни крака. Голи глезени на висока жена стоят красиво.

# 214
Light, не са ми широки, стоят ми като на модела в сайта. Сега видях, че е 180 см.
А моята снимка е с други дънки, които са ми широки в момента, прихванала съм ги отзад с едната ръка.
Като ги купя днес може да снимам.

# 215
  • София
Абе мацки, кожената рокля с какво я носите? Клин, чорапогащник, яке..?

# 216
  • Sofia
Ботуши до коляното,  прозрачни чорапи и дълго манто.

# 217
Аз пък си нося дънките така подвити. 175 съм.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 15:34 от Lioness77

# 218
Rockstar , кожени рокли нямам, но кожените и велурени  поли обикновено нося с чорапогащник в същият цвят като ботушите/обувките. Обичам да няма визуално накъсване по дължината на краката. Връхната дреха, в зависимост от сезона.

# 219
  • София
Имала съм само черни кожени поли и рокли, нося с черен чорапогащник, обувката зависи от модела на дрехата, събитието и мястото, на което отивам. Боти, ботуши, чизми.

# 220
  • София
Чакам с нетърпение пролетта. Писна ми тоя студ. Носят ми се белите ми дънки, сега е абсурд, моментално стават мръсни от пръските. Не знам какви са модните тенденции за 2022-ра, признавам си. Дори цветовете, които гледах, на различни места са различни.

# 221
Снимах преди малко няколко витрини в малкото ни провинциално западноевропейско градче. И се чудя защо никога не се осмелих да нося розово/зелено.

# 222
Аз много обичам пъстри, цветни чорапогащници.
Но тези предимно с висок ботуш до коляно и черни плътни чорапи
От новогодишен банкет преди години - висок ботуш до коляно и черен чорап

Тази е комбинация, но носи и боти и цветен чорап, с нещо цветно нагоре, за да не е много траурно

Тази имитира велур, така и не е обличана.

# 223
Розово+зелено е комбинацията, която най-малко харесвам, при положение, че и двата цвята по отделно са ми любими. То пак зависи и от нюансите де.

# 224

Аз пък си нося дънките така подвити. 175 съм.
Трябва да призная, че ти седят много добре, обаче защо все така се присвиваш сякаш имаш цистит и ужасно ти се ходи до тоалетната Simple Smile.

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 16:59 от G.Savova

Общи условия

Активация на акаунт