Отговори
# 225
ох бе жена Satisfied

# 226
  • София
И аз съм 170 см и си нося дънките с голи глезени.

# 227
Трябва да призная, че ти седят много добре, обаче защо все така се присвивам сякаш имаш цистит и ужасно ти се ходи до тоалетната Simple Smile.

Хаххахах разсмя ме, ами царица съм на позите и чупките, затова.Sweat Smile Но благодаря за добрите думи, G. Savova.

# 228
О, дънки с навити крачоли и токчета все още ми е любимо съчетания..Wink

# 229
Агент, ако те видя да пишеш пак за набити и мускулести бедра, не знам!
Harpa, аз не случайно все се завъртам леко странично като ме снимат Wink

Агент, това бобчето ли е:) нали така му казват май?
Ех в каква зима го обикалях този град

Точно там! За първи и единствен път стигнах до Чикаго малко преди да ни затвори Ковид и много ми хареса!
Ама и ти си храбра душа, Мариета!  "Windy City" да го разглеждаш посред зима си е екстремен спорт, още не е обявен за олимпийски, но и това ще стане! Simple Smile

Като казах Олимпиада - гледате ли!?
Аз дори си поревавам с любимците ми Grinning  Комбинацията от недоспиване и емоционални катарзиси в 2-3 през нощта ме прави рядко "жизнерадостна" денем, излишно е да казвам.

Витрините на Пепа ми харесаха, забелязах и навити дънки и светъл скъсен модел панталон също.
Розово+зелено е комбинацията, която най-малко харесвам, при положение, че и двата цвята по отделно са ми любими. То пак зависи и от нюансите де.
Винаги зависи от нюансите - и от конкретните нюанси и от личния цветотип! Макар, че оставам с впечатлението, че се опитват да наложат фуксията/маджентата/ярко розовото като доста универсални за аксесоари, а зеленото в дадени оттенъци също е много популярно.

Ето това зелено ми отива на мен лично:

# 230
Ами не, не е моята комбинация това. От показаните модели, Агентче, може би розовия костюм с панталон + зелената риза ми дразни най-малко окото. Другите - твърдо нЬе.

А последното показано зелено е върха, то и без друго си е много универсално.

# 231
  • София
И аз съм голям фен на милитъри зеленото. Отива си с розово.

# 232
Моите нюанси на розово и зелено са това:

А тук са показани почти всички нюанси на зелено и комбинации:
https://helpsophia.ru/bg/beremennost/s-chem-sochetaetsya-zelenyi … esny-i-oseni.html

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 16:18 от Sysly

# 233
Аз харесвам комбинацията от розово и зелено. За мен предпочитам някое по - светло убито розово+ маслено или оксидно зелено. Нещо като зеленият костюм с розовото палто от третата снимка. Без обувките фуксия.

# 234
  • В полите на Пирин планина
Комбинациите, които е показала Сисли ми харесват. Другите - не особено. Simple Smile

# 235
И аз много нося тази розово-зелена комбинация, но по-скоро мента + нежно розово или корал и петролено зелено + розово "пудра" или светло студено розово. (яке/сако с блуза, т.е. директно едно до друго)
Имам една жилетка фуксия, която освен до млечно бяло или до тъмно соньо (navy), до друго не мога да я възприема... Продължавам да се пробвам, де Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 16:37 от peneva_a

# 236
Розово и синьо съм носила преди година, бях ви показала комбинацията - панталон между диня и фуксия, чисто бяла тениска без никакви щампи и мастиленосиньо сако. Така я възприемам. Може би ако и зеленото и розовото се разделят от друг, по-неутрален цвят, ще стане по-възприемчива тази комбинация.

# 237
Ето как ще нося аз зелено + розово ...вчера ми дойде полата , а пуловера е стар...Smile
Скрит текст:

И аз харесвам когато глезените се виждат при дънки и то най-вече на токчета...Ако е с маратонки ефектът не е същият ...Stuck Out Tongue Winking Eye

В издирване на кубинки тия дни си взех рокля за плаж ...Joy
Скрит текст:

# 238
Когато нямам време и желание да ровя за примери и да се вторачвам по оттенъци си гледам цветовите карти на телефона, които ми съответстват и всеки цвят знам, че ще се съчетае не лошо или много добре със всеки друг от същата карта. Имам си карта, по която се ориентирам, като съм с по-светлокестенява коса и такава, която гледам, като съм си опропастила цвeта и съм доста по-тъмна и драматична. Което ми напомня, че трябва да си купя боя за коса Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 17:12 от Agent Provocateur

# 239
А, ето, на Кати комбинацията ми допада.
Ох, момичета, след всеки пост се включвам, знам, ама съм в болница със сина (нищо страшно) и ми е скучно. Да ни пускат утре, че... 🤪

Общи условия

Активация на акаунт