Отговори
# 240
  • София
Нямаше да ми хрумне да комбинирам розово и зелено.
Но приватизирах зелените дънки на моя мъж, добавих розова ленена риза и ми хареса комбинацията.

Извинявам се за ужасната снимка

На живо цветовете са по-ярки.

# 241
С цип, без цип Simple Smile - взех си маратонките /намалението в Хуманик стимулира решението ми/, макар че така или иначе щях да ги купя :
Скрит текст:
Изглеждат добре, стоят добре, удобни са.
Естествено сега съм дилема дали да ни ги сменя със същият модел, но в в светъл цвят.Прибрах се, гледам дрехите за пролетта  - ми май да сменя... или - не. Така да се дразня от подобна нерешителност.

# 242
Вземи си и чифт светли и ще решиш дилемата Joy И тези са хубави и лесно съчетаеми.

# 243
Лайт, помислих и за това, но еднакъв модел в два цвята - не искам. Аз имам светли по принцип, то не че и черни нямам.
Забравям за тази нищо и никаква дилема сега, в понеделник за 5 мин ще реша.

# 244
А аз се триумя

А тези най ме привличат, но много пари идват

А и от Амазон - ако трябва да ги върна после..

# 245
Аз харесах всички, без третите. Четвъртите са ми най интересни.

# 246
Сега и на мен така Simple Smile но са 3 пъти по - скъпи Simple Smile

# 247
Хайде, добре дошла в дилемите Simple Smile

# 248
Пристрастна съм към червеното аз, рядко бих избрала друг цвят при равни други условия (горе -долу).
Света, много са яки сникърсите, имаш ли снимка на светлите? За лятото май биха били по- подходящи, но понякога избираме това, което ни е пО на сърце 😉

# 249
Soñadora, нямам. Порових в сайта да ги покажа, пък и аз да ги сравня с черните на снимка, и ги няма.
А днес ги мерих и много ми харесаха. Мъдрят се на витрината в Хуманик.

# 250
  • Виена
Аз имам като тези на Света в тъмно зелно,купени с голям мерак в началото на сезона. Ципчето е розово злато, но се оказаха тежки и тромави, иначе стоят красиво. За пореден път се убеждавам,че Тамарис не умеят да правят удобни обувки. На немския сайт ги няма, изчерпани са,защото са колекция от есента,но пък има същия модел в бяло, розово злато,бежово,сиво…

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 22:03 от bombolino

# 251
  • пустинята Гоби
Едно от най-удобните обувки, които имам са Tamaris. Гуменки нямам, но сандали, ботуши и обувки бол.

# 252
Аз имам като тези на Света в тъмно зелно,купени с голям мерак в началото на сезона. Ципчето е розово злато, но се оказаха тежки и тромави, иначе стоят красиво. За пореден път се убеждавам,че Тамарис не умеят да правят удобни обувки. На немския сайт ги няма, изчерпани са,защото са колекция от есента,но пък има същия модел в бяло, розово злато,бежово,сиво…

Ами не знам, новите ясно е - не съм носила още.
Аз бях предубедена към Тамарис досега, но тази зима купих и носих, и нося боти на марката и трябва да кажа, че са безкрайно удобни, леки и досега не са мръднали. Светли са - показвах ги тук.
Всъщност заради добрият ми опит с тях се насочих отново към тази марка, и защото ми харесаха разбира се.

О, да аз в немския сайт на Хуманик гледам. Български сайт нямат. Ето ги.

https://www.humanic.net/at/c/Damen/Damenschuhe/Sneaker/TS60#navi … MARIS&first=0

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 11:16 от Sweta

# 253
За мен обувките на Тамарис са от удобните - мека кожа, подметки, .... от малкото марки, които правят носими и удобни обувки с височина над 6 см. Но, до крак и модел е, разбира се. Имат и много неща, които не ми пасват. Ботите им с ток ми заспиват. Затворени обувки пантофка - едни имам. Красиви - гълъбово син велур, но не най-удобни. Маратонки, сникърси и сандали - техните не са моите.

# 254
Намерих ги на супер цена в този сайт

Някой пазарувал ли е Пт него?

Общи условия

Активация на акаунт