Отговори
# 255
  • София
Абе мацки, кожената рокля с какво я носите? Клин, чорапогащник, яке..?

Тънък черен чорапогащник 8 ден. Почти винаги обувки. Шлифер.
Имам и едно късо велурено яке и ако роклята е изчистена, нося с него също.
Скрит текст:
Но аз като цяло не харесвам особено бежови чорапогащници, защото ако трябва да ги съгласувам що-годе с цвета на кожата си по ръце лице и т.н., трябва да си взема много много светъл и краката ми изглеждат тлъсти. Laughing

# 256
Хм, за мен Тамарис са доста ниско качество, или поне преди бяха все от изкуствен материал.

# 257
Обувки Тамарис не съм носила, но поръчах онлайн два чифта - боти и ботуши и вчера ги върнах още в куриерската фирма. Кожата беше една матова като на ниско качествена обувка, а кубинките бяха разлепени. Е не може боти за 220 лв. да изглеждат така! Не са 20 все пак.
Та това ще ми е за пръв и последен път.

# 258
Тамарис имат различно качество, според мен. Имала съм техни сникърси, за удобство нищо лошо не мога да кажа - бяха страшно леки и удобни (ако помня правилно, от изкуствена кожа), но подметката се нацепи отстрани, където е по-издигната на петата, много бързо. Имам и техни елегантни сандали на ток, от кожа, също с удобството нямам грижи, въпреки че токът е най-малко 8-9 см. Но това са все обувки, които са били в графата "евтини". От много скъпите Тамарис не съм купувала, за тези пари бих предпочела други марки.
Иначе ми харесаха на вид на Света, със здраве да си ги носиш! ☘️
И всички показани от Мариета страшно ми харесаха, без жълтите.

# 259
  • Mediterraneo
Последните ми купени боти са Тамарис. Естествена мека кожа, удобни и абсолютно страхотни. На разпродажба не бяха повече от 35 евро, ама аз купувам зимни обувки през лятото Simple Smile

# 260
Две седмици се чудя защо никой не се разписва в темата, а то имало нова. Не съм получила известие и днес реших да търся къде сте се скрили.
То половината месец мина, та няма особено смисъл да отговарям на зададения въпрос. Но да се запиша поне. Вече съм на вълна пролет и купувам тениски и tee dress за ежедневието. Напоследък с покачването на температурите съм часове навън с куч и ходя километри та гледам най-вече да ми е удобно. Търся си белички кецки възможно най-изчистени, но удобни за дълъг преход.
Скрит текст:
това лято мисля да приключа окончателно с късите гащи и да се разхождам с подобни

И само в особено редки случаи да измъчвам краците си с токчета - каишките са ми любими както вече знаете Simple Smile

# 261
На Тамарис имам само два чифта обувки - боти и маратонки. И двата са естествена кожа.

Къде съм гледала вчера ..!? Естествено, че светлите са качени в сайта. Ето ги:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 11:29 от Sweta

# 262
  • пустинята Гоби
И от изкуствена кожа правят обувки Tamaris, но повечето им сякаш са от естествена. И моите обувки са само от естествена, съвсем прилично качество са, а удобството поне за моите капризни крака е несравнимо.

Темата не ви е излязла като нова, защото си редактирах последния пост от старата, че ще пусна нова тема с линк към вече готовата тема. Няма как да се пуснат два последователни поста от един потребител, а никой не писа в този помеждутък.

# 263
  • Sofia
Хайде и стоножката да се изкаже за Тамарис - имам само едни чудесни кожени боти от тях и едни красиви неудобни сандали. Друго не купих от марката, заради твърди подметки. Една обувка ако на мога да я огъна с ръце, значи  не става за  ходене, не е достатъчно да е от кожа. В това отношение  Caprice имат някои много гъвкави модели, а други пълни дървета. Тях купувам само от физически магазини,  за да няма изненади.

# 264
Темата не ви е излязла като нова, защото си редактирах последния пост от старата, че ще пусна нова тема с линк към вече готовата тема.
Не ти благодарих за новата тема Мими Роуз Heart  Аз все пак я открих макар и с лееко закъснение Blush

# 265
От 2 години за разходки, паркове и плажове нося като роклята-тениска, показана от Магни. Къде съм зяпала преди, та не съм разбрала за тези рокли. Много са ми удобни.

# 266
Добро утро,
когато не внимаваш с прогнозата за времето и се окажеш с тънко палтенце в ден с обилен снеговалеж Simple Smile.

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 21:35 от pep_si

# 267
  • София
Кожените дрехи - поли и рокли - ми харесват с дебел чорапогащник в същия цвят и груби обувки, които или са в същия/ близък цвят или са по-ярки. Тогава не ми идват вулгарни. Макар че... и с фигурален чорапогащник съм си позволявала да се пускам. Връхната дреха е консервативна - обичам ги с овърсайз вълнено сако в неутрален дюс цвят.   

# 268
  • София
Harpalike, в събота така обиколих малко клубове - кожена къса пола, плътен черен чорапогащник, черни офицерски боти и черен потник. Нямам снимки, реших, че няма смисъл, сега съжалявам. Вече толкова рядко ходим на клубове, сигурно два пъти в годината. Едно, че няма кой да гледа малката, второ е станало ужасно скъпо удоволствие.

Днес сме на кино, по случай празника и нямам идея какво да обличам, вероятно някоя удобна рокля.

# 269
И аз днес бях горе-долу по този начин. Тъмно червена кожена пола и високи велурени чизми в същата гама.

Общи условия

Активация на акаунт