Отговори
# 570
  • София
Днес бях малко на шопинг. Да знаете, поло с къс ръкав, 4 цвята има в Orsay.

Аз си купих турбо зелена тениска, прави светли дънки, маратонки, обици и силиконови чорапи.

# 571
  • Sofia
От седмица  нося Asics gel и разбрах,  че досега не съм имала удобни обувки. С тях мога да обикалям часове без да изпитам и минимален  дискомфорт или умора в краката.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 19:56 от Karen

# 572
  • София
Днес бях малко на шопинг. Да знаете, поло с къс ръкав, 4 цвята има в Orsay.

Аз си купих турбо зелена тениска, прави светли дънки, маратонки, обици и силиконови чорапи.

В Reserved някой беше пуснал едно много красиво и исках да попитам дали наличностите като размери в сайта отговарят на тези в магазините? Онлайн няма L, а на мен ми се искаше да пробвам М и L, за да преценя.

# 573
Аз пуснах полото от Резервед.
Нямам представа дали наличните размери в сайта отговарят на тези в магазините. В един магазин влизах, имаше моя номер - с, мерих, купих. Не съм гледала в други магазини, не съм гледала други номера, не съм търсила в сайта.
Мога да кажа, че точно си отговаря на номера и стои лееко свободно, не е плътно по тялото.

# 574
  • София
Мерси! Simple Smile
Честито, много е хубаво.

# 575
  • Варна.
Моите пет пари към доволните от Ессо.
За дълго вървене през лятото, доказани! Карам с втори чифт.

https://www.obuvki.bg/sandali-ecco-offroad-06956354695-atmospher … -ice-w-black.html

# 576
Най-грозните, но и най-удобните ми сандали бяха Ессо. Идеални за дълги разходки с бебе в количка и за тичане след прохождаща дребосъчка, която вече е доста по-висока от мен и това лято изкара с 2-ри чифт сандали на същата марка. Simple Smile
От сегашните ми обувки мога да вървя с часове с едни криви и обемни маратонки Nike. За бягане не са подходящи, понеже имам усещането, че ме подхвърлят във въздуха. За ходене и подскачане на място са супер.

Karen, много са хубави, отивам да ги търся. Дълги години подценявах марката, докато миналата година не си взех чифт маратонки за ежедневието и са едни от любимите ми.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 21:38 от Linofrina

# 577
Karen, преди 7-8 год си купих случайно (е, не случайно, заради цветовете - хареса ми комбинацията!) маратонки на Asics - НЕ-ВЕ-РО-ЯТ-НИ! Дори сравнени с обичайните ми Adidas/Nike. Бяха модел за трибой и след като ги скъсах от носене не успях да си намеря същите - вече бяха променили модела, но с удоволствие ще потърся пак да си купя техни маратонки. Последните, които купувах, въпреки че са невероятно удобни се разпаднаха буквално след 1 година носене - Reebok за бягане.
Asics Womens GEL Noosa Tri 10 Running Shoes

От Еcco последните 10-ина година съм купувала най-вече летни сандали и чехли след онези първоначални балеринки, но най-удобни за мен си остават кецовете им, които по стечение на обстоятелствата пак в Лондон купих. В момента вече са собственост на щерката и продължават да са по-удобни от пантофи! Такива спортни сандали не съм носила техни обаче, ще си ги запомня.
ECCO 'Soft 7' Quilted High Top Sneaker

А за спортни дейности, облеклото е според спорта без съмнение, и модните тенденции не са от съществено значение.
Удобство, пот и полар Wink

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:33 от Agent Provocateur

# 578
Напълно наясно съм с времето тук, но така се получава като те мързи да отидеш до колата да си вземеш връхнат дреха. Бяхме паркирали на 20мин от шопинг  центъра.

# 579
Рокси, някой беше споменал, че Софийските витрини са залети в зелено Simple Smile Покажете и тук, щракнете няколко, моля - кое зелено по-точно е най-популярно?!?

# 580
  • София
Ето веднага, от Зара.

# 581
От есента и цяла зима беше "милитъри" или "олив ойл" зеленото, в комбинация с нежно розово сякаш ...
...

Сега започват да ни заливат всякакви по-наситени и ярки нюанси, отново често комбинирани с розово, но отново по-ярко и наситено.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 23:01 от Light Beam

# 582
Конюнктурно милитъри пак ще се върне …

# 583
  • София
10 минути редактирам и нищо не стана!
Всичко е Зара, но навсякъде е така.

# 584
Да, наистина има много зелено - нявсякъде.
Чух, че чакат и много розово с най новите колекции.
Рокси е показала софийските витрини, покажете и от други страни. Интересно е.

Общи условия

Активация на акаунт