Отговори
# 555
  • София
От Reserved.

# 556
# 557
Току що 20+ мин подбирах илюстрации на новите цветови трендове Пролет/Лято 2022, та ще ги сложа и тук, ако някой не следи и модната тема, но му е интересно...
Скрит текст:

КАКВО ОБСЪЖДАМЕ ТУК
Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда някой да ви каже откровено дали дадена дреха ви стои добре?

Колко пъти сте си купували импулсивно дреха или аксесоар (ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението...), които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите, чакайки реда си да бъдат съчетани и разходени подобаващо?

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно. Само с примерно описание "имам една лилава блузка..." става сложно, предвид нюансите на лилаво, които съществуват.  newsm47 Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди кое би стояло най-добре на вашето тяло или да знае кои цветове харесвате...
НАКРАТКО - колкото повече информация има в запитването, толкова по-подробни ще са и отговорите.

ПОЛЕЗНИ БЛОГОВЕ

Trend Council : Key Color Report - Spring/Summer 2022
[/color][/size]

Въпрос на Темата

Кои са любимите ви пролетни цветове и комбинации от предложенията на Пантон?

Имам си и нов шал!

... преди ми харесваше повече как се обличаше - една идея по- подчертаващо и елегантно.
С добри чувства го казвам, не се заяждам.
Grinning Grinning Grinning Напомнете ми никога да не ви показвам във какъв вид вилнея в Събота по ледените пързалки и игрища с хлапетата, че така ще ме освиркате, че презрителното "стюардеса" на Савова ще ми се види като модна награда Grinning Grinning Grinning

# 558
Аз пък нося и копринени и "копринени" и от всякакви други приятни за носене материи шалове с удоволствие.
А за спортни дейности, облеклото е според спорта без съмнение, и модните тенденции не са от съществено значение.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 11:34 от pep_si

# 559
Агент, хубав шал - честито!

Това е стюардеса /има шал/:

Това не е стюардеса /и няма вид на стюардеса - също има шал:

Тук някои момичета и аз включително, правим разлика - очевидна е.
Други не правят.
Не изчерпахме ли темата?

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 22:16 от Sweta

# 560
Агент, чудесен е шалът! Напоследък се улавям, че се заглеждам по бяло-жълтата комбинация. Ако пък е разчупена от графитено, още по-добре.

# 561
Напоследък летя само с уиз, ми млади хубави деца виждам - момичета и момчета. А на местните им харесвам шапчиците. Даже дамските им чанти са униформени.

# 562
Искам не искам и аз се обличам като тях в ежедневието си - т.е. с униформа. Да разбрах препрадката към стил наподобяващ тяхнaта. Значи да не носим костюми със шалчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
Не бе, можеш да носиш каквото си искаш.
Като се замисля сигурно срещам много жени с шалчета по улиците, но дори не ги забелязвам.
Може би тук се вторачваме прекалено много.

# 564

Аз си поръчах две памучни ризи от Лимони.
Леко еластични, макар чист памук.
Една идея са ретро или кънтри но за смешната цена от 23 лева за памук и безплатна доставка над 40 съм абсолютно доволна.
Господинът от онлайн магазина специално ми се обади и беше ме консултирал с техноложката относно размера.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 09:53 от bubanka

# 565
Не бе, можеш да носиш каквото си искаш.
E точно аз нямам нито един шал. Всъщност в неделя си купих вълнен на червено каре. Не че много ми е нужен, но ми се стори мекичък и беше на промоция Simple Smile

# 566
G&B
ср, 02 мар 2022, 11:31
Показвам за малко една от любимите ми снимки. Оксфорд 2018. Беше ми ужасно студено, въпреки слънчевото време и сериозно се бях омотала с тоя шал. И знам, че сандалите не пасват, ама все тая. С кафяв ток са, за протокола 😅

Разбирам те прекрасно.
И на мен ми се е случвало да отивам в UK боса и да си купувам чорапи… като се научиш вече е друго. Винаги чорапче! Винаги сетренце!
Както е казал народът - без торбичка и абичка - не тръгвай!

# 567
Ех, че ме е яд, че не се снимах вчера- бях с кожен клин, дълъг и широк пуловер в оранж , Бяла риза под пуловера и копринен шал завързан на врата като фишу. В шала има оранжевия цвят на пуловера. Освен , че ми топлеше на вратлето, макар и сто процента коприна, бях красива 😂 Не приличах на стюардеса, макар че и те са красиви. Просто при липсата на всякакви други аксесоари , шалът допълни отлично визията ми. Практичността му дойде като допълнение.

# 568
Ха, метено е в темата Grinning
И сега как да си продължа словесния тенис със Савова, хем стилово го бяхме нагодили - бял Уимбълдънски минимализъм и класика!?! Убиха ми цялата спортна и модна злоба, пардон - устрем Grinning Grinning Grinning

Агент, чудесен е шалът! Напоследък се улавям, че се заглеждам по бяло-жълтата комбинация. Ако пък е разчупена от графитено, още по-добре.
Мерси, и на Света също, определено никога не съм купувала и носила подобен (пчели!?!? бяло и жълто!?!). Но и мен както и теб ме е хванал някакъв съклет да опитвам нови комбинации, а с цветовете, че и на аксесоари става хем лесно, хем ако не ми допадне няма да ме е яд и ще го подаря на първата приятелка, която има шанс да го хареса!
Скрит текст:
Няколко идеи за съчетания със жълто....

И на мен ми се е случвало да отивам в UK боса и да си купувам чорапи… като се научиш вече е друго. Винаги чорапче! Винаги сетренце!
Хахаха, колко вярно!
На мен ми се случи в Лондон да си купя първите балеринки в живота ми, че бях тръгнала с много кипри и доста високи италиански еспадрили и на 3-тия ден след 50-ина км пеш суетата ми се сломи Simple Smile))))))))) Още помня колко болеше, при все че аз ходя като кон и нося на болка! Балеринките бяха от ECCO и до ден днешен не съм намерила подобни като удобство. Мисля, че точно те поставиха началото на любовта ми към тази марка, въпреки, че доста дълго ми се струваха твърде "бабешки" от моята лична Източноевропейска гледна точка тогава.

Desi.67 - това е най-важното! Да се почувстваме красиви дори когато не повтаряме стила на съседката 1:1 Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 15:36 от Agent Provocateur

# 569
Ecco и нам ме ми е любима Simple Smile
И една приятелка такси казваше - бабешка, майка но си купува такива, но след 10 Мин в магазина ме пита дали имам нещо против да си купи като моите боти Simple Smile че сме колежки, но в различни държави - няма да се засичаме :

Общи условия

Активация на акаунт