Отговори
# 540
Като казахте зелени кожени поли - днес в Мохито имаше тази. Кожата не е естествена, но е много мека и добре пада:
Скрит текст:
Изобщо не търся зелена кожена пола, но понеже се заговори в темата, реших да я пробвам. Не я взех - не е моето, иначе не беше лоша.
За 8 март засега нямам планове.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 21:03 от Sweta

# 541
  • София
Не съм прочела, прощавай Wink

Кожените поли даже ги предпочитам в изкуствена кожа, защото една пенсил пола, примерно, на която седиш по цял ден в офиса, се развлича, раздърпва, ляга по формите, ако е от естествена кожа и като се изправиш, не стои много добре.

П.П. Какъв цвят, материя и дебелина е според вас чотапогащникът на седналата стюардеса, говореща по телефона?
Моите никога не ми стоят така, ама май са само черни, а това е графит сякаш? Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 19:51 от The Catcher in the Rye

# 542
Графитен изглежда чорапът, да.
Масово стюардесите ходят с плътни чорапогащници.
А на Австрийците, все ми е любопитно дали им дават и червено бельо…

# 543
Оххх неосъществената ми мечта да стана стюардеса...😂
На 8 март нищо няма да празнувам, въпреки че има организация от приятелки. Имам ред причини, а и този ден никога не съм го чувствала много мой, нито много празничен.
Все пак ще гледам да нямам много нацупен вид и да не сумтя в отговор на поздравите на колегите.

# 544
Така ще съм днес. Нямах намерение да слагам шал, но навън е 5С, а ще ходим на обяд с приятелка на час и половина път в някакви частни градини, отваряни веднъж годишно, когато цъфтят кокичетата.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 08:43 от G&B

# 545
G&B, одобрявам ТА Grinning
Cool, удобство, привидна непретенциозност, това се казва да се чувстваш добре в кожата си Simple Smile

# 546
Няколко пъти си поръчвам бельо и пижами от един и същи он-лайн магазин и при всяка поръчка ми подаряват ей такива чорапи- имам вече 4 чифта и не знам какво да ги правя и по-точно къде да ги нося, колкото и да е странен въпроса

# 547
Под дънките?

# 548
Мисля, че ако бях с гумени ботушки, а не с маратонки щях да съм съвсем адекватно облечена.

# 549
Красота!

# 550
G&B, нали знаеш че гумените ботуши и промазаните якета на Барбур са задължителни за разходка в парковете Simple Smile.

# 551
Знам, ама не съм  много по горските разходки, за разлика от приятелката ми. Ходим редовно, но няма нито ботуши, нито яке Барбур. Дори и на -70% не мр привличат все още.

# 552
Това е защото не си видяла ботушите на Le Chameau:-).

# 553
Показвам си покупките от вчера:

Поло с къс ръкав - много ги харесвам /скоро писах/:
Скрит текст:

риза бяло и черно - /комбинативно съчетание на цветове/:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 01:06 от Sweta

# 554
Полото от къде е?

Общи условия

Активация на акаунт