Отговори
# 525
На никакъв фон не мисля аз за този "празник". Най- много да изляза със сестра ми да пием по нещо Simple Smile

Божеее, как искам и аз така и как за поредна година пак няма да ми се случи.
Ако отидем някъде ще се мушна в една стара рокля, която имам от години, дано ми става още.
Нещо подобно, но моята е на тъмен фон и са по-едри китките. А, на всичкото отгоре има копчета на гърба от горе до долу.

# 526
  • София
Полата е прекрасна.

# 527
  • София
Аз имам уговорка на 7 март. Ще има и подарък. 😜 Може да си сложа зелената кожена рокля най-после.

# 528
Рок, твоята от резерве ли беше, маслено зелена? В едно предаване на Рачков Жана Бергендорф беше с такава. И в магазин я видях, но аз много се потя и имам кошмарен спомен с една пола от преди 20 години, затова и не я мерих. Иначе ми харесва много.

# 529
И аз се прехласнах по полата. Очите ми останаха в нея. Heart

8- ми март съм го запомнила с подаръците, с които баща ми се прибираше ранния следобед вкъщи- при две дъщери, съпруга и тъща. Grinning И винаги букет за всяка (букет, не зюмбюл или лале). Много мил детски спомен ми е. Вкъщи този ден се отбелязваше доста тържествено. И отделно, някак винаги съм го свързвала с настъпването на пролетта.

Иначе, тази година ММ ще е в командировка, с българската дружина имахме уговорка да се съберем жените, да си побъбрим, да пийнем по чаша- две винце (който иска и нещо по- силно), но в така създалата се обстановка последните 48+ часа едва ли ще ни е до особено "празнуване".
Подаръци конкретни- не щА. Искам само здраве и мирно небе над главите. Нищо друго.

# 530
  • София
Рок, твоята от резерве ли беше, маслено зелена? В едно предаване на Рачков Жана Бергендорф беше с такава. И в магазин я видях, но аз много се потя и имам кошмарен спомен с една пола от преди 20 години, затова и не я мерих. Иначе ми харесва много.
Да, от Ризървд. Аз имам доста кожени панталони, нося ги пролет-есен, така че мисля, че и роклята ще става за това време.

# 531
8 март за мен е празникът на Мама. Имам хубави спомени от детските ми години. Сега дори не се сещам, че е 8 март. Да ходя с други жени да пием по заведения не е моето.

# 532
  • Sofia

Вземи си от естествена кожа,  нищо общо няма.
Изкуствените са като  мушама и запарват.

# 533
Аз зададох въпроса пък не съм отговорила.. Blush
И понеже за мен 8 март е повече празника на мама тази година сме решили да излезем на ресторант три двойки майка и дъщеря. Аз, на ММ сестра му и на нейния ММ сестра му или три тъщи и две свекърви.
И понеже съм малко сантиментална за подарък на мама съм взела
, ще взема и нещо като козметика и букет.
Рок, да ни се покажеш с тая зелена рокля Blush

# 534
  • София
Ето ви един съботно неутрален тоалет.
Трия.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:32 от Rockstar

# 535
Pink, и твоята пола и роклята на Мaрджи са прекрасни!
(от тези дето ги гледам и си викам "е, защо, защо само аз изглеждам като идиот в толкова женствени и романтични дрехи!)
Рокстар - отива ти много! Накъде ще го водиш тоалета?

За 8-ми планове и желания за подаръци нямам, една приятелка спомена, че ще организира някаква женска спявка, на мен ми стига и закуската в леглото - дребните са много смешни и трогателни, баща им ги научи!

Подкрепете емоционално де що имате украински И руски приятели, хората са в шок, родителите и приятелите им са там!

# 536
  • София
Бях по работа, малко на мол и на разходка.
Тия дни ще нося чаши и прибори на една приятелка, която ще приеме семейство.

# 537
(чета назад)
Да ме прощава С/Зара, но бойфренд дънки с бастички не са бойфренд (ZW THE PLEATED BOYFRIEND RELAXED JEANS).... а и тези не ги виждам никак винтидж на снимките (ZW THE VINTAGE BOYFRIEND JEANS), но като кройка са горе долу там.

И трябва да кажа, че от европейските авиолинии БГ стюардесите са резачка!
Признавам се, имам много минимални и откъслечни впечатления след няколко издънки на росната авиокомпания преди години гледам да ги отбягвам при възможност, но разбира се, веднага погледнах какво мисли Гугъл по въпроса:

ХА! Кога нашите са имали такива униформи!?!

Тези вече ги помня, т.е. помня календарчето!

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 18:19 от Agent Provocateur

# 538
  • София
Рокси, висока си, с хубава фигура и дълъг крак, преди ми харесваше повече как се обличаше - една идея по- подчертаващо и елегантно.
С добри чувства го казвам, не се заяждам.

# 539
  • София
Кечър, затова съм писала съботно. Редовно се мъкна със суичер и палто в свободното време из квартала. От понеделник - по-така. 😜

Общи условия

Активация на акаунт