Отговори
# 45
Кажи, кажи, да се посъбуди темата Smirk Мислех, че професионален съвет ще споделиш.

Скрит текст:
Aко не ти харесва е субективно мнение, така, както аз не харесвам жълто злато, за разлика от бяло и розово.
Предрасъдъци за "застаряващи жени" относно стил и поведение не ме вълнуват. Има красота във всяка възраст. Когато вътрешната красота е подчертана и външно, хората блестят.

# 46
Изработката Simple Smile)

# 47
Много шум за нищо Thinking

# 48
  • София
Аз през годините минавах от сребро на злато и обратно, няколко пъти. Накрая открих гривните Пандора, които имат талисмани от злато и сребро и най-накрая влязох в мир със себе си. Така мога да нося и злато, и бяло злато, и сребро. Въобще не ми се бият, когато има свързващ елемент.
Сребърни бижута има на цената на златни, със скъпа и прецизна изработка. Както и недодялани златни, които са правени все едно в час по Труд и техника, 6-ти клас.
Dona-Flor, и аз го имам Бушерона, не го свалям, откакто съм го купила.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:04 от Klemy

# 49
  • София
Оо, темата напреднала!
Както казах, от няколко години не нося пръстени никакви. Халката и годежния са някъде на дъното на кутията.
Понякога слагам разни колиета и синджирчета и обици. Обичам хем да са изчистени, хем да имат нещо интересно.

# 50
Аз през годините минавах от сребро на злато и обратно, няколко пъти. Накрая открих гривните Пандора, които имат талисмани от злато и сребро и най-накрая влязох в мир със себе си. Така мога да нося и злато, и бяло злато, и сребро. Въобще не ми се бият, когато има свързващ елемент.
Сребърни бижута има на цената на златни, със скъпа и прецизна изработка. Както и недодялани златни, които са правени все едно в час по Труд и техника, 6-ти клас.
Dona-Flor, и аз го имам Бушерона, не го свалям, откакто съм го купила.

Подчертаното е абсолютно вярно.

И добавям, че вида метал, който носи една жена зависи само от нейния вкус и натюрел - от нищо друго.
Аз  не нося жълто злато /сега, преди съм носила/, но това не ми пречи да оценя, ако стои красиво върху някой друг.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:40 от Sweta

# 51
Така е. В крайна сметка всеки е свободен да носи това, което му харесва и може да си позволи.

# 52
  • София
Едно време се дразнех, че при жълтото злато има някакви определени класически модели и бижутерите не излизат от тях.
На днешно време тук-там се забелязват по-разчупени неща.

# 53
Така е. В крайна сметка всеки е свободен да носи това, което му харесва и може да си позволи.
Разбира се.
Идеята ми беше да поясня, че вида метал не определя изработката и цената. Определя я качеството и фирмата производител.

# 54
Сребро не съм носила нито като млада, нито сега. Нося само злато. Не мога да кажа защо, просто ми харесва. Жълто злато, да поясня.

# 55
Напоследък нося рядко и отдавна не съм си купувала бижу. Май последно беше миналата година.
Сега в студа хич не ми е до дрънкулки. Пръстени с ръкавиците няма как да съвместя, а идиотската маска ми се закача за обеците. Едно колие нося само, да не е без хич. Simple Smile
С темата сега ме накарахте да се поразровя и какво ми трябваше! Smiling Imp
Харесах си пръстени и шнола.
Скрит текст:

Харесвам малко шантави бижута. Гладки, полирани с изчистена, неправилна или геометрична форма. Това - филигран, камъчета, завъртулки и джижавки не са за мен. Simple Smile Оценявам майсторството на изработката и ми харесват, но не върху мен.

Савова, да ме прощава бижутера ти, но първо двата метала не са сравними като качества и свойства. Има сребърни пръстени за 20 и за 2000 лв., както и различни техники на изработка. А изработката си зависи от майстора. Stuck Out Tongue Winking Eye
И това е от сребро.
Скрит текст:

П.п.
Сега видях уточнението ти, тук сме на едно мнение. Wink

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 13:27 от Sysly

# 56
Последно време се заглеждам и по розово злато. Още не съм се престрашила да го нося. Но нищо не се знае, майка ми го откри на 60+ и е много щастлива от това разнообразие.

# 57
Обичам керамични брошки с интересна визия.
По отношение на носенето на стари дрехи, ще цитирам любимо изказване на  моя приятелка "вече съм на такава възраст, че имам дрехи за всяка завръщаща се тенденция" Simple Smile.
Та и аз така, периодично си преравям шкафовете и си подносвам "демодираните" дрехи, които пак са актуални макар и с минимални изменения в "новите"си варианти.
Трини е много вдъхновяваща дама.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 00:24 от pep_si

# 58
  • София
Жени, които умеят да носят бижута, будят възхищение у мен.

На вълна минимализъм съм. Затова часовника и гривната през последните няколко месеца

# 59
  • Виена
Аз обичам и нося пръстени. Неизменно халка и по нещо друго ако имам настроение. Вкъщи не нося нищо, от вратата свалям часовника, пръстените и обиците.
 Нося и големи, и нежни.

И злато, и Сваровски, и бели, и жълти.
Въобще съм на принципа, че хубав кон язди не който му приляга, а който си има. Шкафчето с бижутата съм ви го показала, малък детайл с пръстените

Общи условия

Активация на акаунт