Отговори
# 345
Аз поло не нося дори и зимата. Било ръкави или без ръкави.
Нямам и дебели пуловери, от тези модерните.
Не съм зиморничева и дори зимата често съм по тениска или тънка блуза с дълъг ръкав... то пък една зима имаме в Бургас Simple Smile

# 346
Пуловери истински, вълнени, плетиво, носех по родните Североизточни райони и в ранните студентски години.  Но вече и в Пло няма зима. А и вече навсякъде е топло и няма смисъл ДС се навличаш.
И поло много носех. Една приятелка казваше “идва половият сезон “:)
Последно носех преди 4-5 г фино поло, тип жарсе, под сако. За спортно-елегантноя служебен стил чудесно.
Но вече нищо не търпя по врата. Да не говорим за боцкане…
Имам дори един комплект поло и шал в една щампа.

# 347
Не търпя поло и аз. Ако е нещо с висока яка, трябва да ми е широко. Но пък шалове много нося. Според приятелка козметичка това ми е запазило кожата на шията.

# 348
Не търпя поло и аз. Ако е нещо с висока яка, трябва да ми е широко. Но пък шалове много нося. Според приятелка козметичка това ми е запазило кожата на шията.
и на мен са ми казвали, че шаловете запазват вида на шията , но аз и тях не мога да търпя.
Винаги съм искала лятото  да сложа някакво ефирно шалче с някоя рокличка, слагам го и след 5 минути вече съм го завряла в чантата Simple Smile

# 349
Нищо не ми пречи, поло и шалове с удоволствие нося, пръстени постоянно, не ги свалям, само като ги сменям.

# 350
Нямам проблеми да нося поло, просто нямам къде. За всеки случай имам едно тъмно синьо и едно черно. Не понасям да ми е голо на врата когато е студено и винаги съм с шал.

# 351
  • В полите на Пирин планина
Шалове и аз нося винаги, освен лятото. Много обичам и са ми любим аксесоар. 👍💗😉

# 352
  • София
Есен, зима и пролет нося много шалове. Обаче като зацикля на 1-2 и няма отлепяне от тях. За зимата имах един нов, така и седи в гардероба неотворен.

# 353
Същото е и при мен -  шаловете са ми слабост, имам всякакви, купувани и подарявани през годините, но за сезон изваждам два-три. Сега излизам с един вълнен 100 на 190 см и не си го давам за нищо. Дори и да не бяха прибрани останалите зимни, пак щях да посягам към него, затова - познавайки се - вече процедирам така.

# 354
Ето ме в целия ми "plus size" блясък в днешните дрешки и Мери Джейнките ми.
Чудесно изглеждате с новите Мери Джейнки! Имам силни подозрения, че ще са ви удобни! Със здраве да си ги носите - много versatile/универсални обувки!

Това не съм го знаела - в какъв смисъл "запазва кожата на шията"!? Иначе и аз съм от вашата кръвна група - шалове, шалове и още шалове! 4 сезона в годината!

# 355
Пази шията от кофти атмосферни условия - студ, вятър, мръсен въздух, слънце. Аз не ползвам слънцезащита на лицето, а само крем и то не редовно. Та си имам бръчки, капиляри, потъмняла кожа. Но на шията нямам.

# 356
A! В такъв смисъл да, разбира се! Не се бях замисляла, мерси!

Едно от нещата, които не понасям е да сложа сутрин крем на шията си - хем разбирам, че не е лоша идея на моите години, хем имам усещането, че ми цапа дрехите и помага на ФДТ да "пълзи" надолу съм яката ми Simple Smile Нали цял живот боря мазна кожа и трансфер на ФДТ, та съм не-съвсем-леко параноична по въпроса Grinning Grinning Grinning

Писах в другата тема пост с подборка от идеи как да съчетаваме популярния горчичен цвят и ще го копирам и тук, че много красив и живописен излезе, на някой може и да му е от полза. Ще го сложа в спойлер:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 17:01 от Agent Provocateur

# 357
  • София
Много харесвам горчичен цвят, но изглеждам като терминално болна с него.

# 358
Втората снимки много ми хареса, ако се абстрахираме от сандалите с палто /което явно е модерно де/.

# 359
Змия, носи го като панталон, аксесоар - чанта/обувки - или гледай до лицето ти да има шал в любим твой цвят, който ти отива и се съчетава със горчицата.

Втората снимки много ми хареса, ако се абстрахираме от сандалите с палто /което явно е модерно де/.
По местните села и паланки хората нямат усет за студ Simple Smile подобни съчетания виждам, и разбира се, за БГ ми съзнание винаги изглеждат не съвсем на място, както и италианка с рокля и ботуши. Но си ги носят хората без да им дреме на мен как ми било изглеждало!

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 17:15 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт