Отговори
# 360
И аз като Змия , изглеждам болна с горчица , лилаво или с кафяво беж нюд...
От дете не ги обичам, на мен тези цветове , като се замисля инстинктивно ги отбягвам и нямам нищо в гардероба от тях.
На агента по мострите съм висок контраст Wink

# 361
Много обичам и нося този цвят. Спалнята ни е в него и сме с плътни петролни пердета.
Якето съм го показвала. Имам и блузи.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:24 от NOVA NADEJDA

# 362
Ами днес явно е един горчичен ден Simple Smile.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 23:02 от pep_si

# 363
Не мога без шал...нося през всички сезони....дори и в най-горещите летни дни в 7 ч. сутринта в метрото така вее, че без шал съм загубена....Ето и последният, който придобих преди няколко дни...от  зеления тренд...Grinning

Цвят горчица и аз много харесвам, макар че имам само два шала ( летен и зимен) и едно яке , което вече е за пенсиониране...ама ми е любимо и го поносвам още...
А имам и един пуловер с висока яка...
Иначе съм обзавела ММ с пуловер, тениска и къси гащи в горчица...

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 15:09 от kativita

# 364
Шалове нося през всички сезони, различни материи разбира се. Колко имам - не знам ... много. Зимата /ранна пролет, късна есен/ ги съчетавам с шапка и ръкавици, та и от тях имам доста.

Цвят горчица не е моя, не ми отива. Но някои от съчетанията, показани от Агент, са много хубави и пипнати. Направо ми се приноси това /великолепно съчетани - дрехи,обувки, чанта:
Скрит текст:
и това, също чудесно съчетани - дрехи, обувки, чанта /само бих променила обувките - в същия цвят, но не с такива токчета/
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:38 от Sweta

# 365
Горчицата ще я поднося скоро, докато бях руса не се харесвах, но на тъмната коса ще ми е ок..)

По темата за полото без ръкави - Обожавам!
Най-вече поло с късо ръкав, имам десетки, във вскакви цветове и с всичко ги комбинирам. Зимата само с тях си ходя, а в другите сезони - топове с поло яка от различни материи.

# 366
  • София
Цвят горчица обожавам, обаче не трябва да нося до лицето. Все пак, имам шал в този цвят. 😜

# 367
Не нося поло.
Топло ми е, а хич не обичам да ми е топло. По същата причина и с шаловете съм скарана. Предпочитам якето да е с по-високо закопчаване, да не духа на шията. Шал нося само с отворено около врата яке, сако, случвало се е и на събитие като наметка.

# 368
  • София
Горчица цветът... не знам... много ми е приземяващ. Понякога ми се носи, май ми отива и като съм с по-тъмна коса, но очите около зеницата са ми този цвят и много зззсссмийски вид придобивам с него.

# 369
  • Sofia
В горчица имам едни стилето и фина жилетка. Стоят си нови в гардероба. Поло без ръкави носех на 20 г,  много секси дрешка. Сега не понасям нещо да ме стиска за врата,  нито коса на челото.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 18:58 от Karen

# 370
Ако някой си ги хареса, споделям защото цената е изкушаваща.
https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/kasi-botushi-7661327?vid=48962390

# 371
Полото за мен е една много секси дреха. Нося и с ръкави и без.

# 372
Спор няма обаче къде го носиш това поло без ръкави?
Преди години си бях купила едно, но не можах да му намеря приложение и замина при сестра ми.

# 373
Имам спомен, че имах такова бяло като ученичка.
Май с костюм го носех, или с пола само лятото…
Губи ми се
Но тинейджърски работа

# 374
Спор няма обаче къде го носиш това поло без ръкави?
Ми, там за където съм се нагласила. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт