Отговори
# 375
На мен постоянно ми е топло..) Особено зимата, където навсякъде е парно. А заради късата коса, вратът ми постоянно изстива или се схваща, та затова ми е ок с поло, вместо със шалове.

# 376
  • Варна
Честито Dorchester, със здраве да си ги носиш!
И дано са удобни, нямам лични впечатления от марката.
Чудесно изглеждате с новите Мери Джейнки! Имам силни подозрения, че ще са ви удобни! Със здраве да си ги носите - много versatile/универсални обувки!

Супер удобни!  На ден първи изкарах над 12 часа с тях. И седнала бях, и права, и няколко километра ходих.
Нито спарват, нито убиват.
Според мен са с мемори стелка, макар и да не го пише.

Тази марка RYŁKO и аз не я бях чувала.

# 377
Горчица е великолепен цвят. Още помня преди много години майка ми имаше едно манто горчица, от тогавашната Валентина. Колко хубаво й седеше! Тя е мургава и с тъмна коса. Аз не нося този цвят, бледа съм и тъмно руса и бих изглеждала болнаво.

# 378
Винаги съм харесвала горчицата и я нося макар да съм руса и не съм забелязала да ме обезличава.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 11:15 от G.Savova

# 379
Имам рокля в цвят горчица. Така отлежава в гардероба. Все нещо не ми харесва в нея и я чака ремонт.....някога.

# 380
  • София
Снимай я. Аз горчица за рокля не си представям и искам да я видя. При мен този цвят е панталон, чанта, обувки.

# 381
# 382
Извинявам се за грозната снимка. Роклята се оказа в шкаф след изпиране и не е гладена. Цветът не е напълно реален на снимката.

# 383
Понякога нещата опират не само до цвят, но и модел и изработка. Случвало ми се е уж цвят който не е мой, ужасно да ми хареса заради модела.
Така показана дрехата, на никой няма да му хареса цвета Simple Smile.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 10:27 от G.Savova

# 384
Цветът е единственото хубаво нещо, просто не успях да го хвана(трябваше да асистирам на ММ в градината).

# 385
  • София
На мен пък ми харесва роклята. Ежедневна, морска.

# 386
Хаха, това с чантата е в десятката..😂

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 22:44 от Angel_wing

# 387
Angel,
Сигурно си втората жена, която виждам тази зима с тесни дънки и чизми.
Мислех, че вече не е модерно, но се успокоявам!
Чудесна снимка!

# 388
Идея си дали е или не е модерно. Безуспешно от месеци не мога да си харесам дънките и си ходя със старите.
Тези да ми любими от години - и с токчета и ботуши.
В широки съм като сомалийче.

# 389
  • Sofia
Трябва да си направиш фотосесия само по чанта и токчета.

Общи условия

Активация на акаунт