Отговори
# 330
Нищо ми няма на ръцете, но такъв пуловер мога да нося само с блуза с дълъг ръкав под него. Няма начин да е под 20 градуса и да ходя с голи ръце. От зиморничавите съм аз.

# 331
  • София
Разгледах предложенията, мерси. Определено си личи разликата между шведската девойка и другите. Аз много харесвам такъв монохромен, изчистен стил. За някои, предполагам, е скучен, но вкусове много.
Даже тя имаше подобен аутфит с една кафява пола и бежови ботуши и поло. Много ми хареса как й седи, въпреки че също е доста дребна като нашата съфорумка.

# 332
  • В полите на Пирин планина
И на мен лично Тес ми допада най-много, защото показва доста практични комбинации, в смисъл, че всяка марка (и без марка) има подобни дрехи. Другите дами, които постнах по-горе са леко по-екстравагантни, но на мен ми харесва да ги гледам.

# 333
С нова прическа от вчера, много драстична промяна, но пък ми хареса
Честита!

Аз много харесвам такъв монохромен, изчистен стил. За някои, предполагам, е скучен, но вкусове много.

Даже тя имаше подобен аутфит с една кафява пола и бежови ботуши и поло. Много ми хареса как й седи, въпреки че също е доста дребна като нашата съфорумка.

Tess Montgomery height in cm: 166 cm

Да, монохромните тоалети и ниските/средни контрасти ужасно и отиват, защото тя самата е с нисък контраст и се получава много органично и стилно!

Тясно поло по врата не мога да изтърпя със или без ръкави, а толкова ми харесва визията. Има едни пуловери с огромни яки - те са ми много по-поносими, особено ако са много меки и пухкави!

# 334
  • София
Фина костна структура, тесни рамене, ханш, без излишни килограми. Това визирам, не само височина Simple Smile
Ето я визията, много ми хареса. Не знам какво визираш с нисък контраст, но много ми харесва, че винаги вмъкваш цветови подробности, кодове, комбинации, вместо "една червеникава блузка". Grinning

# 335
E, тя е бивш модел все пак Simple Smile

Под нисък контраст разбирам, че няма драматична тонална разлика между косата, кожата и очите и. И че тоалетите и много често са в синхрон с външността и по този показател.

Мерси Simple Smile
Една "червеникава" блузка за мен не носи никаква конкретна информация, твърде широко е понятието блузка и дефиницията на "червеникава".

PS Забележете, колко са широки ботушите и при нея - просто това е стила Simple Smile Но на слаб крак, разбира се, стои очевадно.

# 336
Да хвърля в друга посока: аз пък си харесах това
Все са ме изкушавали такива цветни Wellies

# 337
Аз имам цветни гумени ботуши, но ги нося много рядко. Не са удобни за по - продължително ходене, не топлят, за сметка на това спарват краката. Общо взето май само на един супер дъждовен летен концерт на открито съм ги обувала. За нещо такова стават или за разходка с палаво дете в дъждовно време евентуално.

# 338
  • На острова
За мен преди винаги гумени ботуши е било синоним на модно недоразумение. Но откакто живея в Англия си промених мнението 😁

Нося ги само с децата в парка, дори и да не вали, ако вчера е валяло, гаранция предполага гумени ботуши. Също ако си собственик на куче е задължително. Даже днес си ги носих на разходката из един резерват. И на мен и на дъщеря взимам само Hunters. Това е малката от днес, няма с какви други обувки  да си позволиш тази кал:

Скрит текст:
Парк имам предвид не катерушки, а открити поляни, гора, пътечки. Държа ги в колата, обувам ги непосредствено, после се мият и обратно в багажника. Ако вали из града не ги нося.

# 339
  • София
Вчера и днес съм хулигански настроена. На тази жилетка най-накрая намерих приложение. С всичко друго изглежда като от гардероба на някоя бабичка. А иначе е яка, цветна, тюлена, асимитрична, просто е капризна. Явно ще я нося със скъсани дънки за противовес.

# 340
Харесвам, отива ми, нося поло без ръкав. Много е подходящо за пролет/есен под сако. Имам подобно /моето е по прибрано по тялото/:

Скрит текст:

# 341
Имам пуловер много фино плетиво с полу поло яка. Ръкавите му се откачат с ципове и може да се носи със и без тях Simple Smile Цветът и материята са много благодатни за носене през почти всички сезони.

# 342
О, гумените ботуши....имам вече и аз едни, ниски като боти, най-обикновени от амазон, защото ги ползвам само за разходка след дъжд до близкия парк. Дълги години се съпротивлявах на тази покупка и накрая практичността у мен надделя, не искам да си калям постоянно другите обувки, колкото и да са ми по-удобни.  Сегашните съм ги взела нарочно един номер по-големи, за да мога да ги нося с дебели дишащи чорапи от тези за поход в планината, за да ми оставах сухи краката.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 02:42 от Обич Синеока

# 343
  • Варна
Благодаря ви много, pep_si и Pink Dress. Изглежда ми ,че скоро ще си имам Мери Джейнс Simple Smile

Момичета, да дам отчет. Надделяха предложените от pep_si Simple Smile

.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 00:11 от Dorchester

# 344
Честито Dorchester, със здраве да си ги носиш!
И дано са удобни, нямам лични впечатления от марката.

Общи условия

Активация на акаунт