Отговори
# 315
  • София
Jess m Sheppard

# 316
  • пустинята Гоби
Аз въпроса го разбирам като "къде ходите с поло без ръкави" в смисъл, че е малко странна дреха (потник с поло). Под сако може би става.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 11:58 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 317
  • В полите на Пирин планина
И за мен поло без ръкави е непрактична дреха. Даже трудно намирам подходящи температури, за да си облека роклите/или блузите с три четвърти ръкави и вече рядко вземам такива.

Иначе в инстаграм следвам (във връзка с мода):

https://www.instagram.com/susirejano/

https://www.instagram.com/barbaraaleks/

https://www.instagram.com/thevogue_dus/

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 13:39 от Lady Brinne

# 318
  • София
Поло без ръкав си купих да ходя на заведение с танци. Обаче го купих декември и още не съм го слагала. Иначе имам и две летни, памучни, на мен ми седят доста секси.

# 319
Снощи на най-ярката светлината на лампата се опитах да определя цвета на червеното според RAL

и го определям като 3005, 3009 и 3032. Днес съм в офиса и чак като се прибера ще пробвам на дневна светлина.
Тъй, че Агент правилно си ме улучила с първата комбинация. А като модел и третата и четвъртата ме грабват.
McKitty Heart Eyes

Поло без ръкави !? - Имам един подобен кожен топ по тялото и все още никога не съм го обличала, а и един маслено зелен от ликра. Но не мисля, че ще се допълнят добре.

Благодаря на всички за безценните съвети, които ми дадохте и хайде стига съм ви занимавала с тази моя пола. Като съм готова с комбинацията ще ви се покажа за одобрение.
Благодаря и за новите инстаграм предложения.
Heart Eyes

Страхотна прическа, Olia Nik

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 12:40 от Pink Dress

# 320
  • София
Всичко по врата ме побърква, дори да не е поло, а само плътно деколте. А лятото гледам да облека нещо с презрамки и възможно най-отворено, няма сила, която да ме накара да сложа поло. Независимо колко е секси, малко като летни ботуши. То ти идва да ходиш по бански, не да се донавличаш.

# 321
  • София
На мен полото без ръкави ми е секси, особено ако ръцете са добре оформени Simple Smile. Не е практично, но за под сако става може би.
Иначе поло блузи не нося, че ми е къс врата и с това квадратно лице - просто не е моето.

Оля, честита прическа и поздравления за смелостта!

Аз пък онзи ден съвсем спонтанно отстрелях едни детски дънки от НМ - як чарлстон от мек плат на хахави петна. Днес мисля с тях да излезна квартално в чест на топличкото време.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 14:23 от Harpalike

# 322
  • Mediterraneo
Навремето любимите ми потници за лятото бяха с поло яка. Чист памук, но с висока якичка, стояха ми страхотно, ама бях слабичка, с чудесно оформени ръце. Сега вече поло без ръкав намирам за непрактично Simple Smile

# 323
За мен поло без ръкави е от раздела непрактични дрехи, които се чудиш кога да облечеш. В хладно време трябва да имаш задължително нещо върху него, така че не му личи че е без ръкави, в топло пък защо ти е поло?

# 324
И аз така за поло без ръкав. На слаба фигура и младо момиче ми харесва страхотно. И наистина с кожа се връзва добре. Но нямам нито една такава дреха.
Спомням си, че преди 21-22 години в Щатите ми беше направило впечатление. Не знам мода ли е била някаква тогава, но масово виждах въздебели каки с такива поло (как е мн.ч. на поло?!) и много им се чудех как издържат в жегите.
Сега обаче бих си купила едно да пробвам. Някое по-тънко да не ме дразни много, ако е топло.

# 325
  • В полите на Пирин планина
Аз поло не издържам дори през зимата. Имам само съвсем ниско полуполо и гледам да е от мека, разтеглива материя, че иначе ме побърква. Simple Smile

# 326
  • София
Много обичам поло яки във всякакъв вид. И по врата и широки. Харесват ми и някои без ръкави, но нямам вече тяло за такива.

# 327
Поло без ръкави е точно за хладно/студено, под сако или жилетка. С два чифта дълги ръкави ще ти е топло или дразнещо. Полото без ръкав спасява ситуацията.
Пък и ако махнеш сакенцето за малко да покажеш релеф, делтоидни и трапецовидни...Wink

# 328
  • София
Нося го през зимата.

# 329
Обожавам поло без ръкави, с едри плетки от този тип ,през ранна есен. За съжаление, последните няколко години ръцете ми не позволяват да нося такива.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт