Отговори
# 300
Е, то човек се учи постоянно на нови неща. И всички тук спомагате за което.
Да си призная и аз не знаех какво е купро, а също така бях яхнала търсачката на гугъл да търси "скосен" пуловер Blush
Благодаря, Синеока .
Ще пробвам с различни варианти, но зимата държа да е с ботуш.
И ако някоя от вас знае марката и сайта https://www.alohas.io/products/east-off-white?variant=31896070651982 то вече си избрах нова цел. И тия в бордо много ме изкушават.

Роки, харесвам и каубойските ботуши, преди години исках кафяви с едно рокле и късо дънково яке, ама сякаш ми мина мерака за такава визия. Между впрочем имам подобни черни нейде из шкафовете.

# 301
а също така бях яхнала търсачката на гугъл да търси "скосен" пуловер Blush
Благодаря, Синеока .
FlushedFlushedFlushedFlushed

Признавам си, че не чета преди публикуване и се извинявам.

Марката Alohas не ми е позната, но ги виждам заредени в de Bijenkorf и Zalando и според информацията на сайта се произвеждат  в Аликанте (марката е барселонска).

# 302
Това купро изглежда като лъскав плат, а полата и имайки предвид как изглежда Пинк, ще върви с нещо трикотажно или плетиво по нея и загащено в полата.
Скъсена дължина какво значи?

П/с испанците произвеждат качествени обувки.

# 303
Имам кожен клин цвят бургунди - като полата на Пинк. Харесвам този цвят. Съчетавам го със светло кремаво.
Пример - клин, ръкавици, колан на палтото - бургунди; палто, блуза, боти, чанта - светло кремаво. Т.е със същия цвят и светъл. Съчетание бургунди - черно не ми харесва.
Палитра, която харесвам:
Скрит текст:

Ще пробвам с различни варианти, но зимата държа да е с ботуш.
И ако някоя от вас знае марката и сайта https://www.alohas.io/products/east-off-white?variant=31896070651982 то вече си избрах нова цел. И тия в бордо много ме изкушават.
Новата цел Simple Smile ми харесва

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:22 от Sweta

# 304
Скъсена дължина аз разбирам като да покрива коланчето само, не по-ниско...
И аз не я виждам тази пола с такава лъскава материя. Нещо с "мека" визия, много фино плетиво/трикотаж - вълна, памук, модал, микрофибър и всякакви там нови материи и имена Wink
Отблизо изглеждащо така

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 16:39 от peneva_a

# 305
То е пределно ясно, че на тази пола и по- специално на Пинк няма как да се сложи някоя дълга размандена дреха.

# 306
Интересно видео за антитренд стилистични комбинации и морално остарели модели. Обзор е и се гледа бързо, но е на руски. Става ясно и само от картинките.  Wink

В началото са актуалните модели зимни комбинации и е показано едно ватирано тъмно синьо палто, моето подобно, но черно. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 15:20 от Sysly

# 307
Без копчетата е точно като първата (Вики Бекъм ли е това?) Може би една идея по тясна, поне върху мен. Твоя е Агент! Думай му на твоя ММ!

Точно Вики Бекъм е Simple Smile За мен тя е 100% пример на жена, която си намери стила - на младини ми изглеждаше ужасяващо Grinning Аз съм и голям фен!
https://wardrobedetectives.ca/victoria-beckhams-style/

Няколко идеи за цветови съчетания на полата на Пинк - няколко, щото аз не вярвам на цвят от снимка от телефон публикуван във форума Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 18:05 от Agent Provocateur

# 308
Мммм, първото и последното предложение изглеждат много вдъхновяващо.
Пинк, развихри се! Имаш и фигура, и стил.

# 309
  • София
Ботушите не са толкова зле, разминаването с фигурата според мен идва от дебелината на тока. Ако беше тънък, щеше да е чудесно. Бих съчетала с ботуши и поло без ръкав в екрю.

# 310
Поло без ръкави къде? Simple Smile

# 311
  • София
Гащеризона бе от изкуствена кожа, но пък толкова мека и еластична, теста за нацепване го издържа...
Какъв е тестът?

# 312
С нова прическа от вчера, много драстична промяна, но пък ми хареса

А ботушите на мен много ми харесват. Бих носила такива, ако са равни.

# 313
  • София
Харесвам къси коси, а и цветовете, които си избрала ми харесват.

# 314
  • София
Поло без ръкави къде? Simple Smile

Не разбирам въпроса, аз имам доста, купувани от... всякъде. Зара, магазинчета за дрехи, поръчвани онлайн... Имам и едно преправяно с премахнати ръкави.

Много ми харесаха аутфитите на Тес Монтгомъри. Можете ли да препоръчате подобни дами в инста, които имат изчистен стил и показват доста тоалети? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт