Отговори
# 270
Моята кожена пола няма да се получи с подобен стил на съчетаване, иначе и на мен така най- ми допада. Опасявам се, че така ще си отвиси в гардероба. В събота сме на клуб, но не я виждам като клубно облекло - по-скоро ежедневно-елегантна е. Чудя се как да се облека тогава, хич не ми се конти, но пък...клуб в събота вечер, да му се не знае!

# 271
  • София
Моята кожена пола няма да се получи с подобен стил на съчетаване, иначе и на мен така най- ми допада. Опасявам се, че така ще си отвиси в гардероба. В събота сме на клуб, но не я виждам като клубно облекло - по-скоро ежедневно-елегантна е. Чудя се как да се облека тогава, хич не ми се конти, но пък...клуб в събота вечер, да му се не знае!
Дай да я видим тази пола. Аз кожена пола, която да не става за клуб не съм виждала досега. Самото съчетание - "кожа и рок" вече е класика.

# 272
Aз имам кожена пола, която не става за клуб. Дължина под коляното, права с малка цепка, единствено със стилето я нося. И риза или хубав пуловер. Всъщност носех, отдавна е прибрана някъде. Simple Smile

# 273
  • София
Aз имам кожена пола, която не става за клуб. Дължина под коляното, права с малка цепка, единствено със стилето я нося. И риза или хубав пуловер. Всъщност носех, отдавна е прибрана някъде. Simple Smile
Да, вярно, че има и други дължини поли. Аз нали не носе под коляното и тотално изтървах този момент. Има и дълги кожени поли, разкроени и всякакви. В моето съзнание кожената пола е права или най-много трапец, къса и черна. Точка.

# 274
И аз не нося под коляното. Купих я в момент, в който реших че е елегантно и в същото време разчупено, нали кожа. И ми стои повече от добре. Но просто не е моят стил и след 2-3 обличания се уморих от нея. Simple Smile Мога да я скъся, но ми мина времето за подобен стил с кубинки и пр.

# 275
  • София
И аз не нося под коляното. Купих я в момент, в който реших че е елегантно и в същото време разчупено, нали кожа. И ми стои повече от добре. Но просто не е моят стил и след 2-3 обличания се уморих от нея. Simple Smile Мога да я скъся, но ми мина времето за подобен стил с кубинки и пр.
Тя ако е изкуствена кожа, не си заслужава занимавката.

# 276
Кожена пола с макси дължина (и цепка) е винаги елегантна и с характер.

А късата и разкроена (пола или кожена рокля) е подходяща за всички възрасти и поводи, ако е съчетана стилно:

Ботушите също са супер избор.

Особено в интересен цвят и с правилни обувки… кожената пола с правилна дължина е силен коз.

За любителките на кубинки също има вариант:

# 277
  • София
Имам като горната с цепката. Нося я с ботуши, сега ще пробвам с обувки, като се затопли.

# 278
И аз не нося под коляното. Купих я в момент, в който реших че е елегантно и в същото време разчупено, нали кожа. И ми стои повече от добре. Но просто не е моят стил...
Но е баш мой стил, Магни! Ако щерката не я иска ми я запази, пък аз ще кажа на ММ, че се налага да минем през вас, че си ми приготвила една пола Wink

# 279
Без копчетата е точно като първата (Вики Бекъм ли е това?) Може би една идея по тясна, поне върху мен. Твоя е Агент! Думай му на твоя ММ!

# 280
И на мен ми харесва този стил кожени поли, но си признавам, че нямам.... все още. Ще трябва да се поправя!
Дори да си призная, че нямам ни една кожена пола в гардероба си. И май сте ме усетили, като сте подхванали темата за кожените дрехи, тъй като днес си взех и първата такава пола

# 281
Чудна е полата и ще се върже чудесно с войнишко зелено. Ботушите и те са много хубави.

# 282
  • Бургас
Пинк Дрес, ще ми е интересно и гащеризона да покажеш.Полата е много интересна, според мен голямо попадение, има много възможности за комбиниране.

# 283
И на мен ми харесва полата с тези ботуши.
И блузата е интересна, малко в повече ми идва къдри по полата и бухналите ръкави обаче, защото и те са кожени и са акцент. Доста акценти стават. Според мен поне.

# 284
  • София
Ботушите ме удариха в сърцето!
Но са от онези ботуши, които ще купя и ще нося 2-3 пъти. В ежедневието нося боти - черни кубинки, бели и бежови боти.
Имам велурена пола над коляното и черен пола-панталон, който нося пролетта и есента.

Общи условия

Активация на акаунт