Отговори
# 405
Клеми, това си е жълто за мен. Но е много сладка роклята и ти и ти стои чудесно!

# 406
  • Mediterraneo
Страхотна е роклята, но и за мен си е жълто. Много харесвам цвят горчица, ама нямам нищо.

# 407
  • София
Може да е от снимката. Понякога има такова разминаване в цветовете от екран до екран. Но и жълта да е е хубава.

# 408
  • София
Момичета, благодаря! Горчица е, от снимката ви изглежда жълта.

# 409
Много е хубава, Клеми, и много добре ти стои!

И на Зори (G&B) пуловерите страшно ми харесаха. Аз много харесвам такъв тип и мога всеки ден да нося, стига цветовете да са различни.

# 410
Момичета носите ли дънки/ панталон с висока талия?
За мен са супер неудобни, дразнят ме, /особено слима с висока талия -/ не ми седят добре.
Не мога да си намеря едно хубаво дънки, което да не с висока талия
Моля се да излязат от мода и да си пуснат дънки/ панталони със нормална талия Simple Smile

# 411
Честито ти Мери Джейнки, Dochester!

На Клеми ми харесват и жълтата рокла и фигурата й!

G&B, разкошни пуловери!

До скоро и аз не харесвах панталони, дънки или поли с високи талии, понеже въпросните дрехи не ми стоят над талията, а се свличат под нея. С колан при дънките се решава проблема. Полите трябва да следват извивката на талия - тяло за да си стоят на мястото.

# 412
Честито ти Мери Джейнки, Dochester!

На Клеми ми харесват и жълтата рокла и фигурата й!

G&B, разкошни пуловери!

До скоро и аз не харесвах панталони, дънки или поли с високи талии, понеже въпросните дрехи не ми стоят над талията, а се свличат под нея. С колан при дънките се решава проблема. Полите трябва да следват извивката на талия - тяло за да си стоят на мястото.

Просто не мога да понясам да ми стяга над пъпа. Полите както и да е, аз и не нося много поли, но дънки .... не мога и не мога. Като тръгна да си търся дънки, полудавам - моделите, които харесвам са с талия два пръста над пъпа, опънати на дупето, а тия които са с нормална, под пъпа талия, са отвратителни Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 18:33 от bubanka

# 413
Вероятно гледаш еднотипни модели. Смея да твърдя, че в момента има разнообразие от дънки за всеки вкус.
Аз съм си харесала една бюджетна марка Gudi и имам няколко чифта с нормална талия.

# 414
Вероятно гледаш еднотипни модели. Смея да твърдя, че в момента има разнообразие от дънки за всеки вкус.
Аз съм си харесала една бюджетна марка Gudi и имам няколко чифта с нормална талия.

Имат ли онлайн магазин, да ми изпратиш линк, за да поразгледам?

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 18:33 от bubanka

# 415
Намирала съм модели в Аутлет 55- магазините в София както и в квартални магазинчета с китайски стоки. Виждам че онлайн излизат резултати но аз съм купувала само след проба. Имат изчистени и накъсани модели

# 416
Oу дънките..моделите
мама миа...
трябваха ми години ..докато спрях да намирам с висока талия , за да се обуя с ниска талия..то само такива вече имаше имах чувството, че като клякам и ми се вижда...д...та ги носих докато свикна с тениски под д....то
Сега пък търся само с ниска , пробвах със средна и висока ужас...като вкарам мръвките вътре и едвам дишам ...това пък да седна или клекна край..корем ме боли после...
Луда работа😂😂
Сега търся с ниска талия ...ми параграф 22 няма.

# 417
Oу дънките..моделите
мама миа...
трябваха ми години ..докато спрях да намирам с висока талия , за да се обуя с ниска талия..то само такива вече имаше имах чувството, че като клякам и ми се вижда...д...та ги носих докато свикна с тениски под д....то
Сега пък търся само с ниска , пробвах със средна и висока ужас...като вкарам мръвките вътре и едвам дишам ...това пък да седна или клекна край..корем ме боли после...
Луда работа😂😂
Сега търся с ниска талия ...ми параграф 22 няма.

Моите и те са са с ниска - два пръста под пъпа.
Аз обичам и с леко паднало дъно, колкото и да не са модерни. Просто ми седят по добре Simple Smile Сега съм се влюбила в един модел и си го нося постоянно, а има други които съм ги завряла в ъгъла на гардероба и при пролетната чистка най-вероятно ще отидат в контейнерите за дрехи Simple Smile

# 418
  • София
И при високата талия си има кройки. Всъщност, от 10 чифта с висока талия, удобни са ми само 2-3, с които мога да клякам, да се навеждам, да ям и т.н. Слим с висока талия, ако са ластични, са ми идеални.

# 419
  • пустинята Гоби
Пълно е всякакви модели дънки, момичета, къде гледате - ниска талия

Няма сила, която да ме накара да сложа дънки с ниска талия, адски са ми неудобни. Модите не ме интересуват, но да ми е топло на кръста и комфортно на задника, да.

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 16:48 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт