Отговори
# 585
Зеленото ми е от любимите цветове...това е любимия цвят на майка ми...💕...
Наистина зелена вълна е заляла софийските магазини и тук-там се прокрадва розовко......Grinning
И в крак с тенденцията (но имам и нужда Joy )си взех зелена чанта...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:38 от kativita

# 586
Малко френски витрини.
Шал вместо колан. Така като гледам много ми харесва. Също никога не се осмелих да го направя.

# 587
  • София
Шал вместо колан носех в тийн годинити се, когато се подвизавах като хипи.

# 588
Харесва ми идеята за шал вместо колан и  как са съчетали цветово - блуза, шал, чанта. Хубаво е.

# 589
Жилетчицата от втората снимка - анималистичния принт е много, ама много мой тип

# 590
Малко със закъснение, но да вдигна и аз палец за шала на Агент. Страхотен!!!
Зелено- розовата вълна вилнее навсякъде из централна Европа също! Последните ми впечатления са най- вече от Тирол (Инсбрук и близките му курортни ски- градчета). Цюрих също е на път да бъде залят от подобна вълна, но все още стои по- консервативен и залага на добре познатите синьо- сиво- светло бежови гами, тук- таме се прокрадва жълто.

Жилетчицата от втората снимка - анималистичния принт е много, ама много мой тип

Подобни имаше в H&M сравнително наскоро.

# 591
Не съм се разхождала скоро по търговски улици, но ще намина да видя каква е цветовата ситуация при мен. Имам един масленозелен гащеризон и чанта една идея по ярко зелено. Значи съвсем актуални ще са този сезон, въпреки че са купувани отдавна. Simple Smile

# 592
mardji1, точно такава попарт версия на анималистичните принтове, май е единствената, която бих понесла върху себе си Simple Smile.
Зелено - розовата тенденция много ми допада. И без това през топлият сезон си избухвам в цветно, поне ще съм актуална сега Simple Smile.
Зеленото много ми харесва и в комбинация с лилаво, което пък в един определен нюанс Very Peri е  цветът на Пантон за 2022 г.
Някой носил ли е подобни сандали?

Много ми харесват, но се чудя дали няма да ми се изхлузват от стъпалата?

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 12:16 от pep_si

# 593
Зеленото много ми харесва и в комбинация с лилаво, което пък в един определен нюанс Very Peri е  цветът на Пантон за 2022 г.

И на мен! Също тача и комбинациите пастелно лилаво- сиво, както и сиво- бледо розово.

# 594
Pep_si, аз имам такива. При мен не се изхлузва кракът, но ми се получава някаква неудобство отпред на пръстите. И то не веднага. В течение на деня. Моите са от естествена кожа. Даже моити са по отворени странично.

# 595
Благодаря за включването Desi.67.
 Доста ми е трудно да си намирам обувки, които едновременно да са ниски, да са много удобни, и да имат поне донякъде елегантна визия Simple Smile.
Повечето обувки удовлетворяват максимум 2 от 3-те изисквания Simple Smile.

# 596
  • Варна.
Благодаря за включването Desi.67.
 Доста ми е трудно да си намирам обувки, които едновременно да са ниски, да са много удобни, и да имат поне донякъде елегантна визия Simple Smile.
Повечето обувки удовлетворяват максимум 2 от 3-те изисквания Simple Smile.

Точно така е, аз и приятелките ми имаме обувки за градски туризъм, повечето са немски, много удобни, но с посредствен външен вид, не че са грозни, просто са смотани.

Нещо подобно имах дълго време изминали са много километри пеш, изключителни, още ги мотам из двора, нямат скъсване.
https://www.amazon.de/-/en/Romika-Womens-Large-Ballet-Pumps/dp/B … 1239&sr=1-149

# 597
Мерси, ТиЛи - ще го видим ще го бъде ли Simple Smile
Имам много подобен като оттенък много семпъл жълт топ, а имам и доста тъмносини и бели, с които ще се върже безпроблемно!

Pep, много благодаря за снимките на витрини! Определено 2 различни вълни тази пролет - и неутрално-пастелната и супер цветната! Шаловете като колан - разбира се, пак (не)забравено старо!

Аз самата изключително рядко "ходя по магазините", независимо дали става въпрос за МОЛ или за центъра на града (под изключително рядко да се разбира 1/3 месеца средно) и пазарувам/информирам се основно онлайн, но миналата седмица беше ваканция и денят беше едно пролетно чудо с температури 18-20С и щерката се тръшна да излезем само двете. Не съм снимала витрини с изключение на една безумно смешна за мен ситуация в магазин - отчаяният чичо поприклекнал до стената още ме кара да се хиля като ряпа... както и едно ефектно сако и едно класическо отражение!

PS Никой не отбеляза прекрасния ми нов аватар, но ще го сменя с друг, защото ме дразни на подсъзнателно ниво - това просто не е моят стил, твърде шаренко ми е, твърде претрупано. Сега ще си потърся нещо по-мое Wink

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:31 от Agent Provocateur

# 598
Агент, аз понеже сърфирам от телефона и недовиждам, та помислих, че си ти на аватара Grinning

# 599
Агент, аз понеже сърфирам от телефона и недовиждам, та помислих, че си ти на аватара Grinning
На кой от двата!?!?!? Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт