За една красива Коледа

• 53 231
  • 459
  •   1
Отговори
# 15
Страхотна темичка, благодаря Ви за нея. Записвам се да я следя с огромен интерес

# 16
Ей таквиз 'курабийки' пак ще изпека, но този път ще ги оцветя повече и ще ги лакирам. Направих гирлянди малко. Ще правя и топки пинг-понг с брокатни лакове.

# 17
Страхотна темичка. И аз ще се включа по-късно Peace

# 18
  • Някъде на път....
А вие кога започвате да украсявате за Коледа. Аз миналата година украсих на 5. декември и всички ми казаха, че е много рано. А така я обичам тази Коледа.....  ura

# 19
Ще следя темата синтерес.
Мъжо има рожден ден края на месеца и затова чак след това ще започна с коледната украса

# 20
А вие кога започвате да украсявате за Коледа. Аз миналата година украсих на 5. декември и всички ми казаха, че е много рано. А така я обичам тази Коледа.....  ura

О,и аз украсявам късно,обикновено към 10.-15.декември.Но самата украса започвам да правя по-рано.Преди малко купих глина и боички и утре се захващам да правя различни фигурки.Ще пусна снимки като са готови.
А да имате идея откъде мога да намеря някаква мека тел? Rolling Eyes

# 21
  • Там където е семейството ми
Аз единствено мога да ви завиждам на произведенията. Embarassed
Със две леви ръце съм, и що се отнася до майсторене на разни красоти,хич ме няма.
Ще гледам да купя наготово. Sad
Като украсим у дома,което правим обикновено към 08 декември ще снимам и ще покажа.

# 22
За съжаление и аз не мога да направя нищо собственоръчно, затова обикалям по магазините и купувам.
Откъм кулинария не мога да ви се похваля, с абсолютно нищо. За декорация тази година, новото е лампи, във формата на снежни човечета. През дена се зареждат от светлината, а на тъмно светят, цветно. много ми харесват.
Днес започвам с декорирането на къщурката ми.  Joy Joy Joy

# 23
  • София
Ауууу каква хубава темичка Simple Smile reflex, бравос!
А сега веднага да ми кажеш как ги правиш тез телените фигурки. Много ми харесаха! Мисля да ги пробвам тази година. С каква тел също така ги правиш? Аз се чудя дали да не намина през любимия ми Слънчоглед тези дни да видя дали няма нещо интересно.

Иначе аз какво правя/съм правила - за съжаление сега нямам никакви снимки, но ще ви разкажа, пък после ще ви покжа някои неща като ги наснимам.

едното е свещници от бебешки бурканчета. Купувам си бои за стъкло и рисувам малки бурканчета от Хипп с коледни мотиви. Може и по-големи с интересни форми. После слагам от чаените свещи вътре и са много красиви.

другото е събирам си шишарки и ги навързвам с коледни панделки. Може и да се оцветят или само леко да се пръснат с някакви спрейчета - сребристи или златисти или каквото ви душа иска.

опаковам малки кубчета с подаръчна хартия и панделки и стават като малки пдоаръчета и ги кича по елхата, коледни венци и т.н... с чисто декоративна цел... не ги подарявам на хората Simple Smile

сега ми хрумват, че може да се опекат глинени или от такова тесто за мъниста различни форми - снежни човечета, сърца, звезди и тн. и да се боядисат, налепят с пайети, брокати и т.н... да им се вържат различни панделки и прочее...

# 24
  • София
И на мен още ми е рано за окраса, въпреки че ме е обхванало и мен коледно настроение! Но и аз се разписвам да следя темата

# 25
  • Стара Загора
Нямам търпение да дойдат празниците.Това ще ни е първата Коледа с бебче.Сигурна съм,че дядо Коледа ще е най щедър към него  Simple Smile

# 26
Ей,момичета,страшни сте  Laughing!Супер темичка,ще следя с интерес   bouquet

# 27

Аз украсявам още в средата или в края на ноември, за да имам време да се нарадвам на украсата и да се приведа в коледно настроение. Laughing

# 28
И аз се абонирам за темата - ще следя с интерес.    bouquet

# 29
  • София
Аз забравих да кажа, че украсявам около 1ви декември. За няко е рано, но за мен е идеално точно да мога да й се радвам по-дълго време...

Общи условия

Активация на акаунт