За една красива Коледа

• 53 258
  • 459
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък тази година си купих лента от магазина за едно евро на Раковска. Два лева цялата макара, далаверка  Laughing

# 301
  • Карлово
Ама че съм "бяла птица" EmbarassedАз обикалям книжарниците, пък те къде се криели моите лентички. Благодаря за съветите, момичета HugЗнаех си, че мога да разчитам за идеи на вас

# 302
  • София
ma_nda_rinka - страхотно си се справила, а какво точно тесто ползваш и рамката от тестото как я направи така права newsm78
А тези звездички с готови фигурки ли са Wink и с какво оцветяваш ....

Мерси Simple Smile
Тестото е брашно:сол=2:1 + вода
рамката я правих права на око.
Оцветявам с лакове за нокти, имам много стари и развалени, които са идеални за случая Simple Smile

Вчера попаднах на един много хубав магазин за опаковки. По-скоро е нещо като борса за зареждане на цветарски магазин, но има и коледни неща. Купих си една-две топки и малко брокат. Цените бяха доста ниски. Видях че имаше спрей за цветя, който може да се използва за пръскане на коледни джунджурии по 9 лв. Флакона беше голям като големите лакове за коса.
Та магазин се намира в Света Троица бл.339Б
Фирмата има сайт, но на сайта много от нещата ги няма.

# 303
Вчера направих един венец.Липсва му малко зеленина,която ще добавя тези дни.Ето го:http://images12.snimka.bg/001619150.jpg

# 304
Абонат. Утре ще покажа моите неща....

# 305
Ето един снежен човек. Представлява облечено шишенце от боя за коса. Шал и шапка плетени, а нослето, очите и баснунчето са от съхнещия моделин.
http://images12.snimka.bg/001622307.jpg

# 306
Най-накрая и аз да се запиша с нещо, което направих тази вечер. Ето го и коледния ни чорап, успешно направен от една тениска на Габи. Всичко друго напазарувах, че нещо никак не ми се занимваше.  Blush

# 307
Днес за нула време направих много ефектен коледен свещник.Имах един стар и грозен свещник останал от свекървата,с тиксо прикрепих връзчиците на няколко малки украшения и омотах целия свещнин с герлянд(от тези дето са имитации на клонки).прикри се тиксото и се виждат само украшенията.изглежда като елхи4ка Simple Smile имам и снимка но не мога да я пусна...това защото рейтингът ми е новак ли е??кажете моля ви ако има някакъв вариант да ви я покажа newsm78

# 308
 Не е заради рейтинга. Трябва да качиш снимката в интернет (www.snimka.bg - например) и после пускаш линк към албума или конкретна снимка.

# 309
# 310
Много е хубав!  smile3501 Как ми даде хубава идея... Whistling

# 311
Снощи правих нови неща, но ги чакам да изсъхнат, по-късно ще се включа със снимки.

# 312
Тази година използвахме панделки и топки в два цвята бордо и злато както и панделка /шотландско каре, с златен кант /.Крайният ефект е много добър, който желае може да опита .Може да оцветите ако имате шишарки или орехи с бронз/сребрист или злато/ също ще изглеждат много добре на коледната ви елха. Grinning

# 313
Ето и моите звездички
картичките на дъщеря ми
и други нещица правени от нея и от мен
А това са нашите картинки в/у плъзгащата ни врата от поликарбон. Боите са на силиконова основа. Рисунките могат да се лепят в/у равни повърхности(стъкло)

Опекохме снощи фигурки, но днес ще купувам темперни бои- така че ще ги показвам друг път.
Пробвах онова кълбо от конци в/у балон, но балона ми спадна, докато съхнеше лепилото Cry.

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 11:17 от mimi_kir

# 314
  • Сливен
Ето и моите звездички
картичките на дъщеря ми
и други нещица правени от нея и от мен
А това са нашите картинки в/у плъзгащата ни врата от поликарбон. Боите са на силиконова основа. Рисунките могат да се лепят в/у равни повърхности(стъкло)

Страхотни са, Миме!  newsm10 А картичките не мога да повярвам, че ги е правило дете. Браво на Калина!

От въжените топки и аз мислех да правя. Исках да намотая хартиен канап, но се оказа, че е много трудно да се намери такъв. Никой не се съгласи да ми продаде на метър. А макарите са огромни! Sad Едва сега попаднах на темата и съм впечатлена от идеята да бъдат направени от прежда. Ще опитам така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт