За една красива Коледа

• 53 222
  • 459
  •   1
Отговори
# 405
  • Czech Republic
Много красиви неща сте направили всички!
Аз май ще трябва да купя формички за сладки.Решила съм да направя меденки,мо май пак ще ги хапваме твърди-вкъщи нищо сладко не се задържа повече от ден-два Blush и няма да успеят да омекнат.

Не ги препичай и ако искате да ги ядете сега ги слепи с мармалад - това ще помогне да омекнат веднага. Иначе в добре затваряща се кутия с четвърт ябълка, която сменяш всеки ден.
Избери си рецепта за меденки, които са меки веднага.

# 406
Мерси за споделените хитринки Hug
Иначе имам желание да ги направя още сега и да стоят до Коледа (поне) и НГ,но като знам какви захарни чудовища сме и двамата (че и хлапето),няма как да стане ooooh!

# 407
Видях и аз, че някои неща са се затрили.
Затова пускам пак линка с албума, като междувременно добавих и новите си творения от уикенда.
Последното ангелче го прави щерката с малко моя помощ - папиемаше и салфетна техника смесено
http://debelanata69.multiply.com/photos/album/16

# 408
Taneto свещниците са много красиви, как ги направи и от какво?

# 409
Вечерница, уааааууууу!!! Ама вие цяло ателие май сте си направили!
А може ли един въпрос - как отделяш това накъдреното от кашон? Аз съсипах вече 2 кашона и не мога да го отделя добре. Направо приготвих една кутия с разпалки за парното, но нито едно хубаво и подходящо парче за работа...  Embarassed

# 410
dididi,доколкото знам продават такъв картон накъдрен,в смисъл  няма нужда да го отлепяш от кашона Hug

# 411
Вечерница, уааааууууу!!! Ама вие цяло ателие май сте си направили!
А може ли един въпрос - как отделяш това накъдреното от кашон? Аз съсипах вече 2 кашона и не мога да го отделя добре. Направо приготвих една кутия с разпалки за парното, но нито едно хубаво и подходящо парче за работа...  Embarassed
Joy Joy Joy
Извинявай, не мога да спра да се хиля. С най-добри чувства Hug
При нас продават просто такъв картон в различен цвят., отгоре е доста по-ситно накъдрено, отколкото на кашоните

# 412
  • София/Сливен
Хайде и аз да сложа отново моята част от изтритите страници: http://snimka.bg/album.php?album_id=82429

Сканирани са от една детска книжка.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 16:12 от М_е_г_и

# 413
  • София
Хайде и аз да сложа отново моята част от изтритите страници: http://snimka.bg/album.php?album_id=82429

Сканирани са от една детска книжка.

Аз също ще покажа отново моя Снежко, който направих по идея от твоята книжка, М_е_г_и  bouquet

# 414
След дълго разглеждане на вашите красоти,реших и аз да се включа.
http://snimka.bg/album.php?album_id=80345
Повечето идеи са почерпани от тук.
Двете чаши-свещници и герлянда с малките ботушки направих за кухнята,от част от миналогодишните играчки направих украса за стената на коридора,миниелха за спалнята,венец за коледната маса и елхата,която ще тръпи още промени:)
Днес мисля да направя от тестените фигурки.Понеже ще ми е за първи път,незнам дали ще станат хубави.Ако се получат ще ви ги покажа.Simple Smile
Благодарности за прекрасните идеи и коледното настроение.

# 415
Не мога да седя мирно. Сърбят ме ръцете да правя Embarassed
Ето ви още 2 свещника от преди малко

# 416
Taneto свещниците са много красиви, как ги направи и от какво?

Aми лесно, иска само малко време. Шаблоните са от тук:

http://www.bavaria97.de/weihnachten/

Отляво щракваш върху Teelichter и излиза страничката със свещниците. Щракваш върху този, който си харесваш, отваря се в страница. Има описание какви материали са необходими. Ако искаш да разпечаташ, щракваш върху Vorlage zum ausdrucken. Отваря се нова страница, готова за принтиране. Принтираш, прехвърлвш върху някакъв картон. Дупката в средата се разрязва така, че да се получи отвор, а лентичките се залепят с нещо.....
Елхичката ми е украсена с топчета кус-кус, залепени и цапнати отгоре с брокатен златен лак за нокти. Големите сребърни топчта са от сладкарската украса.
Свещникът звезда е само лакиран да блести. Свещичките са готови, разбира се.
Това е......Извинявам се за подробното упътване, ама нали повечето тук сте английско-говорящи, а сайта е немски, та да помогна уж......
При мен е важно да има шаренийка. Навсякъде съм закачила или залепила по нещо  Simple Smile Wink

п.п. забравих да благодаря на калпазанката........ Embarassed. Благодаря за идеята с дупки от перфоратор.За елхичките ми за елхата щях да режа червени звездички.....умопомрачително - щях да режа и до днес сигурно......а с перфоратора стана супр бързо. Тенк ю вери мач Simple Smile  bouquet

# 417
И в БГ има такъв картон набръчкан, мисля че се води гофриран (от гофретите за хапване Wink), виждала съм по специализираните магазинчета за опаковачни материали!

Но все пак в немско са ненадминати по предлагане на подобни джунджурийки Simple Smile

# 418
Ето и две неще от мен:

и

# 419
Да се отчета и аз за днес Simple Smile

Това е мое производство

А това са готови неща и малко постната ми елха

Последното го пускам като идея. С малко фантазия може да се направи нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт