Подготовка за малкия човек - тема 17

• 39 698
  • 806
  •   1
Отговори
# 765
Ние имахме този модел, работещ на ток или на батерии. Всичко може да се пере в пералнята.

# 766
  • до най-прекрасния мъж
Ние имаме шезлонг на батерии/ток, в който бебето може да се полюшва или просто да си седи. Има няколко мелодии и 3 режима на люлеене, като може да се пусне само музика, само люлеене или и двете едновременно. Има и арка с играчки, но са скучни, аз слагам други, за да й е интересно. Или й давам една кърпа-зайче за гушкане, тя се люлее и си го дъвче. На Чиполино е, ето този модел:
https://www.hippoland.net/chipolino-elektricheski-shezlong-venec … g-bka-sheve0151mu

# 767

Кой точно модел на Cybex е това? Simple Smile

# 768
Да попитам за OLX,  имате ли опит с обяви тип - ново, нарушена опаковка, излишно ми е, че ми подариха?!
За какво да внимавам ако поръчам?
Заглеждам активна гимнастика.

# 769
  • Германия
Това трябва да е Cybex Priam

# 770
Това трябва да е Cybex Priam

Да, и аз мисля, че е тя.

# 771
Cybex Priam е. Реално на това шаси пасват доста модели кошове.

# 772
За шишетата да кажа и аз, че сме с Лансинох и съм много доволна. Започнахме с Томи Типи, с които детето много се давеше, а и като форма и всичко са неудобни.
За Лансинох прочетох във форума, след това Хедра каза, че са много удачен избор, особено за смесено хранене.
Със стъклени сме - за 4.5 месеца не се е случвало да ги изпусна, а и стъклото е дебело. Понеже сме само на АМ, имаме 3, установихме, че така е най-удобно - винаги имаш чисто шише. Чудех се от по-големите да взема ли пластмасови, защото са по-леки и ако има желание, ще може сам да си го придържа в някакъв момент, но все пак отново си взех стъклени.
Ние все още сме с биберон 0-3 — някъде четох, че не е нужно да се взима с по-голям отвор, защото и гърдата не започва да усилва струята след третия месец. Не знам така ли е но все още му е добре с такава дупка. Той е лаком и с по-широка сигурно ще се задавя повече.

# 773
Шишета пробвах стъклени на Авент, пластмасови на Чико, стъкло на Лансинох.
Последните ми харесаха също, не е прекалено тежко стъклото, бутилката е издължена и ми е удобна.
На Авент чупих вече, при изпускане в мивката

# 774
Да попитам за OLX,  имате ли опит с обяви тип - ново, нарушена опаковка, излишно ми е, че ми подариха?!
За какво да внимавам ако поръчам?
Заглеждам активна гимнастика.
Всеки търговец е отделен, единственото, което можете да направите е да изискате да ви изпратят с опция преглед и тест. Иначе няма как да знаете някой коректен ли е или не. Може да има обяви на наистина нови неща и на използвани, но обявени за нови. Аз лично съм продавала наистина нови неща, в търговската опаковка, неразопаковани.

# 775
За ОЛХ - търсете продавачи от вашия град и се уговорете за лично предаване. Отивате, оглеждате, тествате, преценявате и тогава плащате.

Пиша като продавач - най-обичам някой да дойде и да не ме занимава с изпращане, да съм сигурна, че всичко си е огледал и изпробвал. Продавам доста неща и винаги съм на тръни дори да е ново с етикет да не би да има някъде някакъв дефект, който не съм видяла.

# 776
  • Beyond the stars
За ОЛХ - търсете продавачи от вашия град и се уговорете за лично предаване. Отивате, оглеждате, тествате, преценявате и тогава плащате.

Пиша като продавач - най-обичам някой да дойде и да не ме занимава с изпращане, да съм сигурна, че всичко си е огледал и изпробвал. Продавам доста неща и винаги съм на тръни дори да е ново с етикет да не би да има някъде някакъв дефект, който не съм видяла.

+1

И съм купувала, и съм продавала нови неща. Особено за бебета - кой подарил, за кое бебето имало претенции.. доста варианти има на нови продукти.

# 777
  • Асеновград
Сайбекса е приам със сигурност, но може да е с електрическите задни гуми, може и да не е. Иначе цвета на коша се вижда, то има доста различни. Но дръжката е на Приам модела.

# 778
  • София
И от шасито също се вижда, че е Приам.
Моето дете е на смесено хранене, имам три вида стъклени шишета (Томи Типи, Нук и Авент) и на двамата Томи Типи са ни любимите. Точно формата на шитето на мен ми е идеална, а той си харесва кръглия биберон. Всеки с предпочитанията си. Купих и големите пластмасови с пръчицата термосензор, уж да си го държи сам вече, много са трудни за миене, ще пие от стъклените, докато не получи преходна чаша.

# 779
И на нас са ни любими томпи типи. Племеника ми е на смесено и той отлазва всичко и нук и томпи типи, само авент зачита. Моят вече не е на смесено, не знам дали заради това не харесва повече топчо типи, но съм съгласна с a.n.d.r.e, че всеки е с предпочитанията си.

Общи условия

Активация на акаунт