Възпаление на сливиците

• 493
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, пиша този пост, защото вече съм отчаяна до краен предел... не знам как да помогна на детето си и се надявам някой да има идея или ако е преминал през подобно нещо да каже какво е.
От средата на декември детето е с подути зачервени сливици с налепи и много видими кръвоносни съдове. След 2 АБ един след друг общо 16 дена няма подобрение.. даже след първия стана по-зле всичко. Наложи се да ги пие, защото налепите не минаваха и имаше бактерия в носа - моркасела. След започване на първия вдигна температура заболя я ухото и се оказа, че има отит. Сменихме АБ заради отита. Но сливиците останаха надути и с налепи.
Правени са няколко гърлени и носни секрети след АБ всичко е чисто без бактерии. Кръвните изследвания са в норма  както за мононуклеоза така и за цитомегаловирус. Водих я на не знам колко лекаря включително и при Масларски - всеки ми казва не се притеснявай. Да ама детето вече месец и половина е с надути сливици с налепи без температура и тези капиляри се разрастват така да се каже. Качвам снимка преди 3 седмици и сега.

Притеснявам се, че може да е нещо страшно, а да губя време..

Чак средата имаме пас при проф. Бенчев унг за преглед, а дотогава ще полудея от притеснения Sob

# 1
Тонзилик

# 2

Това е помогнало при вас ли?

# 3
Това помага, за да не се вадят сливиците, при хронични възпаления

# 4
Здравейте, надявам се при вас нещата да са се оправили вече. Бихте ли споделили как е минал прегледа при УНГ, нашето дете също има нещо което виждам на една от снимките ви, нещо като мехурче с видими кръвоносни съдове. При нас детето няма никакви оплаквания и според личната няма проблем, но не ми се се струва нормално. Надявам се каквото о да е било при вас вече да е отминало.

Общи условия

Активация на акаунт