Подготовка за малкия човек - тема 17

• 40 628
  • 806
  •   1
Отговори
# 390
  • Асеновград
А от кое гнездо сте доволни? Мисля да взема, единствено искам да има дръжки от двете страни за по-лесно пренасяне от стая в стая. И ако може да е по-бюджетно, не например това на shape cotton hug. 300лв за гнездо не ми се дават.

# 391
А от кое гнездо сте доволни? Мисля да взема, единствено искам да има дръжки от двете страни за по-лесно пренасяне от стая в стая. И ако може да е по-бюджетно, не например това на shape cotton hug. 300лв за гнездо не ми се дават.
https://www.google.com/search?q=%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D … rc=9tVGe0b9qx5cTM
https://www.pakostnik.com/bg/gnezdo-za-bebe-96-sm-sinyo-alma
Има и още просто трябва да влезеш във Интернет и да разгледаш

# 392
Нашето е такова такова. Доволна съм, още го ползваме макар че върви към омаляване.

# 393
Нашето беше от Вис Виталис с ограничители против обръщане и възглавничка с наклон (не, че я ползвахме, но пък я имахме). Като цена мисля, че беше около 60лв.
В интерес на истината, ако сега имам бебе, бих си поръчала гнездо по поръчка, за да си избера сама модела, цвета и т.н. Скоро поръчвах други неща от една страничка и шият страхотни гнезда 😁 Ценово излиза същото.

# 394
  • Пловдив
Първо имахме обикновено, но не ми беше никак удобно. Не беше с твърдо дъно и когато се опитам да го преместя с бебето, то цялото потъваше. Всъщност потъваше и докато спи и все бях на тръни да не се задуши, ходех да го наблюдавам през няколко минути. Накрая реших да си спестя напрежението и слагах бебето на одеяло на дивана ( мн по безопасно от онова гнездо).
Докато моя приятелка не ми подари друго гнездо( ще прикача снимка). Влюбена съм в него. Антирефлуксно е и самия матрак е повдигнат. Има и оставени малки гнезденца за главата и тялото на бебето, така че да не се свлича и да няма шанс стените на гнездото да му се долепят до лицето и да се задуши. Мога да си го местя с бебето навсякъде. Мога да го сложа на твърда повърхност и дори на плочките и детето е защитено и повдигнато от земята, за разлика от 1 сантиметровия дунапрен на старото гнездо. Малката прекарва по цял ден в него, защото хем се чувства сгушена, хем е в безопасност.

# 395
  • Пловдив
Ние ИЗобщо не сме ползвали гнездо и така и не усетихме липсата му. Само отбелязвам, имайте предвид, че не е задължителен артикул Wink

# 396
Това последното изглежда хубаво наистина най-вече заради наклона.
Със сигурност не е задължителна покупка - ние далеч не сме го ползвали през цялото време - люлка, шезлонг, кошарата вършат същата работа. Но ми е удобно да го сложа там за някоя дрямка през деня. Нашето стои на дивана.

# 397
Със сигурност не е задължително като покупка, просто попаднах на сайт, където можеш да си избереш десен, цвят и модел без някакви декорации допълнителни за 33 лв. С доставката ми излезе към 40 лв.

# 398
Със сигурност не е задължително като покупка, просто попаднах на сайт, където можеш да си избереш десен, цвят и модел без някакви декорации допълнителни за 33 лв. С доставката ми излезе към 40 лв.

Може ли линк?
Благодаря! Simple Smile

# 399

Може ли линк?
Благодаря! Simple Smile

https://www.olx.bg/d/ad/bebeshki-gnezda-razlichni-vidove-CID139-ID8GLWU.html

Заповядайте

# 400
Към ползващите  Peg perego prima Papa..., от колко месечна възраст слагате детето? Харесва ли му да стои в позиция тип шезлонг?

# 401
Момичета, от кой сайт поръчването дрехи на Next и откъде доставката излиза най-изгодно до България?

# 402
Момичета, от кой сайт поръчването дрехи на Next и откъде доставката излиза най-изгодно до България?

Аз поръчвам от немския сайт с доставка до офис на  GGBG в Германия и после си ги взимам от офисът им. Така плащам само 3 лв на кг за доставката (винаги надвишавам лимита за безплатна доставка в Германия, който беше 25 евро май).

# 403
  • Beyond the stars

От бг версията на сайта, но последно поръчвах с освобождаване с Еори номер през DHL, сега май с друг доставят и няма разправии с митници, но не съм поръчвала скоро.

# 404
Към ползващите  Peg perego prima Papa..., от колко месечна възраст слагате детето? Харесва ли му да стои в позиция тип шезлонг?
Ние започнахме да го ползваме на 6м, тоест с началото на захранването. Не обичаше да стои в стола. Направо си мразеше 😁 На 9м сядаше и ядеше на нейна масичка със столче. Изведнъж на 1.6г изяви желание да седи най-накрая в стола 😁 и вече е на 2.5г и не иска да яде на друго място. Задължително иска в стола да е, сложен до нашата маса.

Общи условия

Активация на акаунт