Подготовка за малкия човек - тема 17

• 40 620
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря, май ще трябва да взема първо едно столче за проба, пък  при желание да се седи в него да взема и другото.
Взеха да ми идват мераци да ги слагам още сега в поза шезлонг, че виждам ще е удобно за мен за местене с колелцата, да убиват време в наблюдение на готвене - например.

Да ви попитам за позата на главата, през колко време да се завърта?
Въртя ги на различна страна на всяко хранене. Не стоят още на задната част, едното за кратко и се извърта, другото не може още да се задържи на темето отзад, само ляво-дясно.

# 406
Не съм засичала време. Просто всеки път гледах да го оставям да спи на различна страна.

# 407
И аз оставям на различна страна. Само че тя си има любима-тази, която гледа към мен естествено. Затова веднъж я оставям в некст ту ми-то й с главата в посока моята глава и веднъж или на 2 хранения нощем сменям с посоката към краката, реално ми гледа корема или бедрата... 😀 през деня си лежи и по гръб и си я върти сама на където иска в дневното легълце, нощем винаги се обръща към мен и затова и аз въртя.

# 408
Аз peg perego prima papà ползвам от има няма 2-3 месеца. Като сядахме на масата много обичаше да плаче и го слагахме до нас и нямаше проблем. До ден днешен си го обича:)

# 409
Към ползващите  Peg perego prima Papa..., от колко месечна възраст слагате детето? Харесва ли му да стои в позиция тип шезлонг?

Почнах да я слагам като беше на 2.5 месеца някъде. Доста се застояваше - гледаше ме като готвя, като се храня или си разглеждаше и гризкаше някоя играчка.

# 410
Благодаря ви за включването.
На вила съм се за тази придобивка. Виждам сега, че някои цветове  столчета на официалния сайт са с промоция 20% до 22 март, Айко имаха преди две седмици някъде гледах.

Представям си ги от двумесечни да ги слагам.

# 411
Кога HM пускат намаления на бебешки дрешки?

Относно столчетата за хранене- още не съм взела, но моя приятелка се кълне в Maxi Cosi, казва, че това й е от най-полезните придобивки.

# 412
За сина ми взех стол за хранене на Cangaroo. Като цяло съм доволна, стои вътре и хапва. Но е с кожа и 15реда шевове. Отчитам го като огромен минус, трудно се чисти.

# 413
Свалете си приложението на НМ и ще знаете за намаленията. Има всяка седмица на различни артикули, някои важат 24 часа и само онлайн, получавате нотификации.
Стол за хранене и с двете деца ползвам след 6ти месец. С каката имах 3 различни, с бебето сега съм взела такъв, който може да се ползва и на обикновен стол, т. е. седалката се сваля от краката. Да ви кажа от 80 до 300лв стола ми върши еднаи съща работа. Храни се в него и мога да я оставя там, докато свърша нещо, защото пълзи и се изправя. Общо взето сега гледах да е максимално прибран като размери, за да не ми пречи.

# 414
  • Асеновград
И аз щях да питам за намаленията, попринцип в h&m винаги имат един щанд малък с намаления при всички дрехи, и при бебешкото има, в повечето магазини поне. И аз ги следя намаленията и чакам нещо по грандиозно. А знаете ли кога ще има намаления по другите магазини? Вис виталис примерно, и рая тойс? Покрай 1-ви юни предполагам?

# 415
И аз щях да питам за намаленията, попринцип в h&m винаги имат един щанд малък с намаления при всички дрехи, и при бебешкото има, в повечето магазини поне. И аз ги следя намаленията и чакам нещо по грандиозно. А знаете ли кога ще има намаления по другите магазини? Вис виталис примерно, и рая тойс? Покрай 1-ви юни предполагам?
Намаления във Вис Виталис не чакайте. Намалят много малко или хич.
В Рая Тойс ще има за 1 юни.
В Хиполенд и Комсед също.

# 416
В Хиполенд към средата на май има черен петък -25%.

# 417
Да, H&M  интуитивно ми праща кое от детското е намалено, според основните ми покупки.
Така на мейла получих известие наскоро за намаление на определени модели памучни гащеризони, като приложи и код за деня 15%  стана прилична цена.
Трябва да се следи.

Столчета вече пуснах поръчка, като мине време ще дам отзив
Но, не просто столче, искам точно първо да има шезлонг преди да се стигне до сядане.
Забелязвам, че обичат да съзерцават, ако се получи ще ги местя с колелцата с мен според каквото върша из къщи.

# 418
Преди десетина дни имаше намаленое на всичко детско (или почти) с 15 процента. Аз хубав пазар направих, така или иначе минава на следващия размер.

Понеже често сме си говорили за къпане на бебето тук - при нас засега всички приспособления за къпане са напълно безполезни. Къпана е вече навсякъде - в корито с хамак, в леген, в кухненската мивка, в мивката в банята... и най-успешно се оказа къпането под душа. Ако при първите четири варианта плачеше, извиваше се и хич не и беше приятно, то с мен под душа се кокори, усмихва и плач не се чува. Надявам се ваната, стойката и хамака да влязат в употреба все някого, обаче засега не са. Та, ако имате бебета, които не обичат къпането, може да пробвате така.

Аз главата вече не следя как я слагам - започна да я завърта преди да навърши цял месец, а вече е като пумпал - накъдето реши, натам гледам и просто всякакви смени на позицията от моя страна са безсмислени.

# 419
Здравейте момичета, аз имам въпрос предварително се извинявам ако ви струва прост, но ще ми е първа рожба и мн неща не са ми ясни за шишетата за новородено насочила съм се към филипс когато шишетата са на тази марка трябва ли и залъгалката и помпата за кърма пак да са на същата марка или няма значение не ми се инвестира за скъпа помпа, но все пак мисля да си взема една ръчна за всеки случай, та искам мнения от вас за помпа, шишета,залъгалки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт