Подготовка за малкия човек - тема 17

• 39 987
  • 806
  •   1
Отговори
# 555
  • до най-прекрасния мъж
Докато кърмех гледах с насмешка на всички джаджи, които ми донесе приятелка от нейното дете. Даже ги бях забутала в един ъгъл в гардероба, като непотребни вещи. Но като започнах да храня с АМ, бързо ги извадих. Нагревателят за шишета и стерилизаторът са ми  най-ползваните вещи. Имам и уред за пюрета, предстои да видим и той що за птица е. Вода преварявам и съхранявам в туристически еднолитров термос от Лидл и един със стъклен балон и помпа. В този със стъкления балон не държи дълго, но Лидлския държи почти 24 часа вряла водата. Обикновено сипвам и в двата и разреждам. Уредът за затопляне го ползвам, когато водата изстине или сме на гости и нося само отмерена вода в шише за хранене и дозички мляко. Докато сменя памперса, млякото е топло.

# 556
  • Beyond the stars
Аз също приготвях пюретата сама, но специален уред не съм имала, значи може и без него 😄
Факт, че повечето неща са си глезотии, кои спестяват време, кои не. Мен, ако питате, добре че ги има olx и т.н., че да се разчистваме от ненужни за нас и полезни за други вещи.

То реално без всичко може, ма що, като е по удобно.
Аз примерно точно уредът за пюрета ми е една от топ покупките и активно ползван бая време. Беше ми много удобно - слагам в уреда каквото ще се вари, излизаме и като се върнем само обръщам и пасирам. После го ползвах за топлене на храната от кухнята.
Иначе е от olx. Bowtie

# 557
Аз, ако не кърмех, със сигурност щях да си купя стерилизатор, хубав термос и уред за загряване. Въобще не ги смятам за излишни в такъв случай. Направо си е улесняване на живота, защо не? Аз никое удобство не пренебрегвам.
Я, кажете, имате ли някоя играчка от Жирафчето Софи освен самото жирафче, която да препоръчате? Детето има ваучер, но аз всичко искам да му купя и в крайна сметка не мога да избера.

# 558
Имаме жирафчето за никнене на зъбките, Beißring.  Не е лошо, бебка го държи вече сама и си го гризе. Повече ми харесва Matchstick monkey, но щом имате ваучер, си струва да си вземете и жирафчето. При нас зъбите вече никнат и такива играчки са много полезни.

# 559
Мерси, Сноу, обаче жирафчето и това с ринговете и ги подариха.

# 560
  • София
Имам Жирафчето, гризалка ванилова и дрънкалка - и трите са топ! Дрънкалката ни я порадиха и така разбрах за Софи изобщо. Почти една година по-късно още си играе с нея. За зъбите гризалката и жирафчето са любими.

# 561
Търся малка нощна лампа, на батерии, която да работи с натискане и да е с приглушена светлина. Тази би ми свършила чудна работа, но е изчерпана навсякъде. Други предложения?

# 562
Търся малка нощна лампа, на батерии, която да работи с натискане и да е с приглушена светлина. Тази би ми свършила чудна работа, но е изчерпана навсякъде. Други предложения?

Може да погледнете тези https://dete-i-priroda.bg/Rabbit-and-Friends. Бях ги набелязала, но си вьехме Оли и него използвам.

# 563
Аз очаквам утре доставка на нощна лампа  VAVA VA-CL009 и ще ви пиша с мнение дали е ок.
https://www.ultra.bg/vava-va-cl009-noschna-lampa-za-deca-bjala

# 564
Бухалчето Оли и аз го купих, но още не съм го ползвала Blush става ли светлината за кърмене?

Blue girl, изглежда обещаващо, пиши после моля те.

# 565
Вчера споменахте уреда за приготвяне на пюрета, зарибихте ме и днес осъмнах с поръчан такъв.
Скрит текст:

В момента в emag до довечера е на промоция този цвят.
В OLX има обява от 02.04 - ползван, изглежда запазен.

Gebura, малка подвижна нощта лампа гледах в пакостник.бг
Скрит текст:

Взех други две за контакт, че цената на горната ме спря. И чудо, от Вис виталис се обадиха да ми намалят лампите с 8 лв
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 10:38 от Щефи

# 566
Бухалчето Оли и аз го купих, но още не съм го ползвала Blush става ли светлината за кърмене?

Blue girl, изглежда обещаващо, пиши после моля те.

Не съм сигурна, че ще е достатъчно светло, но зависи от стаята. Нашата е голяма и близо до кошата сме сложили червена лампа(четох че се препоръчва за по-добър сън), и тя ми е достатъчна за кърменето. Бухалчето по-скоро за в кошарата го пускам понякога.

# 567
  • Пловдив
Бухалчето Оли за мен беше най- безсмислената покупка, която съм правила. Grinning
Не мисля, че светлината само от него е достатъчна, за да видите нещо, докато кърмите.
Жирафчето Софи също изобщо не сме го ползвали.

Уредът за пюрета на Авент обаче беше много сполучлива покупка, много неща и приготвях по време на захранването с него.

# 568
Аз бях поръчала една на Reer

Но беше крайно недостатъчна. Сега съм сложила такъв тип(има ги в Пепко, Юск и т.н.) и ще е доста по-удачно за кърмене/смяна на памперс.

Според това дали им слагам чисто нови батерии или вече използвани, си регулирам силата на светлината Grinning

# 569
Такава лампа имам залепена до кошарата, сеетва се с натискане. Свети достатъчно, не заема място и е удобна. https://www.masterhaus.bg/bg/product/213955-detska-noshtna-lampa … 0-3-w-3000-k-leon
Ползвам също такъв тип, които се включват в контакт и пак са с бутонче, но обвързващото е контакт, който в едната спалня нямам на удобно място.

Общи условия

Активация на акаунт