Пъзели - 37

• 30 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Пъзелотека май и сега има. Но куриерските такси плюс "наема" на пъзела си правят направо цена на нов (по някоя промоция примерно). Мен не ме влече като практика, защото съм ужасен Скрудж на пъзели, но за хора, които не желаят да трупат, вероятно е чудесно решение Simple Smile Не знам само как се справят с липса на парченца. Няма начин някой да не загуби нещо, върви после проверявай, пък търси виновник, пък поръчвай парченце, то е мисия невъзможна...

Хайче, аз си го представям така- нещо подобно на библиотека, примерно в по- голям град. Плащаш годишна такса, отиваш, разглеждаш по рафтовете, взимаш, редиш вкъщи. Вече наредения пъзел го снимаш на клип точно преди да го развалиш, като на клипа ясно да се вижда, че всички части влизат в прозрачен сак. Съответния сак или торбичка, да се запечатва еднократно, т.е. да трябва да се скъса при отваряне и да е с номер. После клипа да се предоставя на съответния служител или се качва в сайт, за да се види, ако има проблем. Някакви такива щурави идеи ми идват Laughing

# 121
  • гр. София
Взех си и другите съкровища Simple Smile
Сега показвам на една приятелка какво съм си взела на предишната поръчка и се оказа, че и Краля на джунглата, и вълкът на Касторланд и Японския стил на Pomegranate са изчерпани. Явно и други  са ги харесали Simple Smile

# 122
Тони, браво за търпение! Труден е, но си заслужава.

Днес си взех последната поръчка. В списъка с любими ми  са само четири пъзела и са изчерпани, като два от тях съм изпуснала при сегашното намаление ))).

# 123
  • София
Тони вълка е уникален

# 124
  • София, България
Пъзелите дойдоха, само ще ви кажа, че целия багажник на колата, а тя е миниван е била пълна само с тях. Joy
Отделихме над 40 пъзела за продажба след батални сцени с Джо.

# 125
  • София
Лелееееее, а аз си мисля че моите са много Simple Smile

# 126
  • Варна
Казвай кога ще ги видим!

# 127
  • София

Картинно си го представих.

Над 40... Все едно отново е Коледа... Мммм

# 128
Пъзелите дойдоха, само ще ви кажа, че целия багажник на колата, а тя е миниван е била пълна само с тях. Joy
Кви багажници, кви пъзели? Пак нещо изтървах......

# 129
  • Варна
Мона Лиза ни държи на тръни тука...

# 130
  • София, България
Утре сутрин ще ги снимам и ще ги пусна тук.

# 131
  • София
Е, как, замина чеиза на детето Laughing

# 132
  • София, България
Е, как, замина чеиза на детето Laughing
Тя си остави повечето по 500 части и особено държеше на едни мацки на SunsOut и вратите на Тони на Пятник.

# 133
40 пъзела, ох , майчице, и с предишните, това си е цяла книжарница, браво! Респект.

# 134
  • София
Конкуренция на Озон, калпазанка такава! Предлагам да бъде ежегодна традиция - след януарското намаление в Озон, Мона Лиза пренася Айтос -> София Grinning
sali, много се смях на чеиза Grinning

Общи условия

Активация на акаунт