Пъзели - 37

• 30 151
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да, и аз погледнах на сайта и видях, че дават около 20 дни срок за доставка. Но ако цената е ниска, за мен си струва чакането.

Аз вкъщи имам около 12-15 ненаредени, а нали чакам още 7-8 от чужбински покупки, така че имам достатъчно запаси Simple Smile

# 106
Ох и аз съм се заредила с пъзели, но човешкото око е алчно и бих се радвала и мен да включите в пъзела, който редите всички, сувенирите на Мона Лиза, ако е възможно ще се радвам, в София съм.
Сега ще се пробвам отново да кача снимките, четох доста по въпроса и вярвам, че този път ще успея.
Последната снимка е този, който редя в момента

# 107
  • София, България
Аз се регистрирах пак в ибей за 2 минути работа, обаче тези хорица не ме харесват и не ме харесват, не приемаше телефона на ГГБГ и се регнах с моя и после добавих телефона при адрес за доставка. Както и да е - нацъках там десетина търга, положението е страшно.

Веси, този път всичко е точно! Записвам ви и двете с Happy eyes за сувенирите:

Зори - геройски нареден и разделен в две торби.

евето - пътува към евето
Mimok
R_Dew
Happy eyes
Vese.Vese
Vartoglava
Бухтичка
white duckling

# 108
  • София
Момичета и момчета! Финал, край, completed, свърши се!

Ключът към палатката беше да приключа дърветата и от там нататък беше по-добре. Няма да лъжа, това е най-трудният пъзел, който съм редила и сигурно някаква част от трудността се дължи на качеството - на Шмидт тъмнотиите се редят по-лесно. Обаче си заслужава и накрая победата е сууупер приятна Simple Smile

Веси, добре дошла и преди някой да ме е изпреварил, да питам дали продаваш пъзели? Харесах си предпоследната ти снимка (стълбите към морето), та да знам имам ли шанс или да питам направо на кой производител е и да го търся някъде наличен Simple Smile

Krisi777, добре дошла и ти при нас! Пъзелотека не сме го нарекли, но си е честа практика да си пращаме пъзели една на друга - пращат ти, редиш го и го връщаш; тоест, струва ти колкото доставката в двете посоки (а може и лично, ако се разбереш с човечето). В момента има и 2 пътуващи пъзела - редиш, отбелязваш се и пращаш на следващия адрес, докато накрая пъзелът се върне при собственика си. Май имаме и един пътуващ детски.
За продажбите сигурно си видяла как се случват нещата, та няма да пиша; горното е само като обобщение, ако си изгубила дирите на актуалните инициативи Simple Smile

Скъпи съфорумци, за да не ни скастрят, препоръчвам да слагаме цените в Скрит текст: маркираме с мишката каквото искаме да е скрито и цъкаме горе бутончето "скрит текст". Не ползвам мобилна версия, но препдолагам, че и там го има същоот бутонче Simple Smile

# 109
Скъпи съфорумци, за да не ни скастрят, препоръчвам да слагаме цените в Скрит текст: маркираме с мишката каквото искаме да е скрито и цъкаме горе бутончето "скрит текст". Не ползвам мобилна версия, но препдолагам, че и там го има същоот бутонче Simple Smile
Няма го на телефон мисля, но може да се изпише, тагът е [*spoiler][/spoiler] Пишете между двата спойлера и махате звездичката.
Браво за вълка, знаех си, че ще го пребориш Grinning

Мона Лиза, това е най-сладкото парченце от пътуващия пъзел, много ти благодаря Heart Eyes Нямам търпение да се върне при мен и да си го наредя пак, няма да има такъв кеф Heart

# 110
В момента има и 2 пътуващи пъзела - редиш, отбелязваш се и пращаш на следващия адрес, докато накрая пъзелът се върне при собственика си. Май имаме и един пътуващ детски.

Имаме със сигурност Simple Smile
Това е детския пътуващ пъзел, който пусна Bella98

Никой не пише обаче накъде да отпътува... Ще се радвам да се включи някой желаещ и да предам нататък.

# 111
Аз се регистрирах пак в ибей за 2 минути работа, обаче тези хорица не ме харесват и не ме харесват, не приемаше телефона на ГГБГ и се регнах с моя и после добавих телефона при адрес за доставка. Както и да е - нацъках там десетина търга, положението е страшно.

Мона Лиза в кой ибей си се регистрирала, ако не е тайна? В английския ли? Виждам, че може да изпаднат пъзели на добри цени там, но доставката не е ли много скъпа. Примерно 3-4 паунда е пъзела, а доставката 20 паунда. Ако сте пораъчвала от там, на такава цена ли са доставките?

# 112
  • Варна
3-4 паунда самия пъзел, още толкова за да го пусне продавачът до офиса на фирмата превозвач и после ти начисляват транспорта до България, вече по техните тарифи. Да, от Англия си идва скъпо.

# 113
  • Русе
Тони,адмирации! Не се предаде и сега победата е сладка! Хипнотизиращ е този вълк.

# 114
Тони, браво за вълка, много е труден, но е страхотен 🙂
Понеже съм редила картинката, която си харесала с морската уличка - това е пъзел на Анатолиан.

Веси, чудесни пъзели, с удоволствие ги разгледах.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 20:49 от Ghibli

# 115
  • Срещу планината:)

Мона Лиза, това е най-сладкото парченце от пътуващия пъзел, много ти благодаря Heart Eyes Нямам търпение да се върне при мен и да си го наредя пак, няма да има такъв кеф Heart

Ще го снимаш ли отзад, че да видим разпределението на последно сложените парчета Smiley

# 116
Ще го снимаш ли отзад, че да видим разпределението на последно сложените парчета Smiley
Разбира се, ще го снимам по хиляда възможни начина Satisfied

# 117
Тони, да, това беше Anatolian 1000 Streat to the sea, и беше доста труден цветният храст отгоре, беше си проба грешка. А аз нямам място за съхранение, затова продавам пъзелите, за да се освобождава пространство. Не всички, някои ги харесвам твърде много, и уж ще ги редя пак, но ще се види. Този вече е обещан, но иначе ще ги публикувам и тук, ако някой си ги хареса.
Поздравления за вълка, впечатляващ е.

Поздравления на всички пазаруващи по чуждите сайтове, особено тези с търгове, това си е майсторлък.

Мона Лиза, благодаря, че ме включи в списъка за пътуващия пъзел.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 16:13 от Vese.Vese

# 118
  • София
Отказвам се значи от Анатолиан-а - едно заради марката, но и тези розови неща... стига ми циклене, искам да редя нещо бързо вървящо Grinning  
Започнах първия си New York - много ме радва, от всички с нестандарнти части досега май само Cobble hill бих наредила пред него. Наистина никакви стружки от рязането, само Gold ми бяха така впечатляващи в това отношение. Абе, засега е много добре, само и повече техни картинки да можех да си харесам, щеше да е съвършенство.

Веси, чакам с нетърпение да редиш още и да продаваш Grinning
Влади, доставка на около килограм пратка с Ggbg беше около 7-8 лева; два или три пъзела ще тежат повечко... Момичетата коментираха наскоро друг доставчик с по-ниски цени, но не запомних.

# 119
  • Варна
Другия доставчик - по-назад, в постовете на Бухтичка Simple Smile Не знам дали не беше даже в предната тема към края.

Общи условия

Активация на акаунт