Пъзели - 37

• 30 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
emjay, как беше, реши ли загадките? Размяна за моя от серията?

# 91
Пъзелът беше супер, готина картинка, хубави цветове, добра сглобка!
Реших няколко сама, за няколко ми трябваха подсказки. Като цяло не са от най-интуитивните загадки на тази серия пъзели Grinning
За размяната - по скоро не, все още ми е много трудно да се разделям с пъзелите си.
Но ако искаш мога да ти го пратя да го наредиш?

# 92
И аз исках да попитам за загадките - много ли са трудни, какво е усещането от тях? А, докато си пусна мнението вече има отговор Simple Smile

Веси, съжалявам, че не се получава със снимките. Ето две полезни теми:
Указания за качване на снимки: https://www.bg-mamma.com/?topic=4825  (хм, май няма за качване директно от устройство... не съм чела всичко обаче)
Възможност за проби: https://www.bg-mamma.com/?topic=76041

# 93
Тази вечер започнах да редя първия си Falcon. Очарована съм - качество, цветове, сглобка ❤️❤️❤️. Ето за този става въпрос: https://www.ozone.bg/product/the-haberdashers-shoppe-falcon-1000/
До сега за мен съществуваше като марка само Heye, нищо друго не гледах. Редила съм и Clementini, но не не ми хареса качеството, имаше доста разлепени парчетата

# 94
  • София
Зори за пъзела със сувенирите аз и Мимок сме в София  и ако правилно помня и Мона Лиза е наоколо и може след като го наредим да върнем.ако друг няма желание пиши за да ти дам адрес.
Днес почивка и утре ще подхвана някой пъзел.
От намалението направих поръчка да не съм пас, цяла седмица стояха в офиса. Днес благополучно ги прибрах в гаража и там вече са 6-7 броя чак мен ме хваща срам колко пъзела имам и колко малко време.

# 95
  • Срещу планината:)
Зори за пъзела със сувенирите аз и Мимок сме в София  и ако правилно помня и Мона Лиза е наоколо и може след като го наредим да върнем.ако друг няма желание пиши за да ти дам адрес.
Днес почивка и утре ще подхвана някой пъзел.
От намалението направих поръчка да не съм пас, цяла седмица стояха в офиса. Днес благополучно ги прибрах в гаража и там вече са 6-7 броя чак мен ме хваща срам колко пъзела имам и колко малко време.

Може ли да вляза в списъка за пъзела със сувенирите? От София съм ако има значение🤗

# 96
  • Варна
Аз не съм се отказала да редя сувенирите. Както Бухтичка писа, ние във Варна ще си го предадем и ще се погрижим после да се върне у дома при Мона Лиза.

# 97
Момичета, само да ви кажа, че сте уникални- имате такова чувство за хумор, че не знам, колко пъти от както ви чета ( почти месец ) съм се заливала от смях. А това с пъзелите е голяма зарибявка. Ние скочихме в дълбокото - направо на 2000 - напълно случайно. Хванахме се на бас с ММ - беше сигурен, че ще го наредим за 5 часа Laughing- какъв оптимист! Е , 3-4 дена в къщи имаше само пъзел- хапваш набързо, кафе и пъзела, през деня, през нощта, преди да отидеш на работа, като се върнеш от работа. Лудо, ама хубаво беше! Покрай вас взех да разглеждам разни сайтове, ама няма да се поддам Laughing...поне за сега. Може би след време ще направят " пъзелотеки"- взимаш, редиш, връщаш- няма да е лошо.
Това е пъзела, но се извинявам за качеството на снимката.

# 98
Хванахме се на бас с ММ - беше сигурен, че ще го наредим за 5 часа Laughing- какъв оптимист!
5 часа, уау, наистина е оптимистично Open Mouth Предполагам, че просто е казал някакво число наслуки, но аз за 5 часа ако наредя 1000 части (сама) съм щастлива. А 2200 части редих за 29 часа Laughing
Но моят не беше самостоятелен пъзел, все се чудя, но предполагам, че има разлика в сложността между това да редиш 2000 части самостоятелен пъзел и 2000 части част от нещо по-голямо. Някак фона е доста повече във второто.

Vese.Vese, добре дошла Hug Надявам се да се пребориш със снимките и да успеем да ги видим. Цъках сега и по линковете към гугъл, и там не ми отваря.
А 50 пъзела са си дооооста Open Mouth Аз за миналата година цялата имам 57 наредени общо.

emjay, благодаря за предложението, тя по същия начин и Eleyn ми предложи нейния, много сте мили Hug За момента обаче ще се въздържа. По принцип им се понаситих на загадките и не мисля да купувам други. Просто ми светна в някакъв момент, че при размяна ще ми излезе изгодно да наредя още един, но нищо, аз съм го пуснала и във фб, ще си чакам, може пък да се появи моят човек. Като цяло се надявам на вампирите, по-интересен ми се вижда по някаква причина, но и твоят е от малкото, които не съм редила и викам да пробвам.

# 99
  • Варна
Пъзелотека май и сега има. Но куриерските такси плюс "наема" на пъзела си правят направо цена на нов (по някоя промоция примерно). Мен не ме влече като практика, защото съм ужасен Скрудж на пъзели, но за хора, които не желаят да трупат, вероятно е чудесно решение Simple Smile Не знам само как се справят с липса на парченца. Няма начин някой да не загуби нещо, върви после проверявай, пък търси виновник, пък поръчвай парченце, то е мисия невъзможна...

# 100
  • София
Аз не съм засичала за колко време редя пъзел. По време на карантината за по ден редих Кобъл Хил и Клементони с преливащите цветове. Имам дни в които редя повече други не слагам и едно парче. Пък ставам, пия кафе, готвя играя на телефона не е плътно и няма как да засека.
Пуснах адрес на Зори ще наредим с Мими сувенирите и после ще се разбираме нататък.

# 101
  • София, България
Това е списъкът за сувенирите засега:

Зори - геройски нареден и разделен в две торби.

евето - пътува към евето
Mimok
R_Dew
Vartoglava
Бухтичка
white duckling

Снощи броих имам точно още 15 пъзела ненаредени ( от които един коледен, него няма сега да го редя и два малки по 500 части).  Мисля че редя със средна скорост два пъзела на седмица, което означава че имам за около месец и половина, но съм уговорила пъзели от Сали, Тони и Бухтичка, така че дрогата е осигурена. Joy

Да, има библиотека за пъзели, цените са все едно да си го купиш, не виждам абсолютно никакъв смисъл. Те май и замряха с рекламите във фб.

# 102
  • Варна
Аз пуснах един пъзел от Англия по този превозвач, за който писа Бухтичка, да пробвам. Офисът им във Варна ми е на две крачки Simple Smile До края на този месец трябва да дойде. Ако всичко е ок, предвиждам голямо пазаруване. ГГБГ много ме дерат с транспорта.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 08:24 от HighSpeed

# 103
  • София, България
Аз вчера се сетих да пиша на съпорта на ибей, където бяха блокирали акаунта, не искам да ви кажа какво преживях, добре че имам копие на чата, такива темплейти имат тези хора, да се замаеш. Такива отговори получих, не можели да ми кажат защо ми е блокиран акаунта и разбирали, че това било трудно за преглъщане, но това било решението, защото съм представлявала заплаха за общността ибей. Мигах на парцали не знам колко време. Не можели да ми кажат, защото съм щяла да заобиколя пречките да се регистрирам. Пиша им - ама аз да не съм престъпник, въртят и сучат копи пейст едно и също. То стана ясно, че сигурно е защото сложих номера на ГГБГ до името ми, но цялата комуникация беше абсурдна, започна се с въпроса - вие какво смятате да купувате от ибей. Joy

# 104
  • София
Мона Лиза, моле те и мен да включиш на редичката за пъзела със сувенирите. В София съм (Разсадника), ако има значение Simple Smile

Иначе за сега няма какво да покажа. Баткото настоя да отворим един Трефл с леопарди 1500 и не съм ентусиазиранa, съответно върви бавно.

А за пратките от Англия и аз използвам същия превозвач, но са бавнички. Казвам го, защото първия път имах различни очаквания и бях разочарована. После се посвиква Laughing

Моите ненаредени са седем, но са големи, само един е 1000части, с двата пътуващи се надявам да закърпя до следващото намаление. В краен случай ще гледам амазонците, нещо с ибей не се разбрахме.

Общи условия

Активация на акаунт