Пъзели - 37

• 30 100
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София, България

Първите три направо ми скриха шапката, много са трудни, браво за смелостта!

# 76
Готова съм с първия си New York Puzzle. Отзиви - хубав плътен матов картон, няма боклучета, цветовете отговарят на тези върху кутия. Парчета от рамката са огромни, някои пасват на няколко места, лявата страна ме измъчи, хлабава сглобка, нестандартни части. Ще го рамкирам, много харесвам картинка  ))). Вече е мрачно, снимките са тъмни.

Скрит текст:

От Шмидт ни вест ни кост, ще изчакам малко и ще пиша на Озонци. Яд ме е,че не мога да използвам папката, редене върху килимче е мъка.

Зори, хубав избор, интересно ще е как ще се реди 1000.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 21:58 от La_Valletta

# 77
Еха, разкошен е.

Толкова много наредени пъзели има още от първите страници, няма как да изредя всички, но искам да ви благодаря, че показвате такива красоти 🙂

# 78
  • Срещу планината:)
Готова съм с първия си New York Puzzle. Отзиви - хубав плътен матов картон, няма боклучета, цветовете отговарят на тези върху кутия. Парчета от рамката са огромни, някои пасват на няколко места, лявата страна ме измъчи, хлабава сглобка, нестандартни части. Ще го рамкирам, много харесвам картинка  ))). Вече е мрачно, снимките са тъмни.
Скрит текст:

От Шмидт ни вест ни кост, ще изчакам малко и ще пиша на Озонци.

Smile ехе, ти не го ли поръча снощи

# 79
Вчера го започнах, реших, че 500 части няма да ми се опрат ))).

# 80
  • София, България
Ето го Пътуващия пъзел:

Скрит текст:

И един от 500 части, който Джо нареди почти сама и е много горда:
Скрит текст:

# 81
Привет,
Да не се скатавам и аз ,първо тук да ги пусна двата пъзела с които за сега ще се разделям ,ако някой ги иска, ако не довечера ще ги пусна в групите
Този Гибсън , от HighSpeed го взех, редих го веднъж перфектен е. Търся му 15лв

Снимката на наредения е много голяма и не ми дава да я прикача , без липси е

И този Шмид , той беше нов , наредих го и сега реших че няма да го задържам ,на него 13лв му търся ,без липси

Ака някой ги иска, ако не довечера ги пускам в групите 😁
Пиша ви на лично

# 82
Здравейте, на всички, и аз ви следя от скоро, дано приемате нови попълнения, започнах да редя пъзели като луда от лятото, като се озовах заключена в карантина през лятото. До сега успях да наредя към 50тина и си мислех , че не много нормално от моя страна, докато не видях фейсбук групите и видях колко много пъзели се редят от години от хората и разбрах, че не е чак толкова странно , а е даже често срещано. Голямо удоволствие е.

# 83
Привет! Дай някоя и друга снимка на наредените, ако имаш 🙂

# 84
Ето, някои от наредените, като първия, на Фалкон, Фермерския пазар, е причината да ви открия като група. Взех го от тук известната Мона Лиза и тя ми спомена за вашата група, благодаря. И ето ме и мен.

[/img][/img]

# 85
Аз не виждам снимките Cry

# 86
Да се включа и аз с един пъзел загадка:

Скрит текст:

# 87
  • София, България
Само да ви кажа, че Веси е много готина и даже е успяла да нареди пазара на Фалкон, който аз гледах 2 дни и прибрах безславно. Joy
Та значи Веси, тук всички сме луди, добре дошла!

(Веси, използвай опцията с фотоапарата, предпоследната иконка, "вмъкни изображение")

# 88
Благодаря, за супер представянето от Мона Лиза, точно един пъзел на Мона Лиза и аз го изсипах, погледах, погледах черните парченца, и след не много дълъг размисъл го прибрах обратно и го върнах на приятелката, която ми го беше дала.

Не съм наясно тук как да вмъкна снимки, пак ще пробвам, моля за указания, когато пиша отгоря има опция  за снимка и от там прикачи от устройство, но явно не се качват като трябва, съжалявам.
https://photos.google.com/photo/AF1QipO141RdjUExDJn0WUsc7WiRl5aST09-GtEA7O0v
https://photos.google.com/photo/AF1QipO2zvnVliw9JouVnUTifwfu9BvFMVAPYoG8fWFq
https://photos.google.com/photo/AF1QipNHchsK46YkM826pdfuZAw89gn5D61XhZx2ccTl

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:07 от Vese.Vese

# 89
  • Варна
Снимките трябва да са по-малки от 5МВ. Пробвай пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт