Пъзели - 37

• 30 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Говорих с озонци. Предложиха ми рекламация или компенсация 5 лв. Избрах второто и сега чакам някакви промоции за да ги оползотворя Grinning
Мона Лиза, не знам дали пъзелите развиват логическото мислене, но моето го съсипват. Тази нощ сънувах, че докато чистя намирам някакви парченца от пъзел, после погледнах под леглото, там цели части от пъзел, затръшках се, че съм продала на хората пъзели с липси, пък не можах да се сетя от кои пъзели са и хукнах по магазините да сравнявам. Добре, че се събудих Grinning

# 646
  • София
Леле, леле, добре, че си се събудила преди да си останала без крака от обикаляне!
Но за програмисткото мислене се съмнявам - от малка обичам пъзели и нямам наполовина програмисткото мислене на ММ (неговото е доста силно), който пъзелите ги поглежда само покрай мен и то мнооого рядко вече - бързо му омръзнаха.

# 647
Schmidt, 1000 части

# 648
Пъзел Ravensburger от 1000 части - Лавандулово поле Blush Heart

# 649
Pomegranate 1000 части

# 650
  • Варна
Кобъл 1000. Много приятен за редене.

# 651
  • София
Завършваме уикенда с едни 1500 от Schmidt

# 652
Още един от поръчаните ми от Турция. Stitching room, 1000 части на KS Games

# 653
Мона Лиза, благодаря за споделеното!
Утря утиуам на интервю за работа и преквалификация в една фирма, занимаваща се с програмни продукти и поддръжката им. Явно неслучайно ме викат. 😜, чули са че пак се открехнах за хобито си. Пък аз се дърпам, щот' това съм "учила" преди 20 и повече години 😂😂😂😂, само дето никога не го работих...
И да не хептен офтопик...
Тази сутрин станахме два часа преди децата с мм...и аз подредих цели10 парчета от пъзела (зарязала съм го от две седмици, че с тез два рожденни дни на децата време не остава за кеф) , докато си пих кафето и си лафих 🤣🤣🤣🤣. Тъкмо си точех зъбите за облачен пъзелден...и взе че напече слънце и ми звъннаха да излизаме с децата...

# 654
  • София
Не е като да не сте го виждали, но да отчета дейност (че следващата ще е чак през март сигурно):

Гибсънс, 636 части. Много приятен.

# 655
  • София, България
Ние снощи се завърнахме и от вратата се метнахме на пъзела. Joy
Имам късмет, че пъзелът не е размазан, защото е на лимита ми по трудност, иначе щях да го оставя.
Сега като го редя се чудя какво толкова съм му харесала като гo купих, а си спомням, че ужасно много ми хареса.

Скрит текст:
Голяма беда ме сполетя, Джо откри легото, гадното програмистче й подари едно малко лего и сега гледам лего в ибей.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 07:48 от Мона Лиза

# 656
Ама и в Озон има лего, нали знаеш Satisfied Така по-бързо се качват нивата Joy
Комсед също трябва да пуснат пролетта 25-30% на всичко.

Едука
1000 части миниатюра
Име не намерих, пише само колаж, но са творенията на Гауди в Барселона

Размерът на частите сравнени с Шмид

Какво да кажа, пълна отврат е този пъзел. Доколкото помня съм го купувала нов и съм го редила веднъж преди сто години. Нямам спомен какво съм си мислела тогава за него, но сякаш бях доволна, сещам се, че ми харесваше колко е малък и мога да го редя удобно на малка повърхност. С тази идея и го запазих.
Сега вече смятам, че никой не трябва да реди този пъзел никога. Това е просто наказание. Частите са лъскави, за мен е минус това. Сглобката хлабава, има ги и типичните къдрави части. Често влизат на чужди места, има разминаване във височината на съседни части, изобщо никога не бях сигурна дали дадена част е на правилното място или не е. Примесено с малко фабрични дефекти при изрязването и части, които започват да се разнищват след като ги пробваш няколко пъти на грешното място.
Направо ми иде да се гръмна, че аз пари дадох за нови пъзели на Едука Confused

# 657
# 658
  • Варна
Момичета, не мога да не се похваля. Един чакан и много желан пъзел купих току-що.

# 659
  • Русе
HighSpeed,ами то си е за хвалене.Страхотен е,имаше го преди време в Комсед,но бързо се изчерпа.
Аз си поръчах тази сутрин един Schmidt-2000ч.,картината е на Ciro Marchetti.

И да ви споделя,колоко неудобно се чувствам Pensive Обещах на Mimok,пъзела със Ситовския водопад и Рилския манастир.Е такова чудо не ми се беше случвало,не мога да си намеря пъзела с Рилския манастир.Давала съм го преди време на приятелка да го реди,но имам спомен,че ми го върна.Много тъпо се чувствам.
Аз няколко дни нямах време за редене,сега ще чета назад какво сте писали и днес продължавам с 4000-ка

Общи условия

Активация на акаунт