Пъзели - 37

• 30 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Ех, наистина е разкошен.

Завърших си пъзела за Свети Валентин! Започнах го миналия уикенд и наистина си представях, ще ще го наредя до понеделник, 14.02 (ха-ха-ха). Art Puzzle, 1000 парчета:

В първия момент бях в шок от всичките еднакво шарени парчета, но с течение на времето спряха да ми се сливат и взех да различавам кое в коя област трябва да бъде. Обичам го този ефект при пъзелите!

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 17:28 от Ghibli

# 631
  • София
Оооо, ама е красив!! А описания ефект съвсем наскоро осъзнах, че го оценявам Simple Smile Преди все исках да редя още и още, бързах за следващия пъзел. А сега ми е кеф да търся малките отлики в шарени парченца Simple Smile
Днес взех пътуващия и се чудя дали да прибера този на SunOut, който редя или да пробвам да го наредя утре и да започна зеленчуците.
Момичета от Варна, някоя от вас дали би се смилила над нас с ММ и да ни купи 4 комплекта ей  такива панти от Икеа (ще пусна парички предварително по какъвто начин кажете) и да ми ги прати? Тъп въпрос, ама... по принуда Sad Ако имаме шкафове, ще има къде да си държа пъзелите (и брашното, де).

# 632
  • Варна
Тони, колко са ти спешни?

# 633
  • София
По принцип за "възможно най-бързо", но ще изчакаме поне до утре, да видим дали успешно сме се примолили на един познат с контакт в Икеа (сега научавам аз) Simple Smile

# 634
  • София
Момичета, не знам какво да кажа... само Heart ММ онемя от отзивчивостта ви (той затова и заплел други нишки, не знаел бил, че сте такива Хора) Heart
Няма да спамя повече, на лични ще пиша, ако се налага след утре.

Иначе разбирам защо този пъзел беше озадачил sali - има нещо нетипично в него, още не съм сигурна дали е сламата или нещо с формата на парчетата Simple Smile

# 635
  • София
Тони за пъзели и съхранение света се обръща Simple Smile

# 636
Тони, ако още имаш нужда утре сигурно бих могла да отида.

# 637
  • София
Тони, пъзелът се реди много приятно.  Преди него редих  Фалкон и Шмид и оттам явно дойде първоначалното ми стъписване от различните парченца.
Да попитам нещо. Бях купувала този пъзел, 2 в едно, но се оказа, че пъзелите са два еднакви. Трябва да са два различни пъзела, нали? И ако е така, има ли смисъл да пиша на Озонци и къде, в чата ли? Между другото, качеството им е ужасно.
https://www.ozone.bg/product/art-puzzle-kids-2-x-100-pcs-the-sle … ballet-rehearsal/

# 638
Colors of the rainbow 🌈
1000 части
Schmidt

Това е пъзел, който лесно може да бъде нареден на едно сядане. Седнах вечерта през седмицата да го редя и докато стана 2/3 беше готов. Ако нямаше разсейвания и не се налагаше да слагаме детето да ляга сигурно щях да го завърша. Беше истинска наслада за сетивата. И след целия този разкош почнах старата ми миниатюра на Едука. Пълен кошмар, но ще разкажа повече след като го завърша.

# 639
  • Варна
Aз пък отворих пъзел мания и намерих там някои от нещата, които търся. Може би в един момент ще се примиря със скандалната доставка и ще поръчам.

# 640
Аз успях да наредя картата на Лондон. Беше си голям гърч, но на инат някак я докарах работата,  първо рамката със сградите, после парковите пространства, реката и последното смислено нещо черните линии на железницата, след това 400 -500 парченца по форма. Добре че Ricordi  имат уникална форма и грешки не стават.

Не вярвам да захвана пак карта, но след като завърших тази ме обхвана такова доволство, че мисля разбирам тези, които си го причиняват редовно.
Сувенирите са при мен, благодаря на Happy eyes, направо ми го достави у дома. Започвам него.

# 641
  • София, България
Как редите тези сувенири за 1 ден, не знам! Машини!
Явно не са чак толкова трудни, особено сега като са разделени на 2 плика, ако има още някой смелчага да казва.

Сега гледах в Озон, последните ми пъзели съм си ги поръчала на 24/01, а ми се струваше, че са минали поне 2 месеца. Може би защото са били само 3 пъзела, а последната ми голяма поръчка е била на 15/12.

Вчера гледах едно видео за Бъфало, били най-голямата фирма за пъзели в Америка и произвеждали по 2 милиона пъзели на месец. Специално казаха, че покрай пандемията има невероятен бум на търсенето на пъзели по цял свят.

Весе, изобщо не са всички като тази карта, аз съм редила само 1 пъзел, на Eurographics, беше супер, наредих го лесно, само надписите бяха много ситни. Твоят пъзел обаче, особено без картинка, а дори и с картинка и плакат бих засилила директно, това не е човешко. Мисълта ми беше да не се отказваш от картите, не всички са мъка огромна.

Бухтичка, не ме плаши, моля те.

# 642
  • Варна
За Бъфало особено много ме е яд, че не ги предлагат тук. Имат прекрасни картинки. Дано и като качество са така, замислила съм да поръчам няколко от американския Амазон, но вероятно ще стане чак към рождения ми ден, а той е септември.

# 643
  • София, България
А, и още нещо, снощи имахме гости едни приятели, момчето програмист на високо ниво, та той каза за пъзелите, че развивали логическото мислене, което всъщност показвало кой става за програмист. Така че ако някой мисли да се преквалифицира...

# 644
Мона Лиза благодаря за куража, ще видим може пък и да наредя друга карта, но преди два дена взех екзистенциално решение да редя само това, което съм натрупала, а то е индустриално количество, и да не си взимам нови пъзели, Бог да ми е на помощ.
А за Buffalo в Щатите много опяват за тях, аз наредих един от 500, във ФБ го намерих, но честно не бях във възторг. Частите са от по-тънкия сорт и бая наранени имаше, според първата собственичка били така фабрично. Иначе бяха с уникални форми и почти не пасваха на грешно място. Печата беше добро качество, покритието е лъскавия тип.

Много голямо разнообразие от пъзели имат, но като качество са средна работа. Пиша си само, за да не страдаме чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт